Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
én rakok rájuk, mert 1x sokat buktam 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
bár eléggé bénák a fiúk és lehet a lézer is betett nekik
a francba mirõl maradtam le
pedig be jött volna :S
154 Arsenal - Stoke H 1.30
245 Mallorca - Zaragoza H 1.83
221 1. FC Köln - Bremen V 1.68
Eredõ odds: 3.99672
1-2k körül megtenném...
Forca Barca
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Aust.Wien - Ath.Bilbao V
Ventspils - Hertha BSC V
Dinamo Buk - Sturm Graz H
400 --> 5140
Na végre nyertem már 😄 visszajött most a minusz pénz
500-al megtolva hozott 3k-t. Hétvégére jó is lesz. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
49 Bremen - Nacional Madeira H 1.43 (4-1)
44 PSV - Sparta Praha H 1.54 (1-0)
63 Fulham - CSZKA Szófia H 1.32 (1-0)
1500 > 6017
ezzel 0ára hoztam az eheti bukásokat
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.icewebhu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pedig kezdtem örülni 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Roma-Basel 0 1
Pedig a Fulham , Bázel is vezet.......
miért nem tud kikapni? miért kell akkor nyernie mikor megteszem õket?:SSSSSSSSS ááááh <#szomoru1>#szomoru1>
remélem a hazaiak fordítanak.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit