211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    igen így történt :)

bl-re srácok nemtudom miért de én a real 1.41es szorzóját ajándéknak érzem!sőt azt is,hogy az 1es kötésben van így bármennyit rálehet tenni!
    Nagyon gondolkozom azon,hogy nem rakok semmi szelvényt hanem ALL IN!
    egyébként ami esélyes sztem és nem annyira rizikós!
    Chelsea - Atl. Madrid 1.36
    Real Madrid - Milan 1.41
    Valencia - Slavia Praha 1.23

átnézve én ezeket érzem a legtutibb meccseknek,igaz kicsi a szorzó :)
    az összes többi mérkőzéstől félek!Egyrészt vagy idgenben játszik az esélyesebb csapat vagypedig otthon de kemény ellenféllel szemben.

hertha is otthon játszik és a heerenveen sztem nyerhet! (erre csak azért mernék tenni mert a Hertha elég gáz formában van :S,és folyamatban szerencséje sincs)
    PSV is nyerhet de a sorozatos 1 gólós győzelem lehet most megszakad és összehoz egy döntetlent ami nem is lehetetlen.
    Portot is megraknám de hát az APOEL képes lehet egy meglepire simán és a szorzó is elég alacsony!
    Internek is nyernie kéne sőőőt(!!!!) dehát a kijev az kijev :S bár ezen még gondolkodom ,hogy ráteszem-e hiszen az Inter úgytünik elkapta a fonalat!
    Zurich Marseillen szintén érzek egy hazait,de itt a kérdés az,hogy a hazai csapatnak mákja volt a milan ellen idegenben, és az egy véletlen győzelem volt ami nem is lesz többet, vagypedig otthon is nyerni fog a Marseille ellen!Persze itt képbe jöhet az miszerint a Milan idegenben verte a francia csapatot és a zurich meg a milant idegenben ergo itthon a svájci csapatnak nyernie kéne!---de ezt az elméletet sokszor cáfolták már a futbal világában :D
    Wolfsburg is nyerhet hiszen a bl-ben eddig nagyon jól elkapta a fonalat!

amiket tettem .: Real,Inter,Chelsea,Valencia együtt 3,2 es szorzót hoz össze! A barcanak otthon nyernie kéne 1.1 es oddsért igy már 3.5re tornázná fel magát az odds! (hendivel nem foglalkozom mert életveszélyes!.
    A fiorentinát megfogadtam,hogy 1000% megteszem 1,38as szorzóért és így vége 4,83 lenne!
    de bennem van megint ez a Debrecen most okoz meglepetést szindróma és félek ettől a meccstől! (Annak ellenére ,hogy a múltkori meccs után (sőt már közben) megfogadtam a Fio nyerni fog! Sőt nemtudom miért félek hiszen Gilardionék formában is vannak,elvégre hétvégén is vezettek a Juve ellen egyszóval szó sincs róla miszerint nem lennének formában :S

majd véleményezzétek már a szelvényt pls,meg ezeket a meccseket :D
    Ki mit tenne rá,megmerné-..etc

• Dean Winchester
  • Matthew Prosac
    amúgy grat mindenkinek aki tegnap nyert. én végülis 10.000es utalással ugrottam neki az előző hétnek, hétközben ügye a görögök miatt szopókáztam rögtön 3000-et, aztán hétvégén márcsak kb 5000ből kellett csodát csinálni, csordogált lefelé a számla. vasárnap estére jött is az egyik "main" szeló, de el is ment mellette több (pl 2db 20000es szelvény, egyiken AEK-Villareal duó, másikon a már emlegetett Aalborg-Sheriff Tiraspol duó, + 200-as poénszelvények se jöttek). Végül vasárnap este 8kor 9000 forinttal álltam. Keveselltem, ezért próbáltam megforgatni és az alábbi "single" szelvényeket raktam, mindegyiket kivétel nélkül 1000-el:
    1)Steaua Bukarest győz 2) Milan győz 3) Ronaldinho gólt rúg 4) Pato gólt rúg 5) Forlan gólt rúg
    6) Agüero gólt rúg 7) A negyedik gólt az Atletico Madrid lövi (3-0 utáni fogadás) 8) Gignac gólt rúg 9) Luyindula gólt rúg.

Első 4 ügye jött szépen, ezek összesen 9000 forintot hoztak, közben Forlán nem játszott a meccsen, tehát azt az 1000-t visszakaptam, így kemény 1000 forintot kerestem ezzel az "ámokfutással". Annyi kellett volna, hogy Agüero szépítsen és akkor egyből jön két fogadás is (4.gól: Atletico,+Agüero gól), ami hozott volna még +4700-at.. de nem. A kis Kun mindent elcseszett. Végső kétségbeesésemben a pókerhez nyúltam, felvittem a számlát 16.000-ig, 13-at aztán hazautaltam, 3000-rrel pedig megraktam életem első system (6/5) szelvényét a hét közepére. Na jóéjszakát, kicsit bőlére eresztettem :)
  • Matthew Prosac
    minek reagálsz rá? házigazda úgyis kitörli majd aztán kész.
  • MaSzKa
    grat
  • dave9004
    na bl-re
    Rangers-Unirea H
    Stuttgart-Sevilla V
    Bordeaux-Bayern H
    Zürich-Marseille V
    CSZKA-Man Utd V
    200->6317.50 odds:31.59

Európa liga:
    Hertha-Heerenveen V
    BATE-AEK V
    Fulham-Roma V
    Sheriff-Twente V
    200->8347.50 odds:41.71
  • Láma!
    egy kis uefa kupa, bl-t egyelöre nem merem...

Fulham - AS Roma V
    Lille - Genoa 1/X
    Celtic - Hamburg 1/X
    Steaua Bukarest - Fenerbahce X/2
    Panathinaikos - Sturm Graz H
    120->1254

FC BATE Borisov - AEK Athén V
    PSV Eindhoven - FC Koppenhága H
    Ajax - Dinamo Zagrab H
    Valencia - Slavia Prága H
    Ventspils - Sporting Lissabon V
    120->1280

Hertha Berlin - Heerenveen V
    FC Sheriff Tiraspol - FC Twente V
    200->1400

Heerenveen-nek 4.00-es oddsa van Bwinen a Herta ellen, érdemes még most megjátszani:)
  • Láma!
    nfl szelo elszállta a Cincinnatin....:(((
  • Dean Winchester
    barnabyka - tippmix,interwetten
    Matt - bwin
    valaki kért még ma logót?(valakire emlékszem de nemvagyok benne bíztos)
  • Dean Winchester
    bakker nemtudok erre mit mondani :D pont eltalálni a két gólszerzőt nem semmi :D meg jó nagy bátorság volt megrakni amit tettél :D

én meg örülök,hogy nem raktam meg a romát! viszont nem bánkodom mivel volt esély a győzelmükre! (azaz éreztem,hogy a milan veszélyes lehet mix szempontból és jobb kihagyni)
  • Dean Winchester
    jeeeeeee nyertem mert nyert a toulouse :D
    fasza! fasza fasza!

te meg vazze megteszed amit mondtál délután akkor legalább nyertél volna is :S erre inkább elkurod az uccsó pénzed,nemértelek :S
    főleg azt nem,hogy mi győzőtt meg téged a psg győzelmére? mikor mondtam ezerrel,hogy itt a psg nem nyer! tavaly is 4-1 lett és most is van olyan formában a tou mint tavaly...stb na mostmár mind1

219 Wolfsburg - Mönchengladbach H 1.31
    249 Toulouse - Paris SG H 2.63
    234 Sahtar Doneck - Kárpáti Lviv H 1.14

Eredő odds: 3.92764
    Tét: 300 Ft
    Várható nyeremény: 1180 Ft

• fsgh
    Nekem most ez egy jó hétvége volt:)

+4ezer.
  • jAsOn VoOrHeEs
    A Gignac dupla elmaradt. Na jó, köszi a tippért, csak kár, hogy végül nekem sem sikerült kihozni belőle semmit. :) Ez az átkozott nyeretlenségi sorozat már igazán leszállhatna rólam. :(
  • fsgh
    FT Toulouse 1 - 0 Paris S.G.

Na mondtam hogy Touluse és a Milan is nyer:D az ilyeneke meg nem fogom. (vagyis igen de rossz kötésekben)
  • Matthew Prosac
    már megint mit hagyott ki te szent isten...
  • Matthew Prosac
    nemigaz hogy ez az Osasuna kapusa mindent véd... Agüero is már mesterhármasnál járhatna..
  • Shep
    Patriots meccset meg hóban nyomják :)
  • Matthew Prosac
    én csak megraktam egy ezressel, hogy nyer a milan (1000-> 2000), megraktam egy 1000-el, hogy ronaldinho gólt lő (1000-> 2500), illetve azt, hogy pato is gólt lő (1000->2500), de még van egy két dolog rakva az atletico és a toulouse meccsre is, szóval még nem egészen pluszos a dolog... egyelőre nullszaldós, kellene nekem nagyon egy Agüero szépítés..
  • Rockynhooo
    na jó ez a hétvége bazdmeg... lyon , udine , atletico , bilbao , villareal , beszarok...
  • Shep
    1. Sweden v. Albania
    1.27 Nyertes
    Háromesélyes , Fogadásod:1
    Eredmény: (4-1)
    2. Kazahsztán - Horvátország
    1.37 Nyertes
    Háromesélyes , Fogadásod:2
    Eredmény: (1-2)
    3. Dánia - Magyarország
    2.30 Nyertes
    Dupla esély , Fogadásod:X2
    4. Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
    1.09 Nyertes
    Győztes , Fogadásod:1
    Eredmény: (27-14)
    össz. szorzó: 4,36

• dave9004
    pato a hülye tejóéééééég
  • fsgh
    Neked milyen szelvényen van rajta a Milan?
  • dave9004
    na mehet az izgalom, ambrosinit kiküldte
  • fsgh
    És vége:) ma 1600-ért fogadtam szétszórva. Legalább van egy kis plusszom

209 Szpartak Moszkva - Lokomotív Moszkva H 2.20
    222 Blackburn - Burnley H 1.73
    254 FC Bruges - Gent H 1.60
    Eredő odds: 6.08960
    Tét: 400 Ft
    Várható nyeremény: 2435 Ft
  • WuFraZselic
    remek, akkor az a 18 rongy is 1 meccsen ment el. köszönöm bröndby
  • fsgh
    88' Club Brugge 1 - 0 AA Gent
  • fsgh
    ééésss GGGGÓÓÓÓLLLLLLLL!!!!!!
  • fsgh
    Brugge elég jó... még mindig 0-0...
  • Matthew Prosac
    Patooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-1!!!!!!!!
  • WuFraZselic
    ja nem annyira, azthittem a kapus nyúlt mellé :D

ATLETICO MI A FASZT CSINÁL? :D
  • WuFraZselic
    fu de szar tizi volt
  • Matthew Prosac
    Dinhooooooooooooooooooooooooooooooooooo 1-1!
  • fsgh
    70' Club Brugge 0 - 0 AA Gent

istenem... ez 0-0 lesz...
  • Matthew Prosac
    háháááááááááááá tizenegyes a Milannak!! :)
  • WuFraZselic
    nem is lenne rossz mix jöv. hétvégére...

Hull City - Portsmouth H 2.35
    Chievo - AC Milan H 3.25
    Atletico Madrid - RCD Mallorca V 4.80
    Hertha BSC - VfL Wolfsburg V 1.7
    Össznyereményszorzó: 64.16

egy ezrest megérne :D
  • Matthew Prosac
    ...Portsmouth :)
  • WuFraZselic
    jólvan, ennek azért örülök, szép lassan kezd kialakulni minden ligában az abszolút szánalomcsapat, akik ellen nagypénzben lehet játszani :D
    Milan, Villarreal és Atletico, Hertha...
  • Matthew Prosac
    hát pedig idén legalább olyan jók, mint a Villareal xDD
  • Shep
    Hát nem fognak. :( Mindegy a védő szelvény is hozott egy kis profitot.
  • fsgh
    azt hogy? Nem gyenge csapat az az Atletico pedig...