Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De így is pluszos a nap nem?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Sparta Praha - Trinec H 2.24
Grasshoppers - Luzern H 1.82
Sparta,Sparta...
I met God. She's black
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
hacken 2-2 :S
mondjuk az 1.5 körüli szorzó bukik elv jött ám hazai gyõzelmet vártam volna...
overre jó lett ez, kimenetelre nem! grasshoppersre nagyon kíváncsi leszek
közben becsúszott egy hiba is....
(1. félidõ gólok) 09/27/2012 Egyik sem 4.00 Vesztett
Tét: 610,00 Nyer.: 1 830,00 Nyereség: 0,00
most mákom volt?

már a torkomban dobogott a szívem :D
egyébként az 500ft-os tétnél majdnem 2k-t basztam fel rá de meggondoltam mert rosszul érintett volna az összeg elkúrása....

persze még megfordulhat mindkét meccs eredménye
weed ezt nagyon elbasztad, az öster biza nem lõ gólt ma...
miért kockáztatsz ekkora összeget??? 700ezret ennyi meccsre feltenni?
mind1 te tudod, de ez most hülyeség volt :S viszont ha kikap 2 góllal az öster akkor a 91ben tõlem lõhet gólt :D
félidõben mindkét hazai csapat 1-0ra ment azt vágom de most elõérek és látom az van írva,hogy elmarad! mindkét meccsen rendbontás, vagy heves hóvihar v mi történt?
annyiszor fogsz nyerni,ahányszor eddig buktál :DD
Kaiserslautern gól, Östers gól, Young Boys gól