Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
sajnos nincs mihez gratulálnod 😄

amúgy tegnap tettem véletlen 2 mai meccset, köztük a Brynäs-t és a Sparta Prague-t. miután égett a Sparta 0-2re, éreztem hogy ez egy jel, és megtettem a MODO-t 😄 a vienna capitals vereségében bíztam, 1.23 volt a hazaiak oddsa, mondom az túl gyanús, tuti nem lesz H 😊

ha ma nem nyerek, asszem tényleg offolom magam míg meg nem veszem az új gépet 😄 a végén eljátszom azt a pénzt is 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

France men
Én csak a tabellát láttam, de abból kiindulva apszolult még csak a gyõzelmet sem tudtam sehogy elképzelni, nem ám több gólos gyõzelmet :o
Mondjuk nem is értek hozzá, de azért grat. 😊

München ist ROT!!!

WuFraZselic
természetesen az a MODO meccset V-re tettem, csak ahogy rendeztem a meccseket hogy az elején legyen a piros, nem írtam át 😊

jó, mondjuk egyértelmû volt hogy 5-6 gólos gyõzelem lesz ma minimum, de az utóbbi meccseiket is így kellett volna nyerni egy ilyen kerettel =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

France men
Nyugi ez a szeló nem egy meccsen ment el 😊.

Egyébként Özil nem játszott mult pénteken sem, azért elé gyér középpálya volt, és az utsó utáni percben leixeltek :'(.

München ist ROT!!!

0-11 😊
WuFraZselic
0-11

WuFraZselic
jaja, most gáláznak, bezzeg az utóbbi 3 meccsük elvitte a szelvényem, pedig özil, müller, hummels is játszott azokon ... 😄 tipikus

fenrob
Tiszta szégyen ami ezen a héten volt..:@ semi nyeremény...
"legbiztosabb mecsek" utcso 10min-be kapnak ki :@

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Gyenge német válogatott ide vagy oda ez a San Marino u21 nagyon amatõr.
WuFraZselic
0-10

1500 ft-al megtettem a Calgary, Ottawa és Montreal gyõzelmét. hozna ~9ezret

0-9 😄
valaki nyert ma?
MaSzKa
San Marino U21 0 - 9 Németország U21

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ma mit fogadsz még?
holnap?

leírnád?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

62 San Marino U21 0 - 8 GÓLNémetország U21
😄😄😄
WuFraZselic
hozzá akartam tenni a Biel - Zürich meccset is V-re (2es szorzó, jelenleg 2-4re vezetnek 3. 3adban), és ugy megjátszani 4/5 kombiba, de mondom jobb ez így. még úgy is tök jól hozott volna =/

Nem semmi,hosszabbításban azért nyertek a mocskok..
WuFraZselic
ó és persze hosszabbításban megnyerik ezek a mocskok

WuFraZselic
bassza meg ez a kurva jesenice, utolsó helyen állnak, nyerniük kell, 1-0ról megfordítják 1-3ra, és a végén 4-4et játszanak...
egy ilyen szelvény ment el:
Vienna Capitals - Jesenice V 6.2 (4-4)
Linz - Klagenfurt H 1.89 (5-2)
Brynäs - MODO H 1.93 (1-5)
Villach - Graz V 2.1 (3-6)

500 > 23747

1 szeló maradt, remélem az NHL nem hagy cserben 😞 akkor +4be zárom a napot

Vezetnek a csehek!!!!!
dave9004
szar jehuda vezet és ezen fog elmenni<#violent><#csodalk>
dave9004
Lehet hogy Algériában halasztottak a válogatott szerdai meccse miatt?
dave9004
megvan köszi!
http://www.eredmenyek.com/

dave9004
hol láttad ezt? adsz linket?
Hapoel Tel Aviv - Bnei Yehuda 0-0 a félidõben.

Dél-Afrika lõhetne egy gólt végre.

dave9004
Tudtok vmit ezekrõl?:
Hapoel Tel-Aviv-Maccabi Tel aviv(vmi izraeli kupa)
MC El Eulma-USM Blida(algéria
na San Marino nem sokáig bírta,a németek több góllal nyernek,ahogy az fix volt a meccs elõtt is.
WuFraZselic
2 szelóm van csak életben, viszont nagyobb összeggel, és jól hozhat 😊 egy európai és egy amerikai hokis 😊 az európai igen jól áll, de nem kiabálom el!

Banano
HÁT ILYEN NINCS KOMOLYAN MONDOM..HOGY LEHET VALAMI ENNYIRE SZAR?!?!<#falbav>
Mikor belépek mindig kiírta eddig hogy "van 250huf ingyen fogadása használja fel amíg lehet bla bla bla"...mondom DE HOL mert ezen a kurva szelvényen nincs semmi beikszelni való 'ingyen fogadás' négyzet...erre most kiválasztottam valami fos csapatot,mert kíváncsi voltam hogy mit fog kiírni ha már amúgy is 0fT-om van a számlámon,erre ,,gratulálunk sikeresen felhasználta a bónuszát" HÁT GRAT NEKED B+

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Elsõ ingyen beutalós bónusz.

Ez

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
u21

na baszki, és olaszok simán hozzák hendivel is. rohadt angolok :S

hogy van 250 ft ingyen fogadásod???

am milyen angolokról beszéltek? én nem találtam mára seholse õket 😄
ffxi
Videoton FC 0 - 1 Ujpest

1,5 over, eddig nem állok jól 😞

Fákjúal!

Banano
Megtettem õket, 0HUF-om van most. Ha bejön akkor 1300 körül lesz.
Kérdés: Hol tudom felhasználni az ingyen fogadásomat?Elvileg van 250Ft ingyen fogadásom😄.

WuFraZselic
NBA

Banano
Ezek milyen meccsek h nem találom sportingbeten?

Shep
OKC Thunder v MIA Heat 2 1,37
DET Pistons v LA Lakers 2 1,16

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pedig jónak nézett ki, de ilyen retkes angolokat, essenek ki a szarba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Nah most már gazdálkodj okosan van, 1000Ft-ból...valami tippet adhatnátok az estére nekem már úgyis mindegy.

Sportingbet statisztika:

6kombi fogadás:0 gyõzelem , -7000Ft.

Banano
3.500 HUF Vesztes 3-as gyûjtõ<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Dögöljenek meg az angolok,most már csak két szelóm van mára,az egyiken a loki meg a csehek,a másikon még két hokimeccs is van.
Shep
Most áldom az eszem, hogy megtettem x-re így nullába jöttem ki.

Banano
Biztos nem csak nekünk kell...😊

Shep
Angolok égjenek, mint a rongy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olaszok is vezetnek,loki is, csak ez a kibaszott angol meccs...
Banano
Debrecen vezet , olaszo-nak van még ideje..Anglia : 0-0 és 15perc

fsgh
Basszus. pedig gondolkodtam az Angol meccs X-re rakásán. remélem most már nem jön be hogy nem raktam meg...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
szlovákok fordíthatnának...

balintka
Erre is gondoltam, de nem merem, sztem BL-re tartalékolnak majd.