Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barca meccsek után érdemes amúgy fbre felmenni és rákeresni a sporthiradóra, írtó jó nézni ahogy, vegyük példának a mostani meccset, egymás ellen veszekszik a barca tábor és a real. És a barcásokat egyáltalán nem érdekli, hogy hogyan, de nyertek 😄😄😄 érdekes
I met God. She's black
A színész csapat ismét "remekelt"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És igen megnyerették.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja 2-3 😄
2. gól elõtt meg kezezett barcás a bíró 50 cm-re állt és látta 😄😄
Na megnyeretik a Barcával?
Na a bárca színészkedést hogy bevette a bíró 😄😄 Jött is a piros 😄
elõször az MU, most a Barca 😄
a különbség hogy a barca idegenben játszik... meg ugye valami véletlen folytán gyorsan megfordítják az eredményt 😄
a különbség hogy a barca idegenben játszik... meg ugye valami véletlen folytán gyorsan megfordítják az eredményt 😄
I met God. She's black
Barca szop 😄😄
Lol most döntsék már el melyik kapott pirosat 😄😄 Bet365 mindkettõnek ír, eredmények.com csak estroilnak 😄
+ most sporting piros 😄😄
Ja
Várható volt, hogy 2-3 után 40 percig nem lesz gól, tipikus 😄 Ami jött MU góllal, az el is ment 😄😄
de németekre annyira ráéreztem ma erre pont a Hoffenheimet kell berakni a szelómra,akik a baleset miatt nem nyernek 😞((
Nekem meg az Arsenal vitt el 30ezret!
MU-ra húztad?
Dortmund már tuti.4-0.
Neked melyik ment el?
MU-ra x.A hamburg ment el,hannovert húztam.
Amúgy nekem is 5/4.Ha a dortmund gyõz akkor6/5 lesz.
Dortmund:3-0!
Balfax Persie mit csinál? 😄😄