Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Concordia U Cluj H
Steaua-Otelul H
Cluj CFR-Petrolul H
eredõ: 9,31
Liverpool - Arsenal D
Lille - PSG D
Napoli - Fiorentina H
Inter - Roma H
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Marseille - Rennes H 1,87
Lille - PSG V 2,6
UTE - Debrecen V 2
Cagliari - Atalanta H 2,1
Gaziantepspor - Trabzonspor 2
Dinamo Moscow - Kuban X
Ha esetleg valaki megrakja írja meg léccives és sok sikert neki
Sampdoria - Siena 2
Udinese - Juventus 2
Atl. Bilbao - Valladolid 1
Jaro - MyPa 2
Siófok - Videoton 2
Newcastle - Aston Villa 1
Club Brugge - Standard Liege X
PSV Eindhoven - AZ Alkmaar 1
Heerenveen - Ajax 2
Bayern München - VfB Stuttgart 1
Paderborn - Ingolstadt 1
Inter - Roma 1
Lazio - Palermo 1
Real Madrid - Granada(0-1) 1
Bepróbálok ma egy hazai gyõzelmet 6.25-ért.
Soton nem játszott rosszul a City ellen sem és idegenbe rúgtak két gólt és vezettek is a city ellen. Mu elég gyenge eddig, a védelem pedig a sok sérülés miatt elég gyenge. Rooney attól függetlenül h gyengén kezdte az idényt nagy veszteség, mert a lendülete és az akarása nagyon kellene.
Szerintem simán lehet meglepetés .
és akkor plusz 4500Ft.
3/4 volt, tehát már csak a ráadás kell :)
swansey -2k
bologna -1k
holnap juve vereség nem jön akkor az is -1k
erre a kombi meg jön :D :D
leverkusen gyõz 1,57
wba gyõz 2,75
lyon gyõz 1,55
torino nyer 1,8
12-es szorzó xD
200 ft -> 2410 ft

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
egyébként 0-0 nál a 2.5 overre is 3as szorzón felül van szóval akkor már inkább arra fogadnék :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mindenesetre én így szoktam nyomni az élõt... meccs elõtt sose fogadok semmi overre sem, kivétel ha mixen játszom
amit rakni szeretett volna
over 3.5 10k -> 19k
az én elméletem szerint
5k over 1.5 félidõben -> 10k
elment
over 3.5 5k -> 15k
szóval ha jön az over 3.5 akkor az alap +9k helyett csak +4k lesz a nyeremény ám ha
Jött volna félidõben az over 1.5 akkor
5k -> 10k
magyarul a +5 nyereményt lehetett volna feltenni az over 3.5re akkor már kb. 2es szorzóért .) és ugyanazon a nyereményösszegnél járnánk így...
Megrakod a félidõ 1.5 overt 5k-val, majd ha nem jön (tehát 0 vagy 1 gól volt az 1. félidõben), akkor szünetben megrakod a 3.5 overt? :D
pl. over 3.5re szánsz 10k-t akkor a félidõ overt kéne megtenni 5k-val ! Ha nem jön akkor a 3.5 overre 3as szorzót tuti kínálnak de 2.00felül így rádobod a maradék 5k-t és kész.
Hiszen alapból 10k-t áldoztál volna rá. Igaz ha a félidõ over jön akkor +4k lesz, de ezt az összeget és az elsõ 5k-t azaz 9k-t tudod felrakni a 3.5 overre amit szintén ilyen szorzóval fognak kínálni. Csak akkor jársz rosszul ha mondjuk 35.percben 2-0... Bár ekkor esetleg 1k-t lehet tenni az over 2.5 re még félidõben ...
Na én így szoktam nyomni az overt, nem tudom mennyire érthetõ vagy következõ
egyékbént 1-1 k ment a juve és milan vereségre is...
szóval a swansey nyert volna akkor most a pénzemnél lennék és a két olasz közül ha az egyik nyer már pluszba is lehettem volna