Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na fasza már hátrányba az inter mi lesz még a többi meccsen???<#wow1><#gun>
Barnabyka
pont azért mivel ahhoz még két gól kell az internek és az neked már régen rossz😄

Eddig egy csapat van a pályán,az a Rubin ...
Matthew Prosac
én nem az interre raktam, hanem arra hogy 0 v 1 gól lesz a meccsen xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Renato0621
xDD hát most ellened drukkolok bocs xD de Internek nyerni kell xD

\" Forca Barca! \"

nyugi

a kazan a vezetõ csapat azaz vezetett a kijev ellen is mégis kikaptak 😄
elõbb odanézek 0-0 😄
fasza
barca-n félidõben lesz gól akkor nagyon fasza 😄
Matthew Prosac
hát el is temethetem a szelvényemet... több gól nem eshet ezen a meccsen... xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Renato0621
inter hátrányban faxa <#falbav>

\" Forca Barca! \"

Vezet a rubin.......mekkora gól
zaki
az egész torna az. mi is elvileg milyen jók vagyunk, erre kikapunk 3-0-ra hondurastól 😄
németek is nem bírnak elverni egy délkoreát, tegnap is olaszok csak kínkeservesen tudtak trinidad és tobago ellen gyõzni 😄

Shep
Hát szerintem Ghana jobb, mint az angolok, de ne legyen igazam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa
_FC_Barcelona_vs_Dynamo_Kyiv/

elképzelhetõ hogy itt steamelik a meccset majd

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Láma!
na indulok a loki meccsre, majd éjjel valamikor re.

hali!

9csöves9
az szerintem is teljesen lutri.fogalmam sincs hol jár az angol utánpótlás(hát még a ghánai😄),de azért ebbõl a csoportból illene továbbjutniuk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Láma!
angolok??
ajajjj😄D

zaki
én inkább az u20as meccstõl fosok. jó lenne ha úgy kezdõdnének el a bl meccsek, hogy még nem szálltam el xD

Barnabyka
sztem az elsõn csak az AZ-en bukhatsz.

Másodikban meg sok-sok buktató van szerintem az esélytelen.

<#idiota>
fasza szeló mindkettõ! <#eljen>
Matthew Prosac
most nézem hogy az inter 18:30kor kezdõdik... szar lesz úgy leülni a dvsc meccshez hogy már rég elment a szelóm 😄DD

zaki
U20Ghána-U20Anglia V 2.47
Fiorentina-Liverpool 2v3 gól 1.93
AZ-SLiege H 1.69
Middlesbrough-Leicester H 1.68
Ajka-Gyõr V 1.5
Apoel Nicosia-Chelsea (1-0) V 1.84

300ft->11.205ft

SheriffT-Fenerbahce V 1.7
BATEBoriszov-Everton V 1.55
FCKöbenhavn-Sparta Praha H 1.9
Bremen-Bilbao H 1.67
Celtic-Rapid Wien H 1.53
Ventspils-Heerenveen V 1.9
Fulham-Basel H 1.65

200ft->8020ft

Shep
A Tigers idén is jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jaaa. én ott csak a detroit tigers-t ismerem. de csak azért, mert a magnum a kedvenc sorozatom. 😄
te jó ég 😮 az lol 😄D
b+ bocs de ezt rögtön megteszem én is 😄
svédek. bár ott sincs annyi szõkekékszemû... 😄D
Matthew Prosac
most nézem a Rangers összes szeptemberi bajnoki meccse 0-0 lett xDDDDDDDD

Shep
Baseball, bár ahogy látom itt csak a foci megy.

9csöves9
én is dobtam egy necceset csak úgy

U20Ghána-U20Anglia V
Rubin-Inter X
Debrõ-Lyon félidõ D vége V
Rangers-Sevilla V
Az-Standard X

200ból 40450

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

MaSzKa
melyik a legárjább csapat a németeknél? 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

jó necces... 😄D igazából csak az uccsóra mondom azt, hogy simán jönni fog. 1-1 lesz. a derby nagy ikszes csapat.

legneccesebb a rangers sevilla 0v1... én épp hogy gólzáporra számítok.
Matthew Prosac
hát.. Internek semmi kedve nem lesz focizni az oroszoknál, szépen lefolyik a meccs lényegi események nélkül, max 1 gólt talál valamelyik.
Lyon 0-2-re nyer, Rangers - Sevilla a vendégeknek semmi nem jön be és minden kihagynak, 0-0, Alkmaar meccset nyeri a Standard 1-2-re, ha nem akkor a hazaiak 2-0-ra 😊 Cardiff pedig azért, mert mindkettõ csapat csak 1x X-elt eddig a bajnokságba, rájukfér... 😊
sztem

nem lehetetlen végülis 😄
sok sikert hozzá...
adnak a vendégnek 1,5 gólt és ugy gondolja hogy igy vendég siker fog születni 😄
Matthew Prosac
hogyne bro'

Rubin - Inter 0v1 gól --- H 2,95
*(1-0) DVSC - Lyon ---- V 2,1
Rangers - Sevilla 0v1 gól --- H 2,85
Az Alkmaar - Standard 2v3 gól --- D 1,93
Cardiff - Derby County --- D 3,2
tét: 300 (elõbb félrebeszéltem), várható: 32,715 ropogós magyar forint.

Standardot végül nem mertem megrakni vendégre...

hát ja féltem tõle de ezaz a meccs amiért azért tettem mert hát a stuttgart a rangersel csak ikszelni tudott odahaza (és arsenal-rangers ill hétvégi rangers meccset nézve azt mondom nem jók a skótók)
a sevilla meg hát 4-5 meccse gólt sem kapott,az unireját megverte odahaza 2-0ra ami azért szép eredmény és hát így gondoltam idegenben nyernek...

remélem az egyik bejön és kész 😄
ja és az AZ sztem sem fog nyerni,lehet az lesz félidõ vendég
debrecen meg vezet félidõben :S
vhogy bennem van,hogy megint elkezd ordítani a kommentátoraink ,hogy Vargaaaaaa mekkora góóól ...
😄
most értem haza kb 5 perce nézem a KOr-Ger meccset és kb ennyi valamelyik koreai folyamatosan a foldon hempereg...

..::IBM X32::..

he?
Shep
Tampa Bay - Baltimore (+1,5) 2

rangers sevilla az necces... :S

uccsó szeló necces, de simán jöhet!
Matthew Prosac
miféle árják? a csapat fele afrikai, egynegyede lengyel, meg török, + amit el tudsz képzelni. németet nagyon nehéz találni 😊

ezt akartam írni..
vasárnap megakartam rakni a magyarokat mondom hondurast elkenik ugyis 😄 erre 3-0 😞
mai mixeim.:

1.-
rubin-inter V
barca-kijev H
Arsenal-Olym H
Rangers-Sevilla V

500 -> 2195

2.-
barca-kijev H
Arsenal-Olym H
Rangers-Sevilla V

1300 --> 3380

3.-
fio-pool félidõ H
Unireja-Stuttgart félidõ H

200 -> 2735
megosztanád velünk a meccseket is? 😄D
Matthew Prosac
raktam énis egy poénszelvényt mára 200-al, várható nyeremény 32e x)

WuFraZselic
hát, azért az árjáknak nem kéne, hogy gondot okozzon a félelmetes koreai utánpótlás <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

u20 meccsekre hülyeség tenni... :S én is tettem régebben vmi u19-20-21-re már nem emlékszem és a németek leikszeltek luxemburggal... ezen az 1.10-15-ös oddson ment a szelóm...
WuFraZselic
és erre kiegyenlít korea, hát ilyen nincs b+! <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

:/ lehet, hogy az esti szelvényem már most kuka, ha a németek nem huznak bele :S

..::IBM X32::..

fsgh
A szelvényei mára😄

Rubin-Inter V
Barnsley-West Brom V
Crstal P-Sheff Wed H

600-->3825

Hacken-Örgryte H
Fio-Pool V
Unirea-Stutgart V

600---> 3630

Brommapojkrana-Gefle H
Middlesbr-Leicester H
Watford-coventry H

600-->4135

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!