Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
csak tudnám hogy ezeket miért írjátok be mindig utólag hogy mit kellett volna...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

MaSzKa
ma úgy néz ki papírforma meccsek voltak :D

biztos a nagy bundabotrány miatt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

<#eljen><#vigyor2>

MaSzKa
Arsenal 0 - 3 Chelsea
*baszki de hülye vagyok ezt is meg kellett volna

220 uj üzenet pff ..nah de mind1 a lényeg hogy valladolid le Xel 3-0ás vezetésröl...szép volt bravo kicsi szép volt Xd

Tojesz
Zenit Szentpétervár - Szpartak Moszkva H *3250*
Arsenal - Chelsea 2, vagy 3 gól *3250*
HSV Hannover - FC Bayern München V *3250*
Barcelona - Real Madrid H

Nyert

Szpartak Nalcsik-Terek:H (4-2)
Utrecht-NAC Breda:H (3-1)
Zürich-Aarau:H (2-0)
Bari-Siena:H (2-1)
Getafe-Xerez:H (5-1)
Barcelona-Real Madrid:H (1-0)
Sivasspor-Besiktas:V (0-1)

200-->8175 Ft

Na legalább ez jött ma :)
MaSzKa
fasza nyertem::DDD

425ft-.ot

Barcelona H

kár, hogy csak 500ft al játszottam meg

fsgh
Ez azért meglepett.... Biztos rengetegen fogadtak a Barcára. És megnyerik. Buknak most az irodák egy keveset:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
piros a realnak is.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Nem lesz itt már semmi nyerni fogsz. Nekem jön a Real nem lõ gólt, pedig jobban örültem volna ha x2,mondjuk így több jön, de hát bukik a Real :(

A Colts meg megkezdte a felzárkózást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de kemény 20 percem van még,a Besiktas épphogy vezet 1-0-ra a barca szintén ráadásul õk emberhátrányban is...ha így maradna minden akkor szuper lenne az este.
Shep
Mondjuk most jobban izgat, hogy a Colts miért szórakozik és adja le a meccset?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát vagy egyenlít a Real esetleg nyer is akkor jön az x2-m, vagy ha nem rúgnak akkor meg jön a 2,85-ös Real nem rúg gólt szelóm, vagy lesz egy nagy 2-1 és akkor egyik sem jön :)

1-0 de nehéz lesz,a barca emberhátrányban.
Atti12
a nagyerdei levegõ teszi <#idiota>

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Ibrahimovic góóóóóóóóól
Tojesz
Zenit Szentpétervár - Szpartak Moszkva H
Arsenal - Chelsea 2, vagy 3 gól
HSV Hannover - FC Bayern München V
Barcelona - Real Madrid H

nagyon kell a Barca

fergusonpapa
én még kiváncsi vokh az espanyol tud e ma nyerni,ha igen akkor hála a paoknak buktam 8800at:( vagyis annyi lehetet volna..azért msot szükségem lenne rá,ahrg..

www.icewebhu

am most nézem debrecenben mi volt???? félidõben 5-3 a zte ellen és avégeredmény is ez lett :D
ted meg 1000 ftal legalább ahazait ,hogy csurranjon akkor is valamicske :)
vagy 6 k-val a döntetlen és 3 k-va a hazai igy ha bármelyik ön tuti nyersz!
Hát a barcán fog elmenni az utsó mixem,ezek nem fognak ma nyerni...
jAsOn VoOrHeEs
Szerintem inkább csak a D-t fogom megküldeni 6k-val. Ha meg hazai lesz, akkor az udvaron valahol csak találok egy erõs kötelet. Gyümölcsfáink vannak szép számmal. :) De lehet, hogy benyugtatózom magam, és nem csinálok semmit, várni fogom a sorsomat a tv-re tapadva. :D

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Besiktas vezet,Barca rajtad múlik...
<#eljen><#worship> szép szelvény
fsgh
tegyél 2-2 ezret Dre és Hra...

Shep
Persze, hogy védjed.

jAsOn VoOrHeEs
Mit tanácsolnátok? Levédjem? És ha igen, akkor miképpen? 11000 Ft van a tippmixes számlámon.

237 Catania - Milan H-3,60 D-3,00 V-2,00

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Kicsit azért tartok tõle, hogy 0-0 lesz, nem is merek gólra rakni, elõbb megnézem a játékot.

egyetlen szelvényem maradt,Hajrá Barca és Besiktas.
na a valladolig megcsinálta azt amire sokan nem gondoltak :D
50.perc 3-0 sztme senki se gondolt arra,hogy ebbõl 3-3 lesz a vége :D
fsgh
:D na látom mások is így gondolják.

Banano
Hát figy 15 fogadás óta LÓFASZT sem nyertem..nem arról van szó h 4x -5x bukok aztán nyerek 1-2ezret ..hanem hogy 15 fogadás SOROZATBAN megy el..olyanok amik ,,JUJ BIZTOS H NYERNEK.." meg ,,NYERNIÜK KELL" stb. .Szóval leszarom tettem a realra.ÚGYIS mindegy.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fsgh
Tedd a Realra

Banano
Tettem a realra 882Ft-ot .<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Shep
Tedd rá a Realra ha úgyis mindegy akkor legalább nagy szorzóra rakd, vagy x/2-re

Shep
A Mocskos Zaragoza is elvitt egy szelvényt, ááááááááááááá

Banano
Nah van még 1800FT-om , mire basszam el? Ma estére/ holnapra van valami jó?
Úgyse nyerek tökmindegy mire teszek mondjuk...

fenrob
Valladolid 3-3 :@

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
Zaragoza nem képes gólt lõni, ez se jött be :(

Matthew Prosac
szégyen hogy ilyen játékkal amit ma az osasuna mûvelt meccset lehet nyerni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Valladolid 3-3 bazki
fenrob
thx , viszont ;):D

WuFraZselic
rem Valladolid nem bassza el a szelvényem!

mentem El Classicózni, nyerjetek :P

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fenrob
Nancy 0 - 3 Bordeaux

Banano
Najóvan én már nem nézem ..viszont ez a 15. szelvényem ami nem nyert :)) = november elején nyertem utoljára valamit.<#kuss>

Catania-Milan,szerintetek mi lesz a vége?

Matthew Prosac
bmeg Ewerthon te is a helyzetedet!

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
Bazzeg ilyen faszládákat...65.percben már csak elõrerugdossák a labdákat...plusz a kapus is 5perc mire nekikészül a kirúgásnak áááh-.-

WuFraZselic
nana, Valladolid - Tenerife 3-2. ne basszanak fel..

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio