Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

demonsss
mert beszóltál neki elõtte

Effe88
mi van?:D

nem én írtam ezt
"ismét bebizonyosodott ,hogy mekkora egy buzernyák vagy ..."

demonsss
Ha nyertek volna elléphettek volna a khimkitõl a kiesõ zónából , nem tudom miért kötözködöl , legyen már nyugodtság

Effe88
akkor viszont nem tudom mire írtad
kifejthetnéd

demonsss
Murcia gólt belehet próbálni nagyon kell neki itt a gyõzelem

dehogynem ! jó étvágyat barátom <#pias>
Effe88
miért én nem ehetek ilyeneket?:/

az , bocs inkább nem írok több tippet :D nem vagyok formába...
ismét bebizonyosodott ,hogy mekkora egy buzernyák vagy ...

a tippemre meg <#levele>
mellékesen a basel nyeri a kupát tippem se jött volna
a legszebb,hogy a rosenborg emberelõnyben sem bírt gólt lõni a moldenak, szóval továbbra is hanyagolom a fogadást :)
tippmix945
ekkora szorzóért pláne nem érte meg
gondolom csak érzésbõl írta :)

Shep
Nem tudom ki üzemelteti nem is érdekel de volt aki konkrétan megkérdezte az ügyfélszolgálatot és ugyanezt a választ kapta szóval ............

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

óriási a feszültség. de helsingborg be fogja húzni a meccset

eddig jó :)

Darthmushroom
szerintem hatalmas X lesz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ha helsingborg nem nyer hendivel akkor pápá 10k :/

Darthmushroom
tökömért nem azt rakom amit elsõre kinézek a Bröndby jött volna, csak a sok hiányzó miatt (nordsj.) én meg elvetetem és Esbjerg..-.-

Effe88
ez nagy kuka bizony:)
csak tudnám, hogy mi alapján kellett volna jönnie 1 (vagy több) torpedo moszkva gólnak
mintha annyira gólgazdag lenne az a bajnokságXDXD

Darthmushroom
az a baj am ha tudják h Aalborg nem áll nyerésre akkor annyira nem is fontos már nekik

Darthmushroom
ifisták bizonyítanak a hazai részrõl..-.-

nekem is kéne a v, de legalább 1 gól

megraktam a félidõ 0.5 overt, 10 perc van vissza, nem fog jönni bakker, 10 ember ellen nem fog gólt szerezni a Rosenborg bakker

Darthmushroom
engem ebjberg fog megszopatni :D 1 góljukat meg se adták és kéne a V

20. perc piros lap molde :DDD

hungary27
Te most komolyan elhitted, hogy ez az hivatalos tippmixpro oldal amit a zrt üzemel?
Shep
Na de ha õk maguk sem tudják akkor mégis ki? Komolytalan, mint amilyen az oldal is lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ez eddig kuka

Darthmushroom
Basel 1:1 Grass, tökéletes másik szelvényen be lett húzva :D

demonsss
holnap reggel 8-kor kiderül , h elindítják e , nagyon kíváncsi leszek

tippmix945
nem hiszem,hogy emiatt volt a leállás.bár ki tudja

demonsss
XD https://www.facebook.com/tippmixpro.hu

A Tippmixpro indulását még mi sem tudjuk pontosan. Annyit tudunk, hogy 1-2 héten belül rajtol az elsõ magyar sportfogadási oldal.

ha holnap nem indul elbasszák meg az annyukat :D

mára nekem:
Real Betis
Rosenborg
Guadalajara
Pablo Andujar 2-0-ra nyer
tét: 550
lehetséges nyeremény: 3 632,99

demonsss
amúgy szerintem , ez a tippmixpro kb olyan lesz , mint a Bet-At-Home 2,5over , gg , félidõ , végeredmény oszt szevasz , többre nem számítok õszinteséggel

Tigristank
Inkább azt mondjátok meg, hogy vajon hány millió Ft-ot kaszált az, aki megrajzolta az új logókat? :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tippmix945
nem akarták kirekeszteni még így halála után sem <#idiota>

Effe88
inkább azt mondjátok meg nekem
miért kellett a már megszûnt tippmaxnak megújítani a logóját?XDXD
na erre válaszoljatok, fogós kérdés::D:D

tippmix945
jó lenne már
am te mindig ezredmásodpercre akkor írsz,amikor én is küldeném a hsz-t és a tiédet duplázza meg :D:D:D <#taps>

tippmix945
és mennyi az a belátható idõ?10 év? <#nevetes1>

tippmix945
szép volt <#eljen>

demonsss
szerintem holnap , mert most lesz egy nagyon nagy leállásuk

Darthmushroom
0:6 valamit nagyon kitaláltak idén ott

Effe88
"Bármelyik pillanatban, belátható idõn belül debütál a nagyközönség elõtt a Szerencsejáték Zrt. új sportfogadási oldala." <#banplz>

tippmix945
de mikor indul már ez a szar????

demonsss
Hát az ember az gondolja , h a premierbe az van akkor a többibe is az van nem ?

demonsss
Abaqoossal is lehet fizetni faszaaaaaaaaaaaaaa

demonsss
bocs ha valaki már betette

Kedves xxxxxxxx!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy hamarosan elindul a Szerencsejáték Zrt. interneten elérhetõ sportfogadási oldala, a Tippmixpro. Az új termék bevezetésével kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmét néhány fontos információra, ami elsõsorban a sportfogadás iránt érdeklõdõ játékosainkat érinti.
Belépés az oldalra
Jelenleg is regisztrált játékosként a meglévõ felhasználónévvel és jelszóval lehet majd bejelentkezni az új oldalra. Elsõ bejelentkezéskor egy felugró ablakon szükséges néhány kiegészítõ információt megadni, illetve ellenõrizhetõek a korábban megadott adatok.
Változások a jelenleg interneten elérhetõ sportfogadásokkal (Tippmix, Tippmax) kapcsolatban
Az interneten fogadható Tippmax termékünket 2013. május 13-án megszüntettük. A jelenlegi Tippmix egy rövid ideig továbbra is játszható lesz interneten keresztül, azonban az átmeneti idõszakot követõen csak a lottózói/bolti hálózaton lesz elérhetõ.
Egyenlegek, befizetés, kifizetés
A jelenleg is regisztrált játékosaink adott regisztrációhoz tartozó egyenlege természetesen továbbra is teljes mértékben rendelkezésre áll.

Egy új befizetési rendszert (Abaqoos) is ajánlunk majd a sportfogadó játékosok számára, amely egy internetes fizetési lehetõség.

Változást jelent továbbá az is, hogy az eddig megszokott belsõ egyenleg helyett, két különbözõ egyenleg áll majd rendelkezésre:

1. Tippmixpro egyenleg, amellyel sporteseményekre lehet fogadni
2. Egyéb szerencsejáték egyenleg, amellyel a Szerencsejáték Zrt. többi termékével lehet játszani a https://bet.szerencsejatek.hu oldalon)
A két egyenleg között bármikor díjmentesen lehet a pénzt átvezetni.
Adatkezelés
Szolgáltatásaink fejlesztése szükségessé tette, hogy módosítsunk a jelenlegi adatvédelmi nyilatkozatunkon. Ez az új sportfogadási oldalon is megtalálható lesz.
További játékaink elérhetõsége
Jelenlegi játékaink (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Joker, Kenó, Puttó, Luxor, Totó, Góltotó) természetesen továbbra is elérhetõek változatlan formában a https://bet.szerencsejatek.hu oldalon keresztül.
Egyéb információ

Amennyiben bármilyen további kérdése merül fel az internetes sportfogadással vagy egyéb játékainkkal kapcsolatban, között kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetõségek egyikén:

http://magyarcsajok.com

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqxyccccerwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
tippmix945
stromsgödset eddig nagyon jó

Effe88
csirkegulyás, slambuc, roston sült csirkemell, csirkecomb, grillkolbász, szalonna, tarja, belszervpörkölt, babgulyás, pár fajta saláta, és ma kezdõdik elölrõl :D

T. Moszkva - Khimki
hazai gólt lõ 1.3

hazai 2 gólt lõ 2.75 :)
rooney8
szrt-nek a statisztikás oldalán leltem erre. jobb oldalon középtájt "Gól
Assziszt sérülések"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.