Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a lopa 24 meccsen 139 gólt kapott statja nem rossz .D
most nézem az egyetlen döntetnjét a bk 46 (2.helyezett) ellen érte el úgy,hogy vezettek majd 1-2 és végül 2-2 lett (8as szorzóért)
17:15 Freamunde - Sporting Lisbon B
TIP : 2
ODD : 2.40
SURE : 100% MAX BETT .
16:00 Mandalskameratene - Asane
TIP : 4+
ODD : 2.20
SURE : 1000000% MAX BETT .
Még 1x mondom, csak láttam 1 oldalon, nem az én tippem, és nem is játszottam meg, csak segíttség gyanáánt raktam be!!!
Sampdoria-Napoli:V
eszerint nem😄
forrás
amugy kár kihegyezni ezt szerintem a barca-ra, minden bajnokság minden csapatában ez megy, ilyen a mai modern foci sajnos
The first match is free
Santa Clara - Oliveirense 2/2 odd 4.70
100% sure 100% fixed
BET MAX !
Én már 3 hete nem fogadok, de azért gondoltam berakom. csak okosan!!...