211988
-
VPersie #10635 Nálam az eu liga lutri eltalálni,ha kis tétben ha nagyobban játszok,ezért is inkább mellőzöm,bár kisebb tétekben azért próbálkozok. -
#10634 Göteborgot megraktam egy 150 forintos poénszelvényen, mert győzniük kellene, de pechükre ez bizony kemény rangadó. Jó a szorzójuk, nem hagyhattam ki. Leeds meg háromesélyes. talán X
Jablonecnél ez csak valami fellángolás lesz, nem olyan jó csapat az.. a Mlada, Liberec, Teplice, Ostrava is jobb náluk sztem. -
#10633 igen, de azt sem lehet mondani hogy a djurgarden "átmenetileg" szar, 26 bajnokin 5 győzelem mellett 16 vereség... a jablonec meg győzni szeretne, ha nem akar lemaradni a Teplicétől... érdekes , érdekes. mindkettőt H-ra mondanám, de nemtom :D
esetleg pl a Malmö - Göteborg, ill. Leeds- Norwichról vélemény? -
#10632 elmélkedésekbe beszállva: szerintem a Pool nyer, akárcsak az Inter. a Barcának viszont olyan kicsi a szorzója hogy nem érdemes rá fogadni. -
#10631 egyiket sem tudnám megmondani. a Djurgardennek nyernie kellene, nemis olyan rég még jó csapat volt, de az idei produkciójuk siralmas. azon a meccsen lehet bármi. akárcsak a Jablonec meccsen. szóval passz, mind a kettő.
-
#10630 "arra nem fogok nagy tétben soha azt megfogadtam."
és ha nem jön be? -
#10629 háát... innen én csak a Real meccset érzem közel egyértelmünek és talán a Chelsea-t...
Pool - Lyon, Az - Arsenal, és föleg a Wolfsburg - Besiktas nagyon kérdéses.
Ha meg kéne tennem ezt a hármat akkor elsöre 1/2, másodikra X/2, harmadikra isten tudja.... talán X -
VPersie #10628 Még a Bl csak,de az Európa liga,az még lutribb arra nem fogok nagy tétben soha azt megfogadtam. -
CB SNIPER #10627 Liverpool - Lyon 1.70 / 3.35 / 4.45
AZ Alkmaar - Arsenal 6.25 / 3.50 / 1.50
Real Madrid - Milan 1.41 / 3.90 / 7.00
Chelsea - Atl. Madrid 1.36 / 4.10 / 7.80
Wolfsburg - Besiktas 1.36 / 4.10 / 7.80
vk vélemény? XD (kisebb szorzo játszik ofc) xd -
#10626 Srácok csak egy dolgot mondok.
A Bl rosszabb mint az Olasz bajnokság:D
Ott kb minden meccs 3esélyes. folyton meglepetések vannak. sok az x... -
#10625 tedd még hozzá az Intert, és dobd meg 20k-val :D dupláznál
én ennél nagyobb összeget fogok az Inter-Barca kettősre, szal nehogy azt hidd hogy neked akarok rosszat :D -
#10624 Barcelona - Zaragoza 1.14 / 6.35 / 13.50 H
Chelsea - Blackburn 1.20 / 5.40 / 11.00 H -
VPersie #10623 Mára:
Hacken-Djurgarden H
Union-Berlin- Fürth:H
Nantes-Metz:H
Albinoleffe-Sassuolo:D -
#10622 Chelsea - Atl. Madrid 1.36 / 4.10 / 7.80 H
Barcelona - Rubin Kazan 1.10 / 7.35 / 16.00 H
EDDIG ezeket nézegetem -
#10621 Hát nem akarom azt az unalomig hajtogatott közhelyet használni ,hogy a BL az nem a bajnokság, de nagyon igaz. Láthattuk már nem 1x és nem 2x, hogy a bajnokságban szenvedő csapat a BL-ben brillírozik és ugyanez fordítva azt meg már meg sem említem ,hogy nemzetközi szinten kevesebb az "érdekes" eredmény. (gondolom mindenki tudja, hogy mire célzok) -
#10620 az atletico nem most fog észheztérni, ebben 90%ig biztos vagyok :D -
#10619 a Fiorentina a Juve otthonában ért el döntetlent, ráadásul el is dönthették volna néhányszor a meccset!
Barca is so called rangadót játszott!
de a Barcában hazai pályán lehet bízni, vélhetően a Juve is megveri a Haifát. az Interben bízom nagyon, 1.36ért lehet megér egy 40-50k feletti összeget is. a többi meccs elég necces, pl Chelsea - Atleticon lehet hogy most tér magához az Atletico... CSKA pedig egy hiányzókkal teli Manchestert fogad, az is inkább X mint V :) -
#10618 ha a hétvégi produkciót nézed akkor Fiorentina, Lyon, Pool, Sevilla, Stuttgart, Barca, CSZKA, Bordeaux, Juve, Chelsea, Atletico mind rossz formában van.... és ezek akikröl biztos tudom hogy nem nyertek, lehet ki is hagytam valakit:)
szerintem épp ezek a csapatok tartalékoltak a BL-re:)
Lyon és a Pool se a legjobb keretével kapott ki a hétvégén... -
#10617 Ezeket én is néztem, de úgy döntöttem felejtős mindkettő. -
#10616 Nálam ez úgy szól, hogy 10 cent plusz is plusz. És van egy olyan ősrégi mondás, hogy Amit nem játszottál meg azt már megnyerted. -
#10615 elsősorban Matthez:
ezekről vélemény?
Jablonec (2.) - Plzen (6.) 1.86 / 3.20 / 3.35
Häcken (7.) - Djurgarden (16., utolsó) 1.65 / 3.25 / 4.25 -
jobb 1000ft-ot nyerni, mint 10eft-ot bukni -
#10613 a kazan hazai pályán veszélyes, nem alkottak valami fényeset a kyev otthonában sem...
a bayern meg jókérdés, teljesen kiszámíthatatlan az a csapat -
#10612 Hát én azért bízok a lyonban mert ha ezt a meccset nyerik akár el is dönthetik a csoportelsőséget, de a továbbjutást tuti. Másrészt azért a Lyon eddigi produkciója sokkal inkább meggyőző mint a poolé. :) A sok hiányzió tényleg betehet, de szerintem így is behúzzák ^^.
A MU-s híreket pedig most olvastam, így lehet hogy az kimarad :/. De ez a szeló holnapig még sokat fog változni, én azt mondom hogy 200at simán megér a dolog :) -
#10611 Hát én nem lepődnék meg egy Barca x-en és a Bayern hát ... -
#10610 MU-ban nem lesz valszeg Evra, Vidic, Rooney, Giggsy. az nagyon necces. Lyon pedig ugyanolyan fos mint a pool a hétvégi produkció alapján, egy x gyanús meccs
a többi belefér :) -
#10609 Hát ez elég meseszerűnek tűnik nekem. Persze esély van rá, csak nem sok. -
kicsi27 #10608 Három védője is hiányzik a Lyonnak
A francia csapat védelméből hiányozni fog a kedd esti Bajnokok Ligája mérkőzésen Mathieu Bodmer, Jean-Alain Boumsong és Cleber Anderson -
#10607 Egy tippmix és egy interwetten jöhet nekem is :) Köszi! -
#10606 Lyon
Barcelona
Bayern
MU
Chelsea
Fiorentina
Holnap szerintem rakok egy ilyet :D 200ból 10k-t hozhat :D és még be is jöhet :) -
#10605 nekem is X... -
#10604 1. Nantes - Metz 1v2
2. Albinoleffe - Sassuolo 1
össz: 2,93
Panserraikos - Diagoras Rodou
Gólok száma , Fogadásod:Alatt 2.5 goals 1.72 -
#10603 x -
kicsi27 #10602 Hello
Olympiakosz - Standard Liege mi a tipp? -
#10601 Az lehet, de ha a maiak jönnek akkor már pluszos a dolog. -
#10600 hát nemtom, szerintem az az Arsenal meccs nem ennyire lefutott :)
a két "biztos" meccsnek talán csak az Inter, Barca tűnik, Real-Chelsea sem egy életbiztosítás. a többi pedig 3 esélyes szerintem :D -
#10599 Hát szerinted? Az összes meccs mai azt kivéve, ezért írtam mainak. -
Dean Winchester #10598 1. AZ Alkmaar - Arsenal 2
ez nem ma lesz :D (vagy a mára szót ugy érted,hogy mai fogadott szelvény? -
#10597 Mára.
1. AZ Alkmaar - Arsenal 2
2. Union Berlin - Greuter Fürth 1X
3. Leeds - Norwich 1X
4. Minior Pernik - Lokomotiv Sofia X2
5. Kayseri Erciyesspor - Kocaelispor 1X -
#10596 hát ja, 1100ből hozott volna 9400at. na mind1, a bröndby és standard miatt rengetegtől estem el. bl-re talán egy barca + inter all-in 80k-val, de kétlem, inkább offolom magam 1 hónapra :)