Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emlékszem még a cnn-ben láttamXDXD
de azért artest ben walalcnek nem mert felállni:d😄
öreg ben lenyomta volna mint a picsa
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
csak simán megdobta és azt hitte nem lesz belõle semmi.szerintem azért ütés is volt ott Artest részérõl 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
01:58 körül nézd,amikor ráugrik Artest a csávóra 😄😄
ilyen "Úristen ez most itt meg fog ölni" fejet vág xDDD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Weed jó fej meg minden, de minden idõk legszarabb HG-je voltXD
Még egy banner cserét se csinált, pedig az olyan alap mint használtautó vásárlás után az olajcsereXD
Rövid életû volt, mint a Szálasi kormány....XD
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
lényeg a lényeg,a legnagyobb támogatást a foci élvezi az országban,de azért a legtöbb szurkolót is magáénak tudhatja és szerintem a legnagyobb hagyománya,múltja van itt a labdajátékok közül.
nekem sincs ez ínyemre,fejlõdést nem nagyon tapasztalok,de hátha,én örülnék neki ha ismét az európai élvonalba kerülne a magyar foci.