Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mert nem gazdagítani, hanem kifosztani akarja õket :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tippmix945
pedig akartam rakni Monaco-t

bakkerman
Monaco már 5-6 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lassan már annyi sport lesz a tiltólistámon hogy kajak nem fogok tudni mire fogadni :DDDDDDDD marad a kaszinó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
0-3 a második szettben eddig...Monaco is szépen leadta az elsõ szettben 5-3-ról 5-5-re...mindkettõ elfog menni,és ezzel le is nulláztam magam betclicen

Effe88
gondolkozz:)

betclices 11Ftos bónusszal megrakhatok 2db 3 esélyes meccset?

bakkerman
de miért akarod a szerencsejatek zrt-t gazdagítani? én azért nem tippmixelek mert ha bukok akk nehogymár az államnál maradjon a pénzem

Effe88
Lehetséges.De mindegy addig megyek vissza unibetre:D. Majd csak megérkezik ez a szar is:D

Shep
Szerintem a prot még mindig tesztelik "élesben" a teszterek. Amúgy lehet ez csak ilyen marketing fogás, hogy aki eddig nyomta a maxot azt most kiéheztetik, hogy sokkal nagyobb lendülettel vethesse bele magát a pro-ba :) (na jó biztos nem így van de jól hangozott, nem?)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Innen még vissza jöhet, megnyeri a másik 2 szettet. De tenisznél csak GS-en szabad fogadni:). Igaz asszem ez az egyik utolsó torna Párizs elõtt.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

bakkerman
õsszel már menni fog nyugi :D

Effe88
Nem értek hozzá, de feltételezem nem lehet olyan bonyolult levenni a netrõl a tippmaxot, szóval ha itt lenne a tippmaxpro akkor elõtte 1 órával le lehetne állítani a tippmaxotXD.

bakkerman
Cirstea szépen kezdte a meccset,1-4 eddig az elsõ szettben...1,50-ért miért is ne adná le...

Attila8805
Ferdinanhot kérdezd õ írta hogy mi tudjuk meg az országban elõször hogy 13-án lesz :D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
Azt nem mondták ,hogy egybõl indul is az új, bár így tényleg semmi értelme nem volt megszüntetni a maxot de hát ez amúgy meglep még valakit, hogy logikátlan dolgokat csinálnak az okosok odafent?

Effe88
ááá
balfaszok ezekXD
bár egy autópályát nem tudunk megépíteni úgy, hogy ne csússzon vagy 1-2 évet az átadásaXD

Hát de kb. hány év mondják, hogy megújulnak? 3 szerintem már simán van.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
az leszXD
majd a 2016-os olimpiára beüzemelik<#zavart1>

Nyugi, még pár év:D

tippmix945
xDDD nem lesz itt semmi

Effe88
na hol van a tippmixpro<#mf1><#mf1>???
ezért aztán sok értelme volt, megszüntetni a tippmaxot

Darthmushroom
nekem is azok, bár szerintem akármely jut ma tovább a Watford ellen egyiknek se lesz esélye. dugig vannak Udinese-bõl meg Granada-ból kölcsön játékossokkal h ugyanaz a tulaj+Zola elég tehetséges edzõ.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
mármint ez most megszakad h hazai megy tovább

tippmix945
nekem is szimpatikus nagyon a CP,de visszatart,hogy a bajnokit 3-0-ra a Brighton nyerte

Darthmushroom
hm. Palace továbbjutás tényleg jó lehet, eddig itt is meg egy osztállyal lentebb is mindig az ment tovább aki 2. meccsen volt otthon. meg am is szimpatikusabb mint a poker játékos klubja...

tippmix945
19:05kor szokott kezdõdni az egyik svéd meccs,most toltak még 2 percet :D

tippmix945
hát nem tudom :D nekem jönni szokott
szombaton volt Sochaux 2.6ért és St.Gallen 1.9ért(0-2 és 5-0)
tegnap Newcastle,Evian TG,Chievo-Torino X(1-2,4-0,1-1)
az a baj,hogy szorzó és stat alapján raksz,érzésbõl kell :)

tegnap a malmö meccs volt a legkissebb szorzós meccsem, 1,8 volt.. mellette bejött a 2,05, 2,60 és 2,10-es szorzós meccs.

attól még nincs tuti meccs ti is tudjátok. bármi lehet. minden nap megrakok 4 szerintem tuti meccset, ami ilyen 1,3 - 1,8 körüli szorzós, és mindig vissza kell fogadnom mert 1-2 elmegy.

Darthmushroom
am az mi h 19:07 kor kezdõdik a meccsük? :D

tippmix945
utóbbi 5 hazai meccsébõl 4et nyert a Helsingborg a Hacken ellen

egymás ellen azért elég kiegyenlítettek

Darthmushroom
tavaly elõtte végzett, de azt is nézd Helsingborg tradicionális svéd csapat többszörös bajnok, még a Hacken soha nem nyert még svéd bajnokságot, szóval valószínû h a tavalyi 2.hely a legjobb eredményük.

tippmix945
de egy másik meccsbõl nem lehet következtetést levonni erre,semmi köze a kettõnek egymáshoz :D
de megértettem,mit akartál mondani,de maradok a Hazainál,de majd gratulálok,ha neked volt igazad

tippmix945
nálam 1X

azért vedd figyelembe hogy tavaly hacken jobb volt mint helsingborg. és az egymás elleni meccsek is azt mutatják hogy elég egyforma a két csapat. össze fogják szedni magukat csak kérdés hogy mikor.

tegnap is raktam egy svéd meccsre, djurgárden - malmö meccsre, djurgarden statisztikája, összesen 2 gólt rúgtak 7 meccsen, tegnap mégis elverték a malmöt emberhátrányban 1-2rõl fordítottak 3-2re. nekem eredetileg malmö kellett már csak a fõ szelvényemre, de 1-2nél visszafogadtam djurgarden-ra hála istennek :D és még jobban is jártam mintha malmö nyert volna.

nekem hacken gól meg van téve 3k-val, de szerintem x2 is benne van

Darthmushroom
két Turku csatája is nekem nagyon X szagú Finn honban :D

tippmix945
caen-nantes hazai lesz,de nem merek rá tenni :D:D
angol osztályozó meg ja,szerintem is X

Darthmushroom
Hacken elég gyenge idegenbe, talán nem az egyik legjobb Svéd csapat ellen fognak javítani :D
am Caen-Nantes mi lol, mind2nek úgy kell a pont mint állat :D angol osztályozó meg szerintem hatalmas X lesz megint:D és a végén a Palace feljut :D

Darthmushroom
hosszabbítás lett volna ha minden igaz, mivel múltkor a brentford meccsen se számított az idegenbeli gól

ReszegKoldus
Szerintem senki, mert összesítésben döntetlen volt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
nem semmi!!!! azt a csávót aki kihagyta a büntetõt nagyon sajnálom...2-1-nél egyébként ki állt továbbjutásra?

tippmix945
HJK és Sociedad nálam is nagyon fix.
norvégoknél Aalesund és Rosenborg között vaciláltam,de a Rosenborg egy idenbeli döntetlen,illetve vereség után javítani fog,a Hönefoss otthonában eddig mindig nyertek,ha találkozott ott a két csapat.
Lilleström meg öreg róka,sokszor szívatott már meg :D
Helsingborg-ot ránézésre mondtam,nagyon jó csapat lett idén,pár hete raktam rájuk és 1-4-ra ütötték ki a nem gyenge Norrköping-et és azóta is csak nyerte,nehogy most jöjjön a botlás.De bevállalom :D

Darthmushroom
igen-igen, HJK messze a legjobb finn csapat és elõzõ fordulóba nem nagyon erõltették meg magukat ma valszeg javítanak. A svédeknek otthon hozni kéne (bár volt h leadták 90.percbe és vitték is a mixem), Rosenborg az necces bár ott lehet az Aalesund H jobb is lenne helyette. Soci meg nem tudom elképzelni h múlthét hétfõ után is eldobják a pontokat,akár hendi-t is kinézem.

tippmix945
miért? :D

tippmix945
rosenborg és helsingbor lehet kicsit húzósabb,szerinted?

Häcken meglepit fog okozni

Darthmushroom
nem tûnik rossznak lehet Én is teszem :)

tippmix945
stephen jackson azért mekkora pofont kioszt már egy szurkolónak <#hehe>

tippmix945
031 Lahti-Helsinki JK V 1.75
040 Hönefoss-Rosenborg V 1.84
048 Helsingborg-Häcken H 1.72
067 Real Sociedad-Granada H 1.41

Eredõ odds:7,809144

Tét:5000 Ft
Várható nyeremény:39 045 Ft