Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

James nagyot védett 😮
Láma!
azért a bulgárok fordithatnának egyem a szivüket...

nyugi még 2 hiba minimum XD
mosmá nekem 8... 😄 nyerhetsz...
Rash87
Neheze már nekem megvan,már csak Portugálokon múlik minden 😊

Glory, Glory Man. United!

miért???? nekem a döntetlen a megfelelõ eredmény ,különben a kombimon akkor a maradék 4 meccsnek jönnie kéne,hogy nyerjek is vmit :S
remélem ezek után nem csak a spanyolokon fogom bukni, mert akkor mérges leszek... <#boxer>
Golyo69
nem kell az 😄 1-0 maradhat :d

GGMU

Burdi
2-t is:S 😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hülye vagy? 😄DD
Anglia lõhetne egyet komolyan mondom :S
én mondtam,hogy nem kell gólparádéra számítani a spanyoloktól 😄
ne már pont a spanyolokon menjen már el... :CC
gyerünk spanyolok kéne még egy gól... :S
Burdi
már nem😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

zaki
az örmények egyenlítettek

Mor3llo
Viszont az ifik jól eltolták az utolsó pár percet.........

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Nah eddig jó a tippmixem, hozták a németek amit kell. Szép volt Németország! Nur Deutschland!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

németek nyertek 😮
megdöbbentõ !
emberhátrányban és megint még gólt sem kaptak .S
Matthew Prosac
a fociban nincs HA...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

de ha nincs piros lap lehet 0-1 lenne azóta 😊
nekem az iksz lenne a tökéletes eredmény :S
Golyo69
én sem lepõdök meg 😄 meg is tettem õket... 2,80 as szorzóért simán 😄 1-0 nekik és az angolok már emberhátrányban játszanak a 14.-ik perctõl 😄

GGMU

Burdi
messze még a vége

Matthew Prosac
szerintem az üzletet szét kell választani a magánélettõl...
Ukrajna vezetésén pedig miért nem lepõdök meg ? 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
vezetnek a kozákok 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hát sztem nem az 😄
hiszen ha vmit utálok ergo egy német csapatot akkor nem fogadok rájuk (hiszen annyira gyülölöm õket,hogy a szelvényen se jó látni)
szerintem...

anglia emberhátrányba került :S
csak jön az ukrán siker?:|
u20 meg ja brazil továbbjutás van jelenpillanatban 1.4es szorzóért 😄 dejólenne ha ez maradna a vége
Matthew Prosac
Bosnyákok is hálisten

Burdi
spanyolok is vezetnek

Burdi
jóó marad a 0-0😄

Matthew Prosac
Orosz meccsen mi maradt ki te jó ég...

Matthew Prosac
Anglia piroslap!!!!!

Rockynhooo
Ukránok emberelõnyben!

Matthew Prosac
ez egy elég hülye gondolat barátom. nem tudom miben cáfolja a németutálatomat az, ha pl rakok egy bajnokijukra...

amúgy most kaptak piroslapot hálisten
az ifijük meg szopizik a brazilok ellen xDDD

még1 komment akkor így zárásképp: S akor annyira szívbõl nem utálhatod õket hiszen ha gyülõlnéd "minden amit német"-et akkor nem is fogadnál rá,legalábbis én nem 😄

brazília 1-1 ! hálisten ,remélem továbbjutnak
Matthew Prosac
nagyon nagyon ritkán.. tudjuk a szabályt..
az okát kérdezted? én meg az okát nem fogom most kifejteni!

OMG most nézem a magyar meccs 21:45 kor lesz :| jó soká 😞
jaja oké😄 az okát kérdeztem de mind1,ha nem akarod megmondani akkor nem!

de akkor német bajnokira se fogadsz sose ugye jól gondolom?
tudom 😄
u20, haló! 😄D
Barnabyka
és u20brazília 88.percben 1-1😊..csak tudnak gólt lõni.

akkor küld pm-ben, ha úgy gondolod.
Matthew Prosac
nem itt fogom kifejteni -.-

86.minben járunk :S ha azt vesszük,hogy a papírforma sose jött be az u20 meccseken (vagyis 90%-ban nem) akkor alap,hogy nem jutnak tovább a brazilok.
Egyébként meg vicc,hogy németország rendes játékidõben vezet brazilíia ellen sõt a brazilok gólt sem tudnak lõni? :@
Láma!
vezetnek is a németek...

<#wow2>

okai is vannak a németgyûlöletednek? amúgy amit focit játszanak válogatott és bajnokság szinten én sem szeretem. de nem gyûlölöm õket...
Forza Italia
brazil U-20 elmegy a pibe😄
hogyan akarnak tovább menni ha kapura se mennek?? én ezt nem értem
Amúgy baromi gyönge meccs. Meg se közelíti a tegnapi magyar-olasz meccset

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
mindent ami német. így már érthetõ? ha lenne az élet billentyûzetén egy "erase" gomb, tuti a németekre nyomnám meg.

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rockynhooo
valaki egy spanyol kezdõt majd nyomjon már be plz.

Rockynhooo
én is gyûlölöm a német válogatottat és a csapataikat is és a bundesligat is 😄