211988
-
#12160 Mennyiért adták az 1/x-et? -
mikiking #12159 én 1X be tettem,utolso pénzemből tettem egy szelot,de latod,még ez sem akar bejonni... persze legtutibb az 1-es volna -
#12158 Szurkoljunk, de remélem nem x-re hozzák. -
#12157 UAE (17) behúzza 2-es szorzóért (ez is megvan) -
mikiking #12156 na ahogy leirtam golt kaptak,de jo baszzzus :@ -
mikiking #12155 na szurkoljunk a Slavia Prahanak -
#12154 johát jelen pillanatban nem teszek rá mert egy fillérem sincs, ma utaltam, szal pár nap..:)
de az ilyen infokat mindig szivesen veszem majd :) -
#12153 Sanszos, de azért túl sokat ne tegyél rá :) Alaptétedet v. a 2x-ét ajánlom rá, de aztán ha nem jön nem én leszek a hibás :) Elmondom miért érzem, hogy jó lehet. Ugyan a Redskins nem egy pontgyáros csapat, de az Eagles azért elég jó és szinte minden meccsükön szereznek 30 körül, valamint a hétfői meccsek többnyire TD záporosak. Úgyhogy szerintem jönnie kellene. -
#12152 ez sanszos? -
#12151 Washington Redskins - Philadelphia Eagles over 37,5 @ 1,9 -
Talán még mellé a HV71-Rögle jégkorong ... még nem tudom, de nyerni kellene valamit a hétvégi műsorra is... :D -
#12149 Á csak poénból írtam, de ha rakni kellene 1x-et raknék, de mivel nem kell :) (lehet azért megpróbálom az x-et :) -
Kupákat nem szeretek rakni, mert sosem tudni, melyik tartalékol - meg ugye a kis csapatok felszívják magukat ... pedig lenne egy pár jó meccs... :S -
Göteborg - Halmstad H
Caen - Vannes H
AIK Stockholm - Örebro H
Nem nagy odds, de erről mit gondoltok? :) -
VPersie #12146 Én ezeket választottam mára:
Slavia-Olomuc(0-1):D
GAIS-Brommapoj.:H
Apoel-Ethnik.:H
Macabi-Beitar:H
Guingamp-Le Havre félidő:D
-
Dean Winchester #12145 Shep VS Dean VS Matt :DDD
egyikőnk ma nyer xD
én azt mondtam vendég,de hazai tuti nem lesz!
ezt annyira érzem mint a real győzelmét a milan ellen :D Csak most be is fog jönni.
hát ahogy mondtad, győzzőn a jobb ;) -
#12144 akkor te meg rakjál arra és akkor ma valaki biztos nyer :D -
#12143 X lesz szerintem. -
#12142 kövezz meg Dean, de én ma a Readingre fogok rakni. aztán hajrá, és győzzön a jobb :) -
#12141 Ma estére lesz valami jó? -
#12140 Montreal Canadiens - New York Islanders Money Line , 1 1.51 (Azért csak ML, mert az Islanders szeret túlórázni) -
#12139 80e-el tetted meg? -
#12138 tegnap Barca. hozott 8eft. Mathew tudnal adni tippet? 2x200ft-bol kene kb +1600ft-ot udv -
#12137 De azt Mattel megbeszéltük :) Mindegy én x-et raktam és nyertem :) -
Dean Winchester #12136 jó hát a bayern -t is mondtad :DDD
a mai napra én 2őt rakok a bielfield és lecister
szóval hétfői napon szoktak jnni a nagy szorzók
na már most 2-3 hete folyamatban jött ilyenkor néha néha jön a várt kis szorzó!
a bielfield idegenben játszik és ebben az évben még nem ikszelt le ,ellenben a paderborn már 4 nél jár ergo egy ikszre 100%,hogy jók lehetnek.
a bielfield viszont 5 meccse gól sem kapott,utóbbi 3 meccsét mindig 1-0arányban nyerte meg ,ebből következik ,hogy most tuti lesz 2 gól és azt is mondom,hogy mindkét csapat lő gól :)
iksz lesz ez srácok akárhogy nézzük :) egy jó gólgazdag találkozón 2-2es eredményt fognak elérni.Így a bielfield marad a tabella élén 1 pontos előnnyel a 2.helyezetthez képest!
-
#12135 mert nem olvastam hogy irtad, péntek reggel hazamentem, ott nincs net és csak tegnap este jöttem meg...:) -
#12134 Minek tetté la Sevillara mikor mondtam, hogy x lesz? :) -
#12133 hétvégén minden pénzem elbuktam bwinröl...
sevillara tettem egy 1.000-rest mert az legalább biztos...
most meg utalnék, de nem jo a K&H ebank.... -
Liszi #12132 Dean, a Te logikáid alapján a Bielefeld meccsnek X kell, hogy legyen a végeredménye, nem ?:D -
Dean Winchester #12131 *(1-0) Barnsley - Manchester Utd.
egy iksz igy jöhet simán
Paderborn - Bielefeld hazai vagy döntetlen
mára meg mondom a lecister győzelme idegenben nem lehetetlen ,és ez mellé egy jó odds is járul -
#12130 Biefeld-re si elég nagy és hát igencsak ők az esélyesek:) -
Dean Winchester #12129 akarsz tutit? megteszed a bundesliga 2 ben a nagy szorzót mert tuti bejön :D -
#12128 akkor lehet pici pótlással belemegyek mert ezek most szimpatikusak:) -
#12127 Slavia Praha - Olomouc H
APOEL Nicosia - Ethnikosz Ahnasz H
Maccabi Haifa - Beitar Jerusalem H
Guingamp - Le Havre V (???)
Monza - Cremonese V (seria 1/C)
+ talán Benfica-Nacional Madeira H
hmm??????????????????????????????????? -
#12126 sztem igen -
#12125 Shep ha vagy kíváncsi lennék, hogy a hajnali NHL meccsekre szerinted bevállalható mindenütt a Hazai siker?:) -
#12124 azért az csúnya lett volna:D..de a kézilabdával együtt 8..szerintem ez se túl jó arány, mivel a legnagyobb szorzó is 1,4 volt(abból is 2 és az egyik bejött{twente}) :))) -
Dean Winchester #12123 2 ? -
#12122 hát most is voltak én összeírtam 14et pont annyit találtam és neakard tudni hogy hány jött be'-.- -
#12121 Van itt olyan aki betway-nél játszik?