211988
-
#210342 második félidő kicsit eldurvult :D
amúgy szinte végig a petrolul támadt, de bekaptak egy csicska gólt és a végére már mindenkinek el volt szállva az agya, simán benne van a tizi. most az nem mérvadó, hogy hány perces volt a hosszabbítás, mert nézd meg, mennyit állt a játék a sok balhé miatt. végig támadtak, benne van a szabálytalanság a tizenhatoson belül (főleg ilyen elborult idegállapotban :D). tényleg nem kell mindenben a bundát látni.
-
#210341 104. percbe gól tiziből. Nem láttam a meccset, de hogy ez se volt tiszta az tuti.. -
#210340 igazi parázs meccs :D -
#210339 akkor nem erdemes az ezresemet rarakni? -
DVilla7 #210338 Gyere már fel :D -
miluu92 #210337 Szerintem (csak tipp) kb. ZS kerettel játszanak szó szerint!!! Legalábbis az ilyen meccseken az a "szokás". -
#210336 barca nyerni fog vagy szarul jatszanak? -
miluu92 #210335 Hát kb. ugyanannyi értelme van Floridában, mint bárhol máshol Ecuador és Németországot kivéve:). -
#210334 ennek az ekvádor-német meccsnek amúgy van vmi értelme?:D:D
floridában érdekel ez vkit?
de amúgy elég jó ez a német b-c:D:D
lecserélném a magyar válogatottra bármikor:D -
tippmix94 #210333 azt hiszem svédek ellen játszottak a németek,egész jó odds volt rájuk,raktam is,4-0-ra vezettek második félidőben és 4-4 lett a vége,azóta soha többet rájuk :D:D:D -
Ferrari23 #210332 Ennek a Podolskinak is csak ilyen Equador ellen megy, Arsenalba egész évbe nem bírt 2 gólt lőni :D:D -
Ferrari23 #210331 Hát ja, erre nem számítottam, hogy ennyire sima lesz. :D:D -
#210330 És ez az Ecuador a 2. a vb selejtezőben Argentína után. :D -
Ferrari23 #210329 Sőt már 4-0 :ASD:A:Das 2,05 volt rájuk istenem..... -
Ferrari23 #210328 Erre az ekvádorra miért volt 3-as szorzó? :D Németek C kerettek 18. percbe 3-0-ra vezetnek 2-es szorzóért LOL :D Mekkora hiba volt kihagyni...De pont a C keret miatt nem mertem tenni :D -
#210327 Ja mindig csak ződítgetsz....:DDD -
SNICKER #210326 nem szarozol :D megoszthatnád velem a tippjeidet :D -
Ferrari23 #210325 -
NLN #210324 -
tippmix94 #210323 jött :D -
Ferrari23 #210322 -
tippmix94 #210321 a trollfocit nem követem,pempi csatornáján láttam ezt a videót,én nevettem rajta egyet,mint ahogy minden videóján :D
-
miluu92 #210320 Egyébként ez miért vicces? Meg a trollfoci? Amennyi aberált gyökér van ott is hihetetlen. Színvonal. NEM vitának szántam ezt a két sort, de hihetetlenül idegesítő ez a faszság (számomra). -
Dean Winchester #210319 az első 10 másodperc mindent visz :D -
tippmix94 #210318 és ha már Wade van a bannerban
-
tippmix94 #210317 -
tippmix94 #210316 szóltál Különc? -
#210315 ezt is jó ember mondja... -
Narusco #210314 na de abbahagytam most -
Narusco #210313 én nem akartam, de mindig élvezem amikor faszságokat bizonygat -
tippmix94 #210312 Narusco trollkodás lvl99
-
#210311 gyerekek..ne marjátok egymást ilyen gyönyörű estén :D
azért 1-2infarktus volt meccs közben...reggel kezdem 5 ezer forintról..ez lett a vége :D -
Narusco #210310 :DDDD
"
De komolyan gondoltam , nézzük csak kezdem a Jégkoronggal , nem tudom mi akkora szám ebbe a sportba semmi különleges nincs benne nincsenek benne apró varázslatok egyszerűen szar !
Kézilabda : ennél szarabb sport nem sokk van , ebbe sincs semmi különleges futkároznak fel alá mindig ugyan az van minden meccsen , ez is egy szar.
Kosárlabda:az alap kosárlabda egy szar semmi különleges nincs benne , egyáltalán nem élvezetes , viszont azt meg kell hagyni a freestyle kosárlabda mikor 3v3 ba tolják és csak trüközve nyomják az fasza
Amcsi fociról és a Baseballról nem alkotok véleményt mert nem tudom a szabályokat és nem értek hozzá
"
szoval mt is szidtál ?D a focit jo, a többi meg vagy szar vagy nem érted :D -
miluu92 #210309 Azért azt túlzás lenne mondani, hogy azt bárki rajtad kívül belátta volna, hogy a kézi a tehetségtelenek sportja. Maximum azt, hogy unalmas sport, annyit láttak be, meg, hogy ők se szeretik. Azt nem igen mondta rajtad kívül senki, hogy a tehetségtelenek sportja. Amúgy a hangnemtől eltekintve nagyjából igaza van sajnos. Eléggé leült a fórum.
U.i.: nem akartam még egyszer előhozni a kézis témát, de ha már felszínesen említettétek, akkor akik múltkor videót kértek, vagy leszólták a kézit (vagy a tehetségtelenek sportjának nevezte vki:D:D:D:D), akkor azoknak mondom, ha kicsit is követik a témát, és nem úgy alkotnak/alkottak akkor véleményt, hogy nem is nézik azt amit leszóltak, azoknak a hétvégén akadt egy-két néznivaló... -
#210308 először is kisfiam , csak a kézit mondtam , h a tehetségtelenek sportja és ezt többen be is látták , aki szereti úgy se fogja bevallani , másodszor a vízilabdát mondtam hogy szar sport , de az az is
erre a két sportra mondtam , hogy egy foss úgyhogy erről ennyit , te megy őgy beszélsz itt mintha minden sportot a világon lehúztam volna , csak a focit nem , jobb lenne oda figyelnél és elhúznál a büdös faszba -
Narusco #210307 és megnyerted? belátták hogy tényleg szar a többi sport? -
tippmix94 #210306 szerintem most állj le -
Narusco #210305 mellesleg nem tudom hogy az ott olvasott zárolt számlás nem e a milliós nagyságrendben fogadóktól van e... mert ha itt mittudomén 50k-t ki akar szedni valaki, nem hinném hogy nem adják oda neki -
#210304 már ezt kivitáztuk te balfasz , kár jönni ilyen régi témával inkább húzz el a faszba gyökér -
Narusco #210303 te kussolj, akinek csak a foci létezik, mert a többi a tehetségtelenek sportja :D
shep: és szerinted itt kinek mond valamit az sbr ?:D
egyszerűen csak fura, hogy ott van 28k ingyen pénz, főleg ugy hogy itt még nem az 1.8 körüli oddsok mennek hanem az 5+, simán meg is forgtnák és még senki nem használta ki