Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
jaa de szerintem ha az elsõre rányomsz ott nem is egyszer 500at kell fizetned😊

kraawz
szóval a másodikkal csak akkor nyerek, ha mind az öt bejön, az elsõvel meg ha bejön 4, akkor azt a négyet megnyerem ?!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
akkor próbálkozz 😄

Barnabyka
lényege annyi,h amásodikban az oddsokat összeszorzod és azt szorzod meg 500-al, az elsõben viszont mindegyik oddsot szorzod 500alés majd azokat összeadod egyenként.

Barnabyka
jaj de egyszerû ez, és mégse tudom megfogalmazni amit mondani akarok😊

Matthew Prosac
akármire is akarsz kilyukadni, német bajnokira nem teszünk 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Gunnersboy
az a lényeg nem buktam mind a 3 szelomat :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Matthew Prosac
jah, már csak azt szeretném tudni, hogy az sg moderátorait "miért fizetik"? asszem hétfõn ment nekik az email hogy házigazdajog 'kõne'. Mu-topicnál már másnap megvolt.. most meg?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

erre hát, csak nem akartam beszúrni, mert minden vicc egyszer vicc. 😄
kraawz
A kettõ közti különbséget valaki magyarázza el , kösz :]

Amúgy meg tétenként 200 ft.. Magyarul 5 meccsért egy ezrest fizetek be?

Barnabyka
<#duma><#idiota>

Ez a videó mehetne gyors gomba a banner helyére szerintem😊

Matthew Prosac
erre gondolsz? 😊

Barnabyka
azért az utolsó két bajnokija már sokat sejtetõ volt a galatanak..elõbb két utolsó pillanatokbeli góllal nyernek 3-1re majd csak egy gyengécske X-re futja. Bár a salzburg még ennyi se😊

Matthew Prosac
hát már azt kell mondanom hogy a papírformát felborítva...

Barnabyka
a fener azért csak - csak nyert.😊

faszom ebbe a mai napba...
Matthew Prosac
"Pokoli 90 perc vár az osztrák csapatra a Galatasaray stadionjában, ráadásul Daniel Beichlerék az utóbbi hetekben komoly hullámvölgybe kerültek.

A Sturm Graz két héttel ezelõtt Salzburgban egy 4-2-es verségbe szaladt bele, és az Európa Ligában való szereplés sem kezdõdött jól, mivel a Dinamo Bukarest 3 ponttal távozott Grazból (0-1). A Galatasaray viszont megállíthatatlan az idén, a bajnokságban veretlenül vezeti a tabellát (6 gyõzelem, 1 döntetlen), az EL elsõ csoportmeccsén pedig 3-1-re diadalmaskodott a görög Panathihaikosz otthonában! A két csatár, Shabani Nonda és Milan Baros ontja a gólokat mostanában, így a Galatasatay fölényes gyõzelme sem elképzelhetetlen.

röhög a vakbelem xDDD

Matthew Prosac
Ez a Galata se semmi azér'... tényleg van ebben a "törökökre nem teszünk" (általam IS kitalált) dologban valami...

Láma!
hát ez hihetetlen...

alig maradt pénz a hétvégére😄DD

elment minden szelo, többet az életben nem fogadok EL-re, rohadjanak meg

zaki
hát ez nem jött össze 😞
celtic meg a heerenveen már sok volt

Barnabyka
Azértösszegezve az EL-ben szebben jöttek az eredmények mint az eheti BL-ben😊

kraawz
Galata meccsre még 90+ -ban Xre is 1.12 szorzó van. Jóhogy megrakom 😄

õrült már rég elúszott... már csak a galataban bízhatok...
lille tudott fordítani 5-1re a galata mg 2-1re nem? 😞
pedig kéne egyvhol egy hoszabbításos gól remélem a galata fogja lõni :S
heerenveen lefújva, vitte az egyik szelóm...
Matthew Prosac
bye bye szeló, Ventspils 0-0 maradt.

Barnabyka
toulouse,Celtic,galat

szvsz ezeka nap biztosabbnak látszó meccsei közül abuktatók+talán idevehetõ a heerenveen és nekem mindenféleképp az ajax is.

Gunnersboy
Slavia Prague 1 - 5 Lille

a Galata meccs lett volna ilyen sima :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

nem hiszem el :S tegnap a milán miatt bukok ma meg megint a galata miatt?😞
Barnabyka
legbiztosabb az ajaxban voltam erre õk nemnyernek, és a legjobban a Zagrebtõl féltem õk meg az elsõ pillanatoktól fogva irányították a meccset😊..szép világban élünk.

Matthew Prosac
Most jött volna a Heerenveen gól ha Kolinko nincs a helyén. de ott volt

Gunnersboy
tényleg jöhetne az a Heerenven gól a 92. percbe, mer bukok mindent :S

kraawz
mondtam, hogy celtic meg heerenveen is x lesz 😄

Barnabyka
ha minden így marad egy ezrest bukok, de 18at nyerhettem volna...😊

J.Legear is elég a 85.minben 😞 😄
Matthew Prosac
hát azért ne kiabáld el xDDD

Gunnersboy
anderlecht gol

Barnabyka
elkiabáltam...neee:/😞(((((((((((

paff...innen nem nyerni.. -.-"

Matthew Prosac
Anderlecht 1-1, és tényleg!

Barnabyka
Ajax meg innen nyer mivel emberelõny😊
Nálam ez volt anap tutija, tuti odds tuti meccs örülök ,h bejön, mert aBL-be meg az Almaar-Standard V lett volna de ugye az X lett.

Barnabyka
közben a Valencia megnyeri a meccset 😊

Gunnersboy
nekem eddig a Heerenvenen, a Celticen, meg a Galatán bukik mind a 3 szelóm :||

galata kéne mert neten 4 k jönne most papron meg 6 k :S
ne már h bukok megint :S :'(
Matthew Prosac
Jesszus mit hagyott ki a Ventspils... jesszus! ezt nem tudom hogy lehetett.... srác megint egy az egybe ment a kapusra és a védõkkel szemben volt vagy 5 méter elõnye 😄DD

Barnabyka
Ott a hamburg gÓóóóÓÓóÓÓl

Barnabyka
azért a Heerenveen gól illene, a románok viszont lehetnem kapnak inenn gólt

Matthew Prosac
na én valszeg kiszálltam. Panathinaikos vezet. X-re van rakva. 10 perc alatt kellene egy Heerenveen és egy Dinamo Bukarest-gól. Nem lesz meg.

Barnabyka
bukarest-pana meccset tetted X-re végül?😊

Barnabyka
na nézek kész átverést mire vége jövök örülni😊