Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetû barca is megdögölhet....

dave9004
meleg barca....
Tigristank
Szar Barca, tök véletlen, hogy 4 percet hosszabbít a bíró...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

WuFraZselic
és megnyeri a barca baszki 😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

demonsss
Barca ezt jól kicentizte 😄

Na dögöljé meg JUVE! 😄😄😄

WuFraZselic
106 Barcelona - Celtic: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,92
169 Stevenage - Portsmouth H 1,95
94 Nordsjaelland - Juventus: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,90

1.000 > 7.115

így azért már jobb a nap, de egy Leeds góllal...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

demonsss
annyiba jár tényleg

WuFraZselic
amúgy az eredmények.com megint megvadult, vagy a Leeds meccs tényleg csak a 85. percben jár szemben a többivel ami 90+?

na ma mennyien szophattak 😄😄

Juve, Barca, barca hendit tuti sokan pakoltak 😄 De bayernen is gólokat...

WuFraZselic
ha a Leedsen elmegy legalább azzal nyugtathatom magam, hogy végül a Cardiff helyett raktam meg õket - akik kettõs emberelõnyben nem képesek nyerni hazai pályán...

WuFraZselic
uh végkimenetelt én sose mertem 1.20 alatt pedig én is rendszeresen csináltam azt. de remélem akkor nyernek

Ramox
Leeds kéne nagyon... A kasszám 50%-a rajta van 😞

demonsss
Chelsea is csak talált egy gólt

Kiborulok ha barcan megy el a szelom
demonsss
hát õ kis oddsokra játszik nagy téteket ilyen 80-100k val nyomja

WuFraZselic
leeds paszmek találj már egy gólt

WuFraZselic
Barcát megraktad 1.07ért? :|

Barcelona meg a Juventus elmegy a faszomba.

Hát én se 😄😄 -10K, ha nem lõnek még1-et és nem kapnak 😄

WuFraZselic
108 Manchester Utd. - Braga: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,25
96 Lille - Bayern München: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,27
93 Nordsjaelland - Juventus: Juventus szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,09

10.000 > 17.305

még -800 ft a mai nap úgyhogy a Stevenage meccs maradjon így legrosszab esetben. legjobb esetben meg a Leeds nyerjen

Tigristank
Én azzal szarra se megyek, ha nem lõnek még 1-et. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Hát így a juve góllal nekem is van kis izgulni valóm a végére... de nem nyerik ezek meg tuti 😄

WuFraZselic
ott a juve gól! végre keci. akkor már csak egy leedsi találat kéne, na meg hogy minden maradjon úgy ahogy van 😄

Ott a GÓL WUFRA!!!!!

DeerHunter01
juve még 1 gólt könyörgöm

\"Erről van szó!\"

WuFraZselic
sok mindent lehet mondani rájuk, de azt nem, hogy rettentõen gyengék... biztos vagyok benne, hogy idén elõdöntõig mennek

demonsss
Ha nem lenne sérült a védelmük akkor is ezt mondanám

dave9004
jaja tudod essen ki mindenki aki nyer 😄 meg kapják a real-barcát mert akkor kiesnek tuti. mint tavaly.
WuFraZselic
mert sérült a komplett védelmük? 😊

demonsss
Remélem ez a United megint kiesik a Bl-bõl még a csoportkörbe , mert rettentõen gyenge csapat

Tigristank
8 éve még a Celtic ejtette ki õket az UEFA kupából. 😄
Mit nem adnék, ha mondjuk a 92. percben találna most egy gólt a Celtic...

WuFraZselic
ott a United! na gyerünk Leeds 😄DD

WuFraZselic
ez eléggé -18nak néz ki mára... de egy tetves juve gól +7et csinálna rögtön

Érdekes, hogy az összes kis szorzós nagy szop....

Bayern is kalap szar, simán benne van leixelnek azok is 😄

Tavaly is 1x megtettem juve kikap, már vagy 15 gyõzelem után, persze, hogy nyert akkor is 😄 Most meg fordítva szopat le 😄

demonsss
hát elég érdekes lenne nem nyerne a barca egy Celtic ellen

Naja 😄 Én olaszra évente 1x teszek, de akkor is megszopat 😄😄

banok
A Barca nagyon nyom

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

lófaszt fognak. 😄
WuFraZselic
istenem, ez sem volt les, nevetséges ez a bíró a United meccsén...

most kell hendit rakni minden meccsre! Mu már elment! de a chelsea meg a juve a végére úgy is nyerni fognak!
Na ki a tökös legény!!! 😛
WuFraZselic
na United egyenlített. most kéne egy Leeds, egy United és egy Juve gól...

hát... én nagyon féltem a meccstõl, ezért mertem csak gólt tenni... lehet hiba volt

na a mu Xel
Hát az szép lenne, ha gólt se bírnának lõni 😄😄

WuFraZselic
charlton is kiegyenlített ez így nem túl jó

Tigristank
Én is ezt mondom. 😄
Úgy voltam vele, hogy a Chelsea ellen idegenben elértek egy 2-2-es döntetlent, majd utána a Chelsea a dánokat verte idegenben 4-0-ra, akkor csak nyernek õk is. A poén, hogy eredetileg a Valenciát akartam rárakni, aztán inkább lett a Juve, mert õk jó formában vannak, hát kurvára. 😄D

demonsss
úgy néz ki a bate szerencséje is kifújt

demonsss
ha most lexel a juve tuti , h 6 xel fognak búcsúzni a bl-bõl

Dánok tuti beállnak 11-en 16osra 😄😄