211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    197 Dánia - Magyarország 1. félidő eredménye V 5.45
    Eredő odds: 5.45000

megteszem!

utolsó válogatott meccs,szóval zárásképp is bukjak velük vagypedig nyerjek :P
  • dave9004
    jók! Az első tetszik ,mert rizikós:D Lámának üzenem hogy munka van:D
  • Dean Winchester
    2. az nyerő lesz úgy érzem!
  • Atti12
    190 1 Lengyelország - Szlovákia 2.20 V
    195 3 Dánia - Magyarország 1.40 H
    186 3 Csehország - Észak-Írország 1.30 H
    217 3 Paraguay - Kolumbia 1.60 H
    203 3 Svédország - Albánia 1.15 H
    ---------------------------------------------------------------
    7.3673

151 3 Azerbajdzsán - Oroszország 1.23 V
    153 3 Németország - Finnország 1.21 H
    157 3 Liechtenstein - Wales 1.45 V
    161 3 Lettország - Moldova 1.35 H
    174 3 Olaszország - Ciprus 1.18 H
    183 3 Törökország - Örményország 1.15 H
    195 3 Dánia - Magyarország 1.40 H
    203 3 Svédország - Albánia 1.15 H
    ----------------------------------------------------------------
    6.36

2 ilyet raktam mára :)
  • dave9004
    suliban vagyok a loviban te!
  • Forza Italia
    nekem már ez is jó. Fogadtam japánra. És ugye Ausztrália is nyert ma. Tehát eddig jó vagyok.
  • Dean Winchester
    ennyi is fog maradni :D
  • Forza Italia
    Japán - Togo 3-0 és még hol a vége:D
  • Láma!
    te csak suliban legyél ne a gépem elött! :D
  • dave9004
    hát a khl-ben tényleg sok a meglepő eredmény. Pl tegnap a cska-mvd x? :D
  • Dean Winchester
    na ez igaz főleg azóta mondom,ezt hogy az 5/3as kombimból a 3 legnagyobb szorzó jött (mnd 2.5 felett) :D
    és tényleg emlékszem régen volt olyan,hogy raktam egy szelót 2 napra és nyertem mig a másikkal buktam....
    csak nehéz a szabályokat betartani :(
    önkontroll kell hozzá,hogy ne tegyél meg szelvényt csak 1 napra
    szóval ez a alapján remélem,hogy nyerni fogok :D (hiszen hétfőn kitöltöttem a mai mecccseket (igaz 1 naposak de csak a tutikat)
  • geo91
    jó az a hoki egyébként is, ritkán buktam még nhl-en. inkább a nyomoronc ruszkikon... -.- rohadt khl... :C
  • geo91
    meg fogom tenni szerintem. sokkal biztosabb, mint ha megtennék 5-6 papír meccset a selejtezők utolsó körében...
  • WuFraZselic
    pittsburgh jó formában van, én hajlanék a V-re szintén!

#9407 csak az a baj, hogy ezek a sorozat-megszakadások miért akkor jönnének be, mikor megrakom?! :)

amúgy andorra - ukrán (3-0) H, dánia - magyaro. H, cseh - észak ír H, olasz - cyprus H
    ezeket éreztem hétfőn is, olaszok a továbbjutás ellenére csak legyűrik cyprust...
  • geo91
    nhl-t senki sem vágja? érdekelne pár vélemény a meccsel kapcsolatban
  • geo91
    ja nekem is ez volt, aztán egy időre leszoktam róla, el is kezdtem nyerni, de már egyszerűen nem engedik meg az idegeim, hogy napokat izguljak egy szelvényen... :DDD viccet félretéve, szerintem visszaszokok majd a többnapos szelvényekre.
  • Matthew Prosac
    a legfontosabb majdnem kimaradt:
    - TÜRELEM! régen nagyon sok szelvényem azon ment el hogy "szombati" és "vasárnapi" (vagy "keddi" illetve "szerdai") szelvényeket raktam. nem volt türelmem várni a szelvény sorsára napokat, így mindig olyan szelvényeket raktam ami aznap lement, pedig ha ésszerűen rakom őket (szombatiak és vasárnapiak vegyítve) akkor sok szelvény jött volna. dehát ügye én türelmetlen voltam és a vasárnapiak helyett inkább raktam kétes kimenetelű szombatiakat, amiből rendszerint el is ment egy...

ez vonatkozik arra is, hogy ha valaki nem tudja kivárni a szerdát/hétvégét és addigis rak majd' minden nap mindenféle hülyeségre, szarságra (amihez nem is ért)
    csak pénznyeletés..
  • Matthew Prosac
    németek valszeg nyernek tét nélkül is, mert a finnek fingok.
    a lengyel meccs minden lehet, csak döntetlen nem. hazai vagy vendég, nálam nincs harmadik út.
    portugáliát ennyiért felesleges megtenni. szinte semmit nem dob a szelvényen. ez érvényes az ukrán meccsre is
    délkorea-szenegál? ez barátságos? mert akkor lehet bármi, de leginkább döntetlen.
    brazilok szerintem nyernek eggyel otthon, még B" csapattal is.
    lettekkel egyetértek.

sokan mondtátok itt szlovákiát, de talán érdemesebb helyette megpróbálni egy chile-ecuador vendéggyőzelmet. a hazai csapat már kijutott, a vendég még kijuthat, ha argentína kikap az utolsó körben. ez pedig közel sem elképzelhetetlen és ezért az ecuadoriaknak van miért megnyomni a meccset..
  • geo91
    erről véleményetek?
  • geo91
    van benne vmi
  • Matthew Prosac
    fél éve én is változtattam a módszereimen:
    - mostmár nem csak megérzem és elkerülöm a papírforma borulását, hanem fogadok is rá :)
    - próbálom minimálisra csökkenteni a papírforma-meccsek számát egy szelvényen.
    - a több néha kevesebb! ha meg akarunk tenni egy hazai meccset, valahogy jobban bízunk az 1,5 körüli szorzós meccsekben (pedig azok nagyonsokszor leixelnek!), mint a 2x oddsz körüliekben. pedig... már jobban bízom a "neccesebbnek látszó" meccsekben.
    - teljesen fordítva gondolkozok, de erről már volt szó itt:
    ha pl egy hazai csapat 5 meccse nyeretlen és az ellenfele mondjuk 5 meccse veretlen, akkor ez nálam a hazai csapat felé billen. régen ez sima fogadás volt vendégre, mert hogy jó formában van, az ellen' meg szar.. aztán ahogy szépen sorban buktam a "jobbformábanvan" csapatokon, rájöttem hogy ez nagyon sokszor inább fordítva működik: minden sorozat egyszer megszakad.
  • geo91
    139 Carolina - Pittsburgh V 2.18

erre feltoltok 2k-t azt lesz ami lesz... -.-
  • Dean Winchester
    bwin-es is jöhet bátran :)

közben a dánok szorzója felment 1.4ről 1.5re

holnapra ebből 1 szelvényt csinálok (lehet veszek ki belőle vmit)
    ezeket érzem...

153 Németország - Finnország H 1.21
    190 Lengyelország - Szlovákia D 3.20
    199 Portugália - Málta H 1.01
    207 Anglia - Fehéroroszország H 1.11
    186 Csehország - Észak-Írország H 1.30
    147 Andorra - Ukrajna V 1.01
    218 Uruguay - Argentína H 2.40
    213 *(0-1) Brazília - Venezuela V 4.00
    146 Dél-Korea - Szenegál H 1.90
    161 Lettország - Moldova H 1.35
    Eredő odds: 140.34697

argentínok veresége sztem könyvelhető (ez a maradona focistának jó volt de kapitánynak szart se ér)
    brazilok kijutottak és múltkor ki is kaptak bolíviától ,sztem venezuela is egy pontot rabolhat...
  • geo91
    azért megleshetnéd nekem :D most nézem én is, majd berakok egy "fantom szelót" kíváncsi leszek a véleményekre... :DD
  • WuFraZselic
    én a bwint hallgatom :D
  • Matthew Prosac
    ezek a tippmixes okfejtős hülyeségek mindig rábeszélnek a papírformára, amiből mostanában kb minden harmadik elmegy. az meg már bőven elég, ha raktál egy szelvényre 3 papírformát...
    Geo: csak bwinre tudnék okosat mondani. tippmix kínálat nevetséges :)
  • WuFraZselic
    amúgy igen, lehet, mikor max ezres téttel toltam , akkor ilyen heti +4/5 rongy volt, átgondoltam stb, most meg úgyvagyok hogy fősuliból hazafelé beugrom és gyorsan irok vmit azt cső :D
  • geo91
    mondasz vmi okosat holnapra? :)
  • Dean Winchester
    "amúgy pont ennyit érnek ez a megmagyarázós tippmixes faszságok is:"

ja egy kis infohoz jutottunk és bátrabban teszi így meg az ember (jelen esetben az olaszokat)
    most ha nem olvasom el akkor lehet nem rakok olaszokra :D
    (de kb ez most annyi volt mintha egy csoport tabellára ránézek és látom,hogy bosnyákok gólt sem lőttek ellenben az olaszokkal...

most találtál megint 1et mikor nem jön be ez a faszság :D
    na legközelebb nem rakom be :P

majd másolom mint te ugyanígy amikor bejön és kész :D
  • WuFraZselic
    csak mióta bukó, nagyobb téttel játszom, és az ilyen hulladék meccseket megrakom, amivel duplázhatok kb. megérzéseim pedig jók, de 1 meccset mindig odateszek, amit nem kéne :D ezt kéne kiküszöbölni :D
  • KoniZTE
    U21re nem érdemes rakni
  • Matthew Prosac
    Geo: válogatott selejtezők.
    WuFra: megfelelő utánjárással és tapasztalattal ezt is lehet nyereségesen űzni. naprakésznek kell lenni és a tapasztalatok alapján ki kell válogatni hogy mire szabad és mire nem.

amúgy pont ennyit érnek ez a megmagyarázós tippmixes faszságok is:

U21Olaszország - U21Bosznia-Hercegovina
    Bosznia-Hercegovina még pontot sem szerzett az Eb-selejtezőn

A bosnyák U21-es válogatott két mérkőzést játszott eddig, de kikapott Walestől, és hatalmas meglepetésre Luxemburgtól is!

A 3-as csoportban szerepel a magyar válogatott is, mely három tétmeccsén 6 pontot gyűjtött, és jelenleg a 2. helyen áll. Az olaszok 2-1-re kikaptak Walesben, de Luxemburgot a papírformának megfelelően 2-0-ra legyőzték. Olyan klasszisokat találunk a keretben, mint Robert Acquafresca, Claudio Marchisio, vagy Alberto Paloschi – mindannyian a Serie A-ban pallérozódnak. Bosznia-Hercegovina még gólt sem szerzett a két selejtezőn, pedig a luxemburgiak kapuját illett volna legalább egyszer bevenni. Olaszországban Zajáéknak minimális esélyük van a pontszerzésre.
  • WuFraZselic
    dán - magyar 0-1 H, portugál 0-1 H, svéd - albán H :D
  • geo91
    tééényleg!
  • geo91
    akkor a faszér nem verték meg a bosnyákokat???
  • Dean Winchester
    holnap :D válogatott mérkőzések...
    pár tuti val.
  • KoniZTE
    jók az olaszok , jobbak akárkinél
  • Dean Winchester
    inkább beléd xD
    ha tudom,hogy megteszed akkor tuti kihagyom mert te állt. egyet elbuksz

holnapra miket teszel?:D (csak mert jó lesz vigyázni)
    esetleg ha estére jön 5 ből 4 meccs neked és az kell neked mint nekem akkor nem kell izgulnom mert tudom,hogy bukok :DDDD

(vicc volt,bár bejöhet :D)

dánia-magyarország félidőben mi lesz?Dánia vezet? vagy mi?
  • geo91
    mé mi lesz hónap...?
  • WuFraZselic
    múltidő. ezért hagytam abba 2 éve a sportfogadást (legalábbis focira, ilyen alibi mocskos meccseken veszítek 10ezreket... bosznia még kapura nem lőtt kb a selejtezőben, erre x-elnek az igen jó kerettel kiáló olaszokkal, hogyne