Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
képet vagy hazucc <#idiota><#idiota> hajrá remélem most nem ellenem játszol 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ja azt nemláttam 😄
csak az angola elleni 2-1es vereséget, meg hogy VB selejtezõn 10 meccs 0-26 gólkülönbség 😄

amúgy légy csak mohó geci, én ezt ajándéknak érzem 1.83ért 😄 (vagy lehet a bookmakerek tudják, hogy málta honosította az argentín válogatott felét?)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Ma nagy tétekben fogok játszani. Remélem bejönnek majd a szelóim. most állítom össze õket😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
megcsapták még Grúziát 2-0-ra egy barátságoson😄

na mindegy behúzom mégis,mert mohó geci vagyok😞

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
lõttek egy gólt Angolának, elõtte 10 meccsen át egyet sem... 😄

Banano
Hajrá,ezeket én is megteszem de tippmix-en egy ezressel..😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
Berbatov tuti játszani fog, 1 gólra van a bolgár gólrekordtól, 2vel övé lehetne 😄

9csöves9
eléggé benéztem ezt a "7 meccs óta nem lõttek gólt dolgot",de azért még tartom

9csöves9
én nem merem behúzni a bolgárokat hendivel😄 7 meccs óta nem lõttek gólt szegény máltaiak,a bolgárok meg a hátuk közepére kívánják ezt a meccset.jó lenne ismerni a várható kezdõt,kerülnek e be bizonyítani akaró emberek a csapatba

WuFraZselic
na én mára ezeket végül 😄

154 *(1-0) Málta - Bulgária V 1.83
185 Franciaország - Írország H 1.56
172 Algéria (H) vagy Egyiptom (V) jut ki a vb-re V 1.48
3000 > 12680

171 Algéria - Egyiptom V 1.90
176 Ukrajna (H) vagy Görögország (V) jut ki a vb-re H 1.61
150 Lengyelország - Kanada H 1.67
2000 > 10120

122 Detroit - Dallas H 1.83
146 Dél-Korea - Szerbia V 2.13
158 Ausztria - Spanyolország V 1.51
1000 > 5885

175 Ukrajna - Görögország: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H 2.80
500 > 1400

9csöves9
francia h,lengyel h,bolgár v,egyiptom továbbjut.5x körüli,szerintem megpróbálom egy 5k-val.mondjuk a franciáktól tartok,lehetett volna x a kinti meccs

Matthew Prosac
csak azt érzem hogy kevés gól lesz, de nem csak én gondolom így, a bwin is kevés oddszot adnak a 2,5underra. elsõ gondolatom 1-0 amúgy, csak nehogy a görögök találjanak egy gólt

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nem a csapat dobált. ettõl függetlenül nem érdemlik meg az esélyt mert nem szolgáltak rá. hátszéllel könnyû. legyél empatikus és gondolj bele ha velünk történt volna meg. 1 év selejtezõmeccsei után a 94. percben szinte már vb-résztvevõ vagy. a következõ percben meg ...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
akkor kezd alakulni a szeló... ukránok továbbjutását te mennyire érzed biztosnak?

MaSzKa
de gondolom nem a csapat dobálta meg

gondolhatod milyen állapotok lehetnek arrafele

a csapat mit tett le az számít

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
a körülmények ahogy Egyiptom kiharcolta a pótmeccset azt mondatják hogy innentõl már tényleg csak õk juthatnak ki. de én direkt nem rakok a meccsre hogy tiszta szívbõl drukkolhassak Algériának 😊

Matthew Prosac
nekem onnantól kezdve nem az, hogy az egyiptomba érkezõ algériai csapatbuszt szétdobálták (ki is tört az ablak), 1-2 algír játékos vérzõ fejjel szállt le, ennek ellenére a meccset megtartották, ahol aztán mint tudjuk a bíró 6 percet hosszabbított, miután a rendes játékidõ 1-0 volt. a többit tudjuk. 95. percben egy véleményes, lesgyanús góllal..
Egyiptom nagyobb lélekszámú, mint Algéria. Egyértelmû hogy kit akarnak "kijuttatni"...

WuFraZselic
vagy mondjuk a Hollandok helyett (nem tom mért, sok a sérültjük - robben, sneijder, van persie pl) Egyiptom jut tovább 1.48ért?

9csöves9
ráadásul elég puskaporos most ott a hangulat a csapat,a vezetõk és a szurkolók között,bizonyítaniuk kell

WuFraZselic
én maszka helyett kérdeztem, nem akarok németekre tenni, tökéletesen egyetértek a 2. mondatod elejével, nem fognak lefeküdni a németek elõtt az elefántok...

mondjuk egy ilyenrõl vélemény?
Málta - Bulgária V (1-0) 1.83
Franciaország - Írország H 1.56
Ukrajna (H) vagy Görögország (V) jut ki a vb-re H 1.61
Hollandia - Paraguay H 1.58
Lengyelország - Kanada H 1.67

csodálom bolgárok nagy oddsát, de hát Berba gólrekordot akar dönteni, bízom benne 😄 😄

MaSzKa
Egyiptomi csapat nekem nagyon szimpatikus

Matthew Prosac
Lengyeleket énis megraktam, de nem azért mert Kanada égett, hanem mert a lengyelek már vagy 5 válogatott meccse nem nyertek...

Matthew Prosac
német meccset megraktam hendikeppel döntetlenre, avagy 1-el nyernek a németeke. amúgy közel sem biztos, mert az elefántok nem asszisztálni jöttek ehhez a gyászmeccshez, hanem focizni akarnak. ettõl függetlenül ha valamit a németek nagyon akarnak.. szerintem okés lehet.

#17453: Egyiptomot tolják a bírók, elvileg Szudán meg szinte hazai pálya is lesz nekik. én Algériának drukkolok, de sajnos Egyiptom fog kijutni, csak azt nem tudom hogy a rendes játékidõben vagy hosszabbításban...

WuFraZselic
ja ez kimaradt:
Lengyelország - Kanada H 1.67
Kanada csúnyán égett Makedónia ellen, sima 3-0ra kaptak ki...

WuFraZselic
áá, megfogadtam alig 2 órája, hogy nem fogadok egy jó ideig, de ezeket nem lehet kihagyni

Málta - Bulgária V (1-0) 1.83
Franciaország - Írország H 1.56
Ukrajna (H) vagy Görögország (V) jut ki a vb-re H 1.61
Hollandia - Paraguay H 1.58

Algéria - Egyiptom V 1.90
hétvégén magabiztosan, ám de utolsó percekben szerzett 2. góllal teremtették meg a lehetõséget maguknak az egyiptomiak, hogy rájátszás-meccset játszanak az algírokkal... durva meccs lesz, de semleges pályán (Szudánban), én a V-t megmerném kockáztatni egy külön szelvényen, kb. 2000 HUF-al...

Matt, neked ma vmi megérzésed esetleg?

MaSzKa
ja bocs elnéztem
úgy még nem próbáltam
a magyarbankok ülnek rajt 1-2 napot
a külföldiek gyorsabbak
1hét a max
ha nem ér oda menj be a bankba és reklamálj

MaSzKa

légyszíves vizsgáld meg

elemzést várunk!<#worship>

WuFraZselic
"apa, apa, fogadhatok a németekre? 😄"

WuFraZselic
hát nemtom, a Bosnyák meccsre tippelni sem mernék 😊 talán azt, hogy lesz piroslap, ha elszakad a cérna a bosnyákoknál 😊
én a szlovén félidõ X-en gondolkodom, de õszintén szólva nem lepõdnék meg egy szlovén továbbjutáson sem...

Matthew Prosac
mondjad barátom, mit szeretnél ? 😊

WuFraZselic
BANKI ÁTUTALÁS nem egyenlõ BANKKÁRTYÁVAL való befizezéssel

9csöves9
banki átutalásról beszélek,nem kártyásról

MaSzKa
Hol van ilyenkor Matt/Ben?

nem láttuk már pár napja itt

írhatna valamit

Banano
Ezt lehet hogy nekem is meg kéne tennem... <#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

9csöves9
jah az nálam is játszik,ukrán görögre a félidõ x,meg az olasz x mellett

a portugált is nézegetem.igaz,hogy pokol lesz a bosnyákoknál,meg balfaszok mostanában a portugálok,de azért csak megrázzák már magukat a vb kapujában.ha már otthon nem sikerült nekik

MaSzKa
nem
biztos jól csináltad?

levonták a pénzt a számládról

nekem pár perc szokott lenne OTP Visa-val és ott a pénz

de ott eddig mindig csak buktam 😞

MaSzKa
Németország - Elefántcsontpart
Enkéért is küzdenek a németek NYOMTATÁS

A 32 esztendõs kapus tragikus halála megrázta Németországot, és a válogatottban is rengeteg barátja volt. Joachim Löw döntése értelmében a hálóõr mezének fenntartanak egy helyet a kispadon.

A Nationalelf a haláleset miatt lemondta a hétvégi, Chile elleni barátságos mérkõzést, és Löwnek az elmúlt napokban fõleg azzal kellett törõdnie, hogy lelket öntsön a futballistákba. Ismerve a németeket, a mai találkozón minden bánatukat és dühüket ki fogják adni a pályán, ami nem sok jót ígér a vendégeknek. Mindkét együttes kijutott a 2010-es vb-re, így már csak a finomhangolás van hátra. Izgalmas összecsapásra van kilátás, hiszen Elefántcsontpart keretében olyan klasszisokat találunk, mint Drogba, Kalou, vagy Yaya Toure. A vendégek fizikálisan biztos fel tudják venni a versenyt Ballackékkal, de az a meccs a hazaiak számára sokkal többet jelent, mint egy szimpla barátságos találkozó.

Németország - Elefántcsontpart H 1.70 D 3.25 V 4.15

ezt 1000ft-al szerintetek H-ra?

WuFraZselic
hát jah
mára egyedül ami csábít, az a francia gyõzelem 1.58ért 😊

9csöves9
ok,kösz.mondjuk nem nagy tragédia,legalább nem kúrom el még a hétvégi bajnokik elõtt😄

WuFraZselic
õ nem =/ persze ha a 8napba beleesik a hétvége, akkor az még csak 6 munkanap. ma-holnap ottkéne legyen

9csöves9
régen utaltam már bévinre,normális hogy 8 nap után még nem érkezett meg rá a banki átutalás?

MaSzKa
ilyenkor szerdán mindig több meg jobb események vannak, mint hétfõ és kedden

Banano
Erre véletlenül tettem,mert nem tudtam hogy h kell felhasználni ezen a tetû oldalon a bónuszt,erre poénból bejelöltem egy csapatot h mit fog kiírni ilyenkor erre ,,grat sikeresen felhasználtad a bónuszod".

Shep: NBA se jött be😄D Az ami tegnap még "tuti " volt...834Ft -om volt rajta asszem.
Szóval új statisztika :
Sportingbet: 8000Ft-ot utaltam be ebbõl 8 fogadás (9ingyenessel együtt ) és egyszer sem nyertem.<#idiota> Grat nekem amiért ilyen balfasz vagyok.
Nah most egy ideig nem fogok fogadni,találkozunk 2hét múlva.<#buck>

WuFraZselic
jaja, jót tett a számlámnak <#eljen>

Shep
Ismét "érdekes" eredmények születtek mind az NBA-ben, mind pedig az NHL-ben. Köszönjük fiúk! Mondjuk a Hornets-et elkaptam 2-es szorzóért 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Holnapi,vagyis mai!!
Montenegró - Fehéroroszország
Tipp: Montenegró vagy X
1.25
Dánia - USA
Tipp: Dánia vagy X
1.23
Hollandia - Paraguay
Tipp: Hollandia
1.55
2.38
2383.13 HUF

Bosznia-Hercegovina - Portugália
Tipp: Bosznia-Hercegovina vagy X
1.55
Vaslui - International Curtea de Arges
Tipp: Vaslui
1.30
Hong Kong - Japán
Tipp: Japán
1.22
2.46
2458.30 HUF

Ilyen meccsekre sose tegyél,nem tudom milyen liga ez (hányad)de ezeknél sose lehet tudni!!Ha esetleg kell tanács,szivesen segitek!!

Ui:elsõ szelvény bejött,másodikat elszúrtam,V a brazil persze,nem H,ukrajnán múlik a fogadás!!

Mai szelvényeim:

Portugália (U21) - Görögország (U21) H
Belgium - Katar H 3,12X1000=3120
Brentford - Gateshead H

Belgium - Katar H
Ukrajna - Görögország H Hajrá Ukrajna
Oman - Brazília H Itt 3,15 az odds,ezt is egy ezressel tettem meg

Luxemburg (U21) - Olaszország (U21) 2
Debreceni VSC - Kecskemét 1
Videoton FC - Újpest 1X ezen ment el 2,18 volt az odds
Folyt köv holnap....

Banano
Waltham Abbey v Margate - H 2.10 - VESZTES ..mért is jött volna be ..😄 7.fogadásom sportingbeten eddig = -7250Ft.

Uccsó rendes pénzem feltettem kosárra amibõl 1300jöhet,de már abban se reménykedek.