Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ja sajnos hülyék is tudnak ilyet szerezni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Jó ezt tudom, de én nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a kis hülyék kezébe kerülhet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa
nagyon sok mindenre használható

pl emberek megölésére, bombák célba juttatásához, fegyverek célzóeszköze,
orvosi célra is pl szemmûtét, fémvágásra is használják az iparit,

mutatóeszköznek használják gyakran, vagy pl vízszintmérésre

Shep
Ja egyébként mi értelme van ennek? Tanár mutatópálca helyett használhatja az ok (fõsulin is használta valamelyik), de amúgy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nagy az isten állat kertje. Még azt sem lehet mondani ,hogy olcsó játék hülyegyerekeknek ,mert nem is olcsó. Amelyik kis idióta meg a másik szemébe világít megrugdosnám, hogy egy életre megtanulja nem szórakozunk más egészségével, a látásával meg fõleg nem.

Forza Italia
Twente-Fenerbahce H 2.15 sztetek??
Twente jó formába van míg a fener nincs a toppon😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MaSzKa

MaSzKa
amúgy ha valakit érdekel 1héten belül kapok 5db bontatlan 5mW-osat

MaSzKa
ezt te csak hiszed
most jönnek megint divatba: fõleg a nagy teljesítményûek
házilag felerõsítettek

200mW-st kapni már 10eft-ért
100méterrõl is kiégetheti a szemedet, gyufát gyújtanak meg, 70km-ig elvilágítanak, valamelyik 3méterrõl szétvág egy távirányítót

ez 95mW-s

más: szerintem ajándék az 1.3x odds a Barcánál

looool
Shep
Én azt hittem ez a marhaság már kiment a divatból kb. 10 évvel ezelõtt. Kb 1 hétig ökörködtek vele a hülyegyerekek utána megunták és más szórakozás után néztek. Spanyolok úgy fest le vannak maradva.

MaSzKa

Shep
Anderlecht-Chelsea-Valencia fognak szerintetek ma gólt lõni?

Shep
Chelsea kezdõjérõl lehet tudni valamit?

MaSzKa

nem bírtam megállni <#szomoru1>

MaSzKa
nah megjött a lé
és meg is fogadtam a mai nap tuttiját 😄

MaSzKa
a francba bezöldítették a szelvényemet https://bet.szerencsejatek.hu/Bet/getbets.aspx de viszont a nyereményemet nem írták jóvá 😞((

nem tudom mit szaroznak 420ft-on ennyit
2 hete is fél napot kellett várnom 😞

a múlt héten meg 1óra alatt jóváírták

Huddersfield hogy dögölj meg,a nap fixének vettem pedig...és ráadásul a többi jött😞

Huddersfield-Tranmere:H
Bringhton-Charlton:V
Sedan-Nantes:H
Oldham-Leeds:V
Leyton-Gillingham:H
Strabourg-Bastia:H

200ból 14 ezer jött volna és a legkönnyebb meccs vitte el kész.....
mehet, a mocsok kékeknek nagyon megy mostanság... -.-
elküldtem! <#wink>
MaSzKa
név nélkül megy 😄

elküldtem 😄

MaSzKa
Levszki Szófia - Villarreal 6.95 / 3.80 / 1.47

ez is sztem V lesz

MaSzKa
Srácok!

Blackburn - Chelsea Blackburn (H) vagy Chelsea (V) jut tovább 3.00 / --- / 1.29
(V)

olyan nem létezik, hogy a Chelsea ne jusson tovább
igazam van?

nagyobb összeget erre?

Matthew Prosac
Na hali srácok, mostanában keveset vagyok jelen, de kezd beindulni a suli, így a fórumozásra is kevesebb idõ jut.
Mindazonáltal lenne egy kérésem, nem is olyan nagy. Az egyik órámra egy kutatást kell csinálnom (rövidet,lazát), én pedig focival kapcsolatos témát választottam. X-elgetõs, rövid, és név nélkül megy.
Szeretném ha áldoznátok rám 5 max 10 percet és kitöltenétek, különben nem lesz sok mintám, anélkül pedig nehéz bármirõl is írni. A kérdõívet innen lehet letölteni, és a [email protected]-ra küldjétek vissza, ha kitöltöttétek. Köszönöm. Az itteni törzstagokra különösen számítok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fenrob
West Ham - Manchester Utd. 5.50 / 3.35 / 1.58 V
Sevilla - Valladolid 1.40 / 3.90 / 7.10 H
Ha erre feldobok egy 5 ezret ki válal rá garanciát 😄 hehe😄xD

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
Hát igen más nem is nagyon lehet 😊

MaSzKa
Chelsea jut tovább 1.29x odds
ez tutti sztem

fenrob
Holnapra ezeket tolom fel:
Timisoara - Ajax V 1,77
Anderlecht - Dinamo Zagreb H 1,5
Xerez - Barcelona H 1,3
Bremen - Nacional Madeira H 1,42

Odds: 4,90113
Erre holnap egy ezres azt lesz ami lesz :@

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
Nem, fergusonnak csak elfelejtettem kattintani a válasz errére.

fergusonpapa
nyugodtan ,fogadom a tanácsokat,annyi h nem sok pénzem van tétre majdmég
meglátom,agyalgatok...most már taktikázni fogok mert rájötem mindig nyernék 200ftbol több ezreket..de ha ilyen könnyü lenne akkor mindenki tippmixelne...megteszek 2-3biztos mecset kis téttel aztán azt még1et a nyeremény jorészével aztán jol haladok remélem,csak legyen egy pici amit mindig vissza tudok forgatni annak örülnék,ha összeségébe ne bukjak!

www.icewebhu

MaSzKa
nekem írtad?

Fulham - CSZKA Szófia H
mit gondoltok?

Shep
Elsõ tuti elmegy valahol, mivel EL. Második szintén lutri, kössed az MU-t a Sevillával és arra tegyél nagyobb tétet, az elsõbõl próbál 2-3-as kötéseket és inkább úgy rakd meg, ez így csak kidobott pénz, persze bejöhet és azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz, de én így nem játszanám. Na be is fejeztem az "okoskodást". Mindenkinek saját magának kell megtalálnia a megfelelõ szisztémát.

MaSzKa
kösz

asszem erre kéne felraknom a nyereményt

fergusonpapa
hát az lesz,mérgelödve összeállitva az 1. fontoltabban a 2.

Timisoara - Ajax 4.35 / 3.40 / 1.77 V
Slavia Praha - Genoa 3.45 / 3.35 / 2.00 V
Celtic - Hapoel TA 1.85 / 3.40 / 4.00 H
PSV - Sparta Praha 1.55 / 3.55 / 6.15 H
BATE Boriszov - Benfica 3.70 / 3.35 / 1.92 V
Blackburn - Chelsea 5.40 / 3.35 / 1.59 V

33x

Lille - Lyon 2.95 / 2.90 / 2.35 V
Juventus - Internazionale 2.62 / 2.80 / 2.67 V
West Ham - Manchester Utd. 5.50 / 3.35 / 1.58 V
Sevilla - Valladolid 1.40 / 3.90 / 7.10 H

13.8x

Szted?

www.icewebhu

Gratulalok
MaSzKa
nyertem ma 220ft-ot<#worship><#eljen><#idiota>

Shep
Mi lenne ha nem raknál 100 meccset egy szelvényre? Eddig raktál mit tudom én 5-öt próbáld 4-el. Rakjál inkább több szelvényt, mint hogy csak 1-2 -ben bízol.

Shep
Nem volt jó a szorzó 😊 1,0x-esek voltak, vagy nem volt csak over 1,5 az meg nem játszik ennél a szisztémánál. Végül amúgy ezek kellettek Starsbourg, Wrexham, Bristol R., Dagenham 'n Red, Dagenham volt a napi tutira rakva, meg volt a kötésben is.

fergusonpapa
csak jopár szelvényemmár elment és szeretnék nyerni csak 1x mert épp ugy vagyok h szükégem lenne a pénzre,de hát igen szerencse nincs ugy velem😊

most a másik szelvényem elég biztos remélem már ez hátha,nézegetem a többi mecset de nem kockáztatnék,inkább tipeket várnék mindig1 mecset csuszok el

www.icewebhu

fsgh
pedig tuti tippeket adtam neked😊 Mind a 3 csapat lõtt gólt akit írtam😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Függõség jeleit mutatod, elég korán 😊 Nem lehet ilyen ész nélkül fogadni, ülj le pár percre és gondold át a dolgokat, nem szentírás hogy minden nap fogadni kell ha csak kedvtelésbõl csinálod. Nekem se volt ma megfelelõ ló így nem fogadtam a szokásosat.

Shep
Wrexham az utolsó pillanatban csak meglõtte a gólját. Újabb nyertes szelvény, azért elég izgulós volt 😊

buldozer99
retkes...
3-3:S

Forca Barca

buldozer99
3-2 ezaz

Forca Barca

fergusonpapa
holnap meteszekmég 1 szelvényt csak olyan kis szorzok vannak _S sokat meg nem teszek meg nincs értelme,holnapra valai tipp?

www.icewebhu

buldozer99
nekem egy huddersfiel gol kéne...

Forca Barca

fergusonpapa
istenem,most mit csináljak....maradt még 1 szelvényem

Temesvár-ajax V
celtic-haopel H
Xerez -Barca V
Roma - Basel H

200-1270 ez se jön be nem tom mit csinálok

mai szelvényem 5000ethozot volna,inkáb tetem volna meg a mura ahhh