Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a swansey viszont alkothatna valamit, még így emberhátrányban is 😞
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
6 perc kellett a gólhoz ,hogy nyerjen a bíró vagy tényleg volt valóságalapja a hat perc hosszabbításnak? 😄
remélem fordítanak mert a leverkusen a vártnál is simábban hozza le a mérkõzést...
szorosabb találkozóra vártam, már ami az eredményt illeti
232 Newcastle - Aston Villa H 1,58
139 Leverkusen - Freiburg H 1,57
145 Swansea - Sunderland H 2,05
Eredõ odds: 5,08523
egymás ellen brutál régen kapott ki az akt. pályaválasztó és csak ezért félek ettõl a meccstõl! Egyébként hazai gyõzelmet mondanék.
Swansea - Sunderland
tavaly a swansea gólt se tudott lõni a sunderlandnak! Idén amilyen jó formában vannak szerintem megcsapják a vendég csapatot... Tuti nem tart örökké a hazai csapat menetelése ám 1-2 fordulóig még lehet velük számolni..
232 Newcastle - Aston Villa H 1,58
147 West Bromwich - Everton H 2,75
Eredõ odds: 6,82165
4,3ért be lehet próbálni a juve vereséget, ugye valamikor kikéne kapniuk, mert a veretlenség sem tart örökké 😄 Mikor kapjanak ki ha nem most idegenben?
Tavaly nem, viszont elõtte 4 éven keresztül a két mérkõzés közül legalább az egyiket megnyerte az Udinese... Ergo azért nem is annyira lehetetlen a mai gyõzelmük..
Bologna-Milan
a hazai csapat az utóbbi 7 egymás elleni ütközetük alkalmával egyszer sem tudott diadalmaskodni! Tavaly mindkétszer döntetlenre végeztek egymással, idén viszont a milan jelentõsen meggyengült! Idegenben pontot tud rabolni a milan? Szerintem nem... Hazai gyõzelem bepróbálható..
poén vagy nem is annyira poénszelvény?!
147 West Bromwich - Everton H 2,75
243 Udinese - Juventus H 4,30
180 Bologna - Milan H 3,45
Eredõ odds: 40,79625
I met God. She's black
rohadt nagy mák volt az egész bl címük(aki azt mondja hogy nem az vak vagy hülye esetleg szabii98😄😄😄)
idén elfogytak a malacaik
nagy pofára esés lesz a szezonjuk😊
azért amikor Drogba beköszönt a 88. percben a döntõben, akkor gondolkodtam hogy geci weed mennyit veszít majd XD már ezért megérte !! 😄
I met God. She's black
ennek a mocskos csapatnak elfogytak a malacai😄😄
falcao egy isten😄😄