Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
persze hogy más, hármas fogadásnál nagyobbat kockáztatsz, többet is kapsz érte 😊 Ha egyes kötésben akarsz megjátszani egy 99%-ra tuti meccset, naná hogy alacsony a szorzója.

Egyszerû példa:

Megteheted a mucsaröcsöge-barcelona meccset egyesben és hármasban is. Ha megteszed egyesben, akkor ugyebár 99% hogy garantált a nyereményed, ezért alacsony oddsokat adnak, elvégre nem akarnak túl nagyot bukni a sztorin. Viszont ha megjátszol e mellé még két másik meccset, akkor nagyobb az esélyed arra hogy valamelyiken eltaknyolsz, kisebb a cég kockázata -> magasabb oddsokat ad, hogy rávegyenek a hármas kötésre

üzlet az egész 😊

MaSzKa
de más az odds
ez furcsa nekem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Fabio Capello
csak a kötésszámban van a különbség, az elsõ mellé minimum még két eseményt meg kell fogadnod, míg a másodiknál megteheted csak ezt az egyet is

LES FORZA INTER
nekem pont hozott a mai szeló 2k-t a konyhára, sajnálom h ti buktatok!

holnapra ezekhez mit szóltok:

*( 0-1 ) PSV - De Graafschap H 1.33
168 Kaiserslautern - Leverkusen V 1.81
196 Villarreal - Real Madrid V 1.6
191 Atl. Madrid - Almería H 1.46
214 Aston Villa - Cardiff H 1.43
218 Chelsea - QPR H 1.16
228 Manchester City - Fulham H 1.42
232 Manchester Utd. - Wolverhampton H 1.3
247 Lazio - Parma H 1.83
240 Bari - Cagliari H 1,98
243 Internazionale - Napoli H 1.34

ezekbõl egy nyerõ szelvényre valaki tipp?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

MaSzKa
kis statisztika

na ezen igazodjon ki valaki :S

nyerni akarok

MaSzKa

MaSzKa
mi a különbség?
lehet ezt fogadom meg H-ra
tutti?

tippmix
218
3asával lehet fogadni
Chelsea - QPR 1.16 / 5.95 / 12.50

tippmax
188
1esével lehet fogadni
Chelsea - QPR H1.19 D5.00 V10.00

Fabio Capello
hja, azon is nem kevés pénzem ment el...

MaSzKa
rafael nadal is 1.01x es szorzóval kapott ki söderlingtõl

Fabio Capello
ólol, nem nyert a Kazán? 😄

<#idiota>
épp dumálok vele, mindjárt beszúrok egy screenshotot róla. 😄
egyik haverom egyszer megtett egy meccset 1X-re és 2-es lett... 😄DD

a poén az, hogy 1.01 volt a szorzó... 😄D asszem ezen ment el csak az a szelója. 😄
Matthew Prosac
két spanyol meccs közül az egyik bukik <#pardon1>
közben most nézem csak hogy hosszabbítás után:
Omniworld 1-3 Helmond Sport
persze mert ezt a rendes játékidõben nem lehetett... mondjuk az Alkmaaron ígyis elmentem volna.. 1,05x oddsz xDDDD és elmegy xDDDDDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
a bwin-en lehet nézni élõben a meccsekket?

MaSzKa
http://www.stream2watch.com/live114.html

miért nem fogadtam ááááááááááá..........

ezért nem szeretek nagy tétben játszani...

inkább játszom 2-3-4-500 forintokba a játék kedvéért, és ha nyerek, az már csak hab a tortán. 😊
WuFraZselic
asszem most törtem össze lelkileg, 10 rongyot bukni 2 nap alatt (bár ebbõl 4 ezer még játszik a holnapi napon, de kétlem hogy bejön 😊 )

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

pászmeg... :S
WuFraZselic
nem adja meg bazdmeg hát ezmiiiiiiiiiiiiii

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem értem...

Félidõ Racing Santander 0 - 3 Barcelona
😮OOO grat!
WuFraZselic
BAZDMEG!!! !BEJÖTT! 2500-al megraktam hogy 4.et megrugja barca, közben 4.7szeres oddsa lett a 41. percben!!!!

WuFraZselic
hm, maradt 2500 HUF bwin-en... barca szerintetek meglövi a 4. gólt az 1. félidõben? 2.6os a szorzója...

bubu13
A mai legnagyobb vicc az Alkmaar-Ajax2 1.05-ös odds-ért xD

EEE 1899

Matthew Prosac
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hát ezekrõl a mai eseményekrõl ez a véleményem...

<#idiota>
bubu13
Mai szelvény:

Bayern-Oberhausen H 5:0
Trier-Bielefeld V hosszabítás után 4:2 (2:0-ra vezetett a Bielefeld)
Carlisle-Portsmuth V 1:3 utolsó percekben
Racing S.-Barcelona V 0:2

Tét: 2000---7600 lett volna

Németekre soha többet nem fogadok

EEE 1899

Torino faszán kibaszott velem...
Alkmaar-Ajax 2 0-0 83.perc..😄

MaSzKa
barca vezet

ááááááááááááááá

WuFraZselic
én már nem mondok semmit, hogy mi biztos, mi necces, minden borult mostanában... de jelenlegi forma / bajnoki helyezés mindegyiknek bekéne jönnie... de mostanában már a fix meccsek is mennek (ma duisburg, multkor hamburg x-elt, valencia x...)

aztakurva, ha ezzel te nyersz... <#eljen>
Matthew Prosac
jah a hangulatom meg erõsen "tilt"-szagú

WuFraZselic
én is így vagyok, meg is tettem, már faszkivan

MaSzKa
holnapra kéne 1db! tutti tipp ami 100% hogy bejön
nagy összeseggel megrakható

1 eseményre ami kb 10-30%-ot lehet nyerni

mert már idegroncs vagyok a sok tippmix-es balszerencsétõl

én pókerban szoktam így gondolkodni. 😄DD
nagy veszteség után jön vmi jó lap, aztán all in, "szarokmábele". 😄
Matthew Prosac
én felteszem a maradék pénzemet (5k körül) valami 20-as oddszra, mert a f***omkivanmár

holnap megteszek két szelót 500-500 ft értékben.

1000 ft vagy az felett nem játszom egy szelvényen, azokkal eddig mindig buktam... :S
amit megtettem ma két szelvényt, azok szokásos nyeremény utáni kurvamindegy alapon megtett szelók. 😄 mondjuk a tegnapi 6400-as szelóm is annak indult. 😄DD
WuFraZselic
amugy én is már szarok rá, ma is bukom 3 rongyot asszem, 51' Torino - Padova 0-1...

WuFraZselic
inter, mu, chelsea, bilbao, bari, chievo, lazio 😄 én ezeket teszem meg szerintem 😊

na asszem én szarok bele már a mai mixeimbe és a holnapra koncentrálok.

vannak tuti tippjeitek holnapra?
ejjj... :SS
Matthew Prosac
pedig ebben elég biztos voltam, a Helmond 10/8x megver egy Omniworld-öt, otthon vagy idegenben olyanmindegy. 5000em fogja bánni. ha a Schalke nyer legalább nullszaldóba tesz, de ez nem vigasztal akkor sem.

holland kupa... direkt nem tettem arra...
<#wow1> kár érte... <#szomoru1>
Matthew Prosac
Hogy szakadna rá az ég a Helmond-ra. 75' percben megszerezték a vezetést a csúcsbalfasz Omniworld ellen, erre a hazaiak a 85' percben kiegyenlítettek. 1-2 perc van hátra a meccsbõl de sok jót nem várok már

zaki
lol azért 300ftból csinálni 120 rongyot az szép lett volna 😄

MaSzKa
nem mentem el fogadni a barcelonára

pedig már elindultam

kíváncsi leszek az eredményre

WuFraZselic
én se tettem... de gondolkodtam 0-3al bwinen... 😄 #5355-ben van a mixem, 1ik már el is szállt, hála a gladbach remek teljesítményének egy 2.osztályú duisburg ellen <#eljen>