Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyomorék Rangers 2m-rõl se tudtak gólt lõni...
Shep
Remélem a BL döntõre esélyes csapat tud majd egy gólt lõni!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
jajdejó hogy ilyen korán vezetést szerzett a Hamburg

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
A németekkel mi lett 2 meccsen is ilyen gyorsan gól, ezek beszedtek valamit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fsgh
4 Hoffenheim 0 - 1 GÓLBorussia Dortmund

oké...:D alakul:P 4 fölötti szorzóra...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Hát ez gyors volt, remélem a Hoffenheim egyenlít.

Elképesztõen nyom a Rangers,csoda lesz ha kihúzza az Aberdeen,remélem nem húzzák ki.
fsgh
Na kezdõdik

Hoffenheim - Borussia Dortmund

Hajrá Dortmund:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Hát ha nem számolod akkor nincs is mirõl beszélni :) Meg most láttam egy olyan hsz-ed, hogy kötést többet nem, nyilván azért mert olyan sûrûn bejönnek a 4-es 5-ös kötések :) A kosárhoz meg hajrá, jöjjenek.

sose számolom hogy állok tudom h plusz de ha nyerek mindig elverem a pénzt dehát izlések és pofonok a mai sevilla valencia barca kosár és a holnapi inter meccstöl függ h nagyon nagyon nagyon pluszba leszek vagy minuszba szal szurkolhatsz :) mármint h összejöjjön xd

fsgh
Valaki helyettem is tegye meg a Real-t 2ezerrel 4es szorzóra:Dtuti fognám ha még játszanék.:P

Shep
Persze sokszor volt, de az ilyen 3-0 után 3-1 lesz, meg a piros lapos gólt lõ ezek mind csak ilyen belemagyarázások, mert az emberi agy ilyen, szabályszerûséget akar ott is ahol igazából nincs. Mondjuk ha bejön akkor jól fizet.

fsgh
nem tudom. De sokszor láttam már ilyet. pl csapatokat 10 emberrel fordítani:D nem 1x.

Matthew Prosac
még nem vettem ki semmit, ezzel a pénzzel most eljátszogatok ma meg holnap, aztán vasárnap este ami a számlán lesz, egyben megy haza..

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Ez hülyeség amúgy :)

fsgh
Tévedsz. most lesz 2-0:D Általában az a csapat lõ gólt amelyik pirosat kap:D

ya és 2-0 lesz :D
Aberdeen emberhátrányban na most kell fogadni egy Rangers gólra
yah most nézem
Aberdeen-Rangers 1-0 xD mit irtam be? hazait :Dd
na ja hiszen megraktad a betclicken is :D
ööö a 6 kilot ki is vetted amit beraktál?:D
A szelvényem ami összejött végülis:
Portsmuth-Manchester V
Udinese-Livorno H
Sevilla-MalagaH
Arsenal-Chelsea 1.fi.V(ezt elírtam de már mindegy)
Barcelona-Real H
5/3 ba 1000 bõl 6200 jó vóna

banok
Rangers fordíthatna...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Shep
Na de amúgy, te hogy állsz? sok plusz, kicsi plusz, 0, kicsi minusz, nagy minusz?

Shep
Ott elírtam, akkor emeli a tétet dühbõl mikor már sokszor nem jött és elég sok a minusza. Miért ne menne el, neked nyilván 5-bõl 3x-4x bejön.

3-4 meccs ötös szorzoval miért menne el? nah mind1...a 2. sorod ahogy van marhaság "bejön neki van egy kis plusza" emelte a tétet elötte irtad...ha mindig csak egy "kis pluszba" van ugy h emeli a tétet akárhogy számolom plusz meg plusz az még mindig plusz xd többit nemreagálom bár ez az én véleményem nemvagyunk egyformák de tovább nemakarom rombolni a topig szinvonalát szal privi tényleg ha van még vm ;d

Shep
Szerintme a 2 x-en csúszhat meg a dolog, meg nálam még a Porto ami gyanús valamiért.

Shep
Az újat meg majd Matt kifizeti a nyereménybõl mi? :)

fsgh
Ha ez bejön én visszadom a diplomám:D

Shep
Na csak úgy röviden
1. megtesz 3-4 meccset 5-ös szorzót kihozva többnyire nem nyer, mert 1 meccs mindig elmegy lassan, idõvel ideges lesz ,hogy már megint nem jött, már megint emeli a tétet, ekkor mondjuk bejön neki lesz egy kis plusza, de kezdõdik minden elõröl
2. 1,7-2 közötti szorzókat játszik 1-2 eseménnyel átlagban 3-ból 2 bejön neki, folyamatos sikerélmény és alacsony ám "biztos" haszon. Én inkább ez utóbbit választom. Még a legelején én is nyomtam ilyen nagy szorzós témákat (mostanában is néha apróval) volt is hogy betalált, de túl sokáig semmi nincs, csak na megint elment 1 meccsen. Akkor inkább rakok sok kicsit kisebb szorzóval.

Basszus lemaradtam az augsburg meccsrõl,egyértelmû volt h 1-2 után egyenlítenek és jött is...csak mire betöltött már 2-2 lett..
Shep
Elég komoly, de jónak néz ki.

Forza Italia
fasza:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
najólvan meguntam a mobillal szenvedést, eléggé elmosódott képet sikerült csak csinálni, úgyhogy inkább beírom azt' kész. tehát a szeló:

112 Istres - Vannes X 3,0 (1-1)
115 Tours - Angers H 1,97 (2-0)

135 Mainz - Hamburg V 2,44
154 West Ham - Burnley H 1,9
162 Peterborough - Middlesbrough V 2,24
202 CSKA Moszva - Szaturn Moszkva H 1,6
222 Arsenal - Chelsea X 3,1
233 Cagliari - Juventus X 3,0
254 Porto - Rio Ave H 1,26
200-> 229.105,- Ft

Istres meccsben elég biztos voltam.

kérlek tanits mester miota figyelem a hozzászolásaid lejött h te ebben igen überpro vagy és nagy tétben is játszol szal ha jolsejtem te vagy az aki már nyert 435235252csrilliómilliót nempedig én ...én egy számjeggyel kevesebbet csak :o nah mind1 csak felvetettem valamit részemröl ennyi ha tanitani szeretnél priviben elérsz ;d

Shep
Majd egyszer ha sok idõm lesz elmagyarázom. Bár te nyilván százezreket nyertél már össze ha jól sejtem. :)

ha valaki 2000-bõl nyer 4000-et,végülis az is kis nyereség,mert csak a 2 szeresét nyerte vissza...azaz,ha én játszok 200-ból,és nyerek 800-at,én már boldog vagyok,mert így is HASZNOM volt

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Shep
Na meg is van a Duisburg gól, jöhet a többi meccs.

profit akkor azt a 200 meg 300 forintot tegye 1 szelora 3as kötés 500ba és ott a profit nemde? xd

am meg nem tiz meccset mondtam és nemis ez volt a lényeg de nembaj xd

Shep
A hiba az ön készülékében van. Nem mindenki az élvezet miatt játszik, van akit a profit hajt,

bubu13
Mert annak több értelme van hogyha az ember rak 10 meccset egy szelvényre?

EEE 1899

nemértem mondjuk 200bol 700as meg 300bol 800as szelokat minek rak az ember semmi buli nincs benne joh "haszon"(<--szarkazmussal) van ha bejön dehát...mind1 csak nemértem lehet velem van a gon: D

Shep
Én egyelõre azon izgulok ,hogy a retek Duisburg találjon egy gólt, hogy tovább éljen a szelvényem.

fsgh
Na nekem is lesz izgulni valóm ma:D (Ugy van még 2 szelvényem amit a hét közepén raktam:) )

Nemsokára kezdõdik a Hoffenheim-Dortmund :) jó lenne egy V:D

L3vi
Raktam ma egy ilyet:

Bremen - Wolfsburg H 1,85
Blackburn - Stoke H 1,97
Fulham - Bolton H 1,90
Portsmouth - Man.U V 1,40
Newcastle - Swansea H 1,79
QPR - Coventry H 1,60
Valencia - Mallorca H 1,57
Paris SG - Auxerre H 1,92
Lens - Marseille V 2,00

Tét: 200
Eredõ Odds: 167,38768
Várható nyeremény: 33.480,-Ft

Kíváncsi vagyok :D

Amikor a szeretet hatalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

Gratula,szép,nálam is ment tegnap csak sajna én buktam az ajándék fogadást.
buldozer99
én ezekt raktma volna ma, de a lottozo vmiért zárva volt, kiváncsi leszek a mecsekre, mivel nemraktam tuti jönni fog valami...

189 Toulouse - Boulogne H 1.47
184 Sevilla - Malaga H 1.30
187 Lorient - Grenoble H 1.49
177 AZ Alkmaar - Venlo H 1.39
150 Manchester City - Hull City H 1.30
500 > 2622

138 Bremen - Wolfsburg H 1.85
149 Fulham - Bolton H 1.90

Eredo odds: 3.51500

300 > 1054

168 Austria Wien - Austria Kärnten H 1.25
140 Sahtar Doneck - Tavrija Szimferopol H 1.16
184 Sevilla - Malaga H 1.30
189 Toulouse - Boulogne H 1.47

Eredo odds: 2.77095

300 > 830

248 Barcelona - Real Madrid H 1.85
222 Arsenal - Chelsea V 2.54

Eredo odds: 4.69900

300 > 1410

216 Leverkusen - VfB Stuttgart H 1.76
175 Genoa - Sampdoria 1. félido eredménye D

Eredo odds: 3.59040

200 > 720

170 AEK Athén - PAOK H 1.99
177 AZ Alkmaar - Venlo H 1.39
180 Heerenveen - RKC Waalwijk H 1.38
231 Bari - Siena H 1.82
235 Internazionale - Fiorentina H 1.62
152 Portsmouth - Manchester Utd. V 1.40
182 Sp. Gijón - Villarreal V 2.49
142 Celtic - St. Mirren H 1.27

Eredo odds: 49.82697

200 > 9965

Forca Barca

Shep
Akkor jó, azt hittem megint csak felizgatod a népet aztán függõben hagyod :)

Matthew Prosac
az lett volna a következõ komment, nyugi most csinálom róla a képet mobillal. beraktam volna.

Shep
Tedd már be azt a csoda szelvényt, ez így olyan "izé". Nem ezen múlik, hogy bejön-e vagy sem.

Matthew Prosac
hali srácok, tegnap gólyabálban voltam, a 230ezres szelómról (annyi a várhatója, 200 a tét) bejött az elsõ két meccs,köztük egy döntetlen, még 7 van hátra... emellett kihasználtam a BetClic csábító ajánlatát, hogy a 6000 forintos elsõ szelvényt visszafizetik, ha nem jön be. Hát bejött :)