Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(1. félidõ gólok) 08/11/2012 Egyik sem 1.61 Függõben
Tét: 1 614,00 Nyer.: 993,23 Nyereség:
Felett: 1.5 Hangzhou Lucheng v Guangzhou Evergrande
(1. félidõ gólok) 08/11/2012 Egyik sem 1.72 Függõben
Tét: 934,00 Nyer.: 679,27 Nyereség:
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
most 90.ben schalke gólt lõtt - adta ki a hang
majd újabb hang -> elvették a gólt
aztán megint kiadja a hangot -> maradt 1-1 a végeredmény 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felett: 2.5 Schalke v Sampdoria
(Mérkõzés gólok) 08/10/2012 Egyik sem 2.20 Függõben
Tét: 625,00 Nyer.: 750,00 Nyereség:
(Mérkõzés gólok) 08/10/2012 Egyik sem 2.62 Függõben
Tét: 4 000,00 Nyer.: 6 500,00 Nyereség:
nem leszünk álszentek 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Mérkõzés gólok) 08/10/2012 Egyik sem 1.72 Vesztett
Tét: 3 000,00 Nyer.: 2 181,82 Nyereség: 0,00
ám monaco 0-2 után 3k-t raktam ott is a félidõ overre 25percnyi hátralevõ idõvel 😄 2.00ért adták, az bõven jó vétel volt.
persze 2-2 után az over 4.5et is megraktam , azt már 600ft-al...
aalen meccsen most van 3k fent , az over 3.5re
mivel hazai gyõzelmet vártam és 1-2 az állás csak ezért raktam meg...
ha 2-1 lenne most akkor tuti nem fogadtam volna az overre....remélem lesz még 1 gól
Gefle
0 - 0
Djurgården
egymás ellen sorozatosan 5 meccse csak ikszelnek!
a djurgarden kurva régen kapott ki így a hazai gólt tudom javasolni...
így a félidõ over 2.5-et raktam 2.2ért... 😄 remélem jön...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Brit csapat elejti a rudat a verseny során
Igen - 2,9
Nem - 1,35
Ez csak nekem gyanús? <#idiota>#idiota> <#nevetes1>#nevetes1>
Gyõr - Kaposvár H 1.40
Köln - Sandhausen H 1.64
Aust. Lustenau - Grödig H 1.60
ST Pölten - Horn H 1.45
Monaco - Istres H 1.60
Montpellier - Toulouse H 1.72
Vélemények???
lautern múltkor 0-2rõl fordított végül 3-3at játszott míg az aalen idegenben nyert magabiztosan 4-1re a duisburg ellen. Talán az elsõ pár fordulóban menni fog nekik a szekér 😄
3as szorzóért mindenesetre bõven a megéri kategóriát képviselik így mixen meg is rakom, kösz a tippet!
- Austria Lustenau - Grödig Mindkét csapat szerez gólt (AL még nem kapott gólt a bajnokságba szerintem most fognak , de én egy AL 1x-et várok ezért szerintem az AL is lõ gólt)
- Hartberg legalább 2 gólt szerez
- Pölten legalább 2 gólt szerez
- Montpellier - Toulouse szerintem itt is mind a két csapat szerezni fog gólt ezért ideis a tippem a GG
- Dijon - Tours Dijon szerez legalább egy gólt
- Monaco - Istres Monaco 2 vagy több gólt szerez
- Aelen - Kaiserlautern én nem csodálkoznék egy Aelen gyõzelmen 3,2-ért , de a tippem egy 2,5 over illetve mindkét csapat szerez gólt
Rem segít a választásban
Hát jah, sajna sok nagy csapat lehet már ellenfél az EL-nek ebben a fázisában, de azért a 2 magyar közül jó lenne, ha valamelyik továbbjutna...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
azt néztem,hogy 0-3 lett és emberhátrányban is idegenben mentek 2-0ra, de ilyet baszki :S
az el legnagyobb vesztese
intertõl nem is vártam gyõzelmet 😄 3-0 utan ellazultak, viszont a vidi gyõzelemnek nagyon örülök!
A dila gori lehet az egyedüli olyan ellenfél a dvsc számára ki ellen talán talán lehet esélye továbbjutni....
azért bízom a csodában és legalább az egyik magyar csapat bejut az fõtáblára...
viszont egy Debrecen-Liverpool lehet összejön :S
Elfsborg 2-3 Horsens V 4.50
Belupo 2-1 Athletic Bilbao H 6.50
Anorthosis 0-3 Dila Gori V 15.00 (bár lefújták a 82. percben...)
Metalurg Donetsk 0-1 Tromsö V 5.25
Gent 0-3 Videoton V 8.00
Inter 0-2 Hajduk Split V 19.00 !!!
Arsenal Kievet viszont sajnálom. Lehozzák pályán a 2 meccset együtt 5-0-ra, viszont mivel az elsõ meccsen egy eltiltott játékos is játszott náluk, ezért azt a meccset 3-0-val az ellenfélnek írták...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
aznemisúgyvót.<#confused>#confused><#zavart2>#zavart2>
WTF?!
Rendes játékidõ (4 negyed) döntetlenre végzõdött , 11-11re , ez mi volt ha nem hosszabbítás?
De most már nekem is bejönnek,érdekes.
Lehet tesztelik,de már ez sem jó jel.
Glory, Glory Man. United!
Az micsoda,hogy eddig az élõ mérkõzéseket lehetett simán nézni,most meg azt írja ki, hogy Megtekintéshez tegyek 150/75 ft-ért fogadást az adott mecsre,ez már SZÁNALMAS!!!
Glory, Glory Man. United!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
most jön egy under 5.5 vagy nder 6.5...
bilbaon a félidõ 0.5 over 1.5ért árulják
3k ment rá, remélem jön a gól...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!