211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Banano
    Jövő héten lesznek jó "papírformás" meccsek?^^:D Akarom mondani a héten mert már 0:11 van.
  • Dean Winchester
    Reading - Leicester
    első körben sima hazait gondoltam,de most elolvastam ezt a hülye tippmix cikket és azt mondom vendég lesz :D
    kíváncsi vagyok ,holnap bejöne ..

A Reading a másodosztályban is szenved

A kékmezes együttes a 2007/2008-es idényben még a Premier League-ben szerepelt, idén azonban a Championshipben is a kieses elkerüléséért harcol.

Négy évvel ezelőtt még a Reading védelmét dicsérte Sir Alex Ferguson, de azok a játékosok már máshol keresik a kenyerüket. A keretben nincs olyan támadó, aki 2 gólnál többet lőtt volna a 13 forduló alatt, a hátsó alakzat teljesítménye pedig meg sem közelíti a „nagy elődökét”. A csapat jelenleg a 21. helyen áll a Championshipben, és zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el. A Leicester City 8. a tabellán, de mindössze 3 ponttal van lemaradva az éllovas West Bromwich Albiontól. Matty Fryatt nagyon érzi a kaput, minden második meccsén a hálóba talál, és könnyen előfordulhat, hogy a Reading otthonában is ő lesz a főszereplő.
  • Matthew Prosac
    egy ezrest, neki nem összeg :) barcát és portót rakta hendivel csak így duóban :)
  • Dean Winchester
    csak nemtán ha nyert volna hendivel akkor ő is nyert volna ?:DDD
    legalább sokat bukot rajta?
  • Matthew Prosac
    3-2 :D
    pont arra volt jó ez a 92. percben kapott gól, hogy tesó hendikeppjét széjjelb**sza :)
  • Dean Winchester
    3-1 :D
  • kraawz
    Suarez 13 meccsen 15 gólos Hollandiában , nem gyenge :D

Mai olasz meccsek meg.. no comment
  • Matthew Prosac
    3-1, túlizgultam :DD
  • Matthew Prosac
    jesszusom mit hagyott ki a Porto, ilyet már rég láttam... ebből 2-2 lesz így, ha elkezdenek szórakozni. foci örök szabálya
  • Matthew Prosac
    2-1, valóban kicsit előre örültünk...
  • Matthew Prosac
    kösz
  • WuFraZselic
    viccet félretéve, megölték a Barca játékát, amire a zaragoza egyáltalán nem képes. jól játszottak, eléggé felkészültek a meccsre... kiváncis leszek a visszavágóra...
  • WuFraZselic
    ugy hogy a kazany kecijaóóóóóóóóóó'
  • Dean Winchester
    vagyis van még 20 min és simán lehet 2-2 :D
    barca meg lOOL 6:1
    Keita mesterhármas :S
    ez nagyon messze volt a hendis döncitől :D de komolyan nem értem hogy tudtak otthon kikap a bl-ben :S
  • Matthew Prosac
    barca nagyon aláz
  • Dean Winchester
    mennyit kaszáltál velük?:D grat a nyereményhez
  • Matthew Prosac
    2-0. csak rájuk kellett szólni
  • Matthew Prosac
    akarom mondani 1-0 xDDDDDD
  • WuFraZselic
    az igen... pedig kb 0-1el is 1.4es odds volt
  • WuFraZselic
    na aki erre a meccsre félidő H végeredmény V-t tett... :D :D

faszért nem raktam meg a werdert , milant, barca 0-1, wolfsburg X-et ahogy azt akartam tegnap éjjel póker után :D és megint ilyen 1.3as Román bukom :D
  • Matthew Prosac
    hát akkor maradt a Porto, amin izgulhatok, mert 65' és még 0-0..
  • Dean Winchester
    hálisten : DDD de örülök,hálisten mert mondm hazait akartam aztán inkább ikszet erre nyertek,,,, jajjj dejóóó :D
  • Matthew Prosac
    lol Nesta dupla :DDDDDD
  • WuFraZselic
    és nyer a milan a 92. percben :D

Nesta duplázik :DDDDDDDDDd
  • Matthew Prosac
    akkor már szétörültem volna a fejem :D Pirlo és Pato volt :)
  • Dean Winchester
    mostmár megmondhatod ,hogy kire fogadtál mint góllövők :D csak nem Nesta?? :S
  • WuFraZselic
    Inzaghi 1. labdaérintés majdnem gól... hihetetlen, Milan 10 perce elkezdett focizni, és vagy 5 gólt lőhettek volna...
  • Dean Winchester
    cheivo 1-1 :S na még1 gólt milan pls!
  • Matthew Prosac
    Pinzi és Nesta... szép kis góllövők :) na utolsó 10 percben még reménykedem, hátha :)
  • Dean Winchester
    na ezaz :DD

mikking.: ja nem is akartam egy szelvényre felrakni,csak én ezeken a helyeken keresek meglepit..

ma meg picit bánatos vok mert 3.7es oddsért jó lett volna megtenni a hazaiakat és már vissza is jött volna a 2 szelvényem ára :D
    na nembaj ,majd a héten kaszálok :D
  • Dean Winchester
    ha így állnának neki nem lenne edzőváltás seholse :DDD

amúgy ne is várj csodát már az első meccsen :)
    kb a következő vagy aztánvalón is ha nem lesz eredmény akkor komoly gond van! De az edző sokat számít azért :)
  • WuFraZselic
    ja, pont mint az Atletico meccsen ebből indultam ki én is, erre megint nem nyernek

az ok, de nem Ő van a pályán. kétlem hogy aztmondja Huntelaarnak, hogy légy használhatatlan balf@sz :)
  • Matthew Prosac
    attól még az edző rakja össze a csapatot és a taktikát. nem beszélve arról hogy az új edző személye a debütálás alkalmával mindig egy plusz motiváció
  • WuFraZselic
    szerintem a roma + real meccs miatt nem fog repülni ma ha kikapnak :D

de... a meccset még mindig nem az edző játsza, nézve a Milan játékát ötlettelen, nem tudják mit kezdjenek stb, itt én is ülhetnék a padon, ha igy játszik a keret...
  • Matthew Prosac
    Roda egy kalap szar idén
    Napoli meccs pedig sokmindentől függ. Pl ha a Milan ma kikap akkor sztem Leonardo repülni fog..
  • mikiking
    mindbe van valami,de ha mindet felrakod,ugy is elmegy... Nem tudom én szivem szerint melyiket adnam... Talán a Hoffenheim,a Chelsea, a Fio , a többi nálam tabu
  • WuFraZselic
    amúgy Dean, #12044
    még hogy 0-1 D :D
  • Shep
    Alakul az Anderlect győzelem :)
  • WuFraZselic
    a Napoli a mai játékával simán veri a Milant (ha ők a mai játékukat viszik Nápolyba...)
  • Dean Winchester
    jövőhétre készülve,csak én érzek a kupákban meglepetéseket?(azaz jó zsíros szorzókat?:D)
    Roda - PSV Eindhoven
    sztem hazai simán lehet

Hoffenheim - Koblenz
    ez is lehet haza,mert formában van a Hoff.

Juventus - Sampdoria
    itt egy vendég győzelem netán egy iksz

Frankfurt - Bayern München
    lehet megköveztek,de a ha idegenben tudott vezetni a hazai csapat akkor nem elképzelhetetlen a hazai győzelem (pláne a bayernnek van jobb dolga is mint a kupával foglalkozni :D (bár ettől sztem a legerősebb kerettel állnak majd ki)

Napoli - AC Milan
    egy jó erős iksz

Dundee FC - Glasgow Rangers
    hazai! a dundee mindig megtudta szorongatni a Rangers-t és álltalában ha emlékeim nem csalnak akkor az elődöntő fele szoktak

Genoa - Fiorentina
    hááááát 2-2 a vége és kész :D

Arsenal - Liverpool
    kupában a fiatalok tudnak ám,szóval ez sima hazai!

Chelsea - Bolton
    itt hazai győzelem , jók ez a chelsea :)

ezekről vélemény? melyik amelyikben van valami,melyik amelyik esélytelen?