Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uristen mit élek most át.... na még 1 gólt

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
2-2, van esély 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
jaj de jó, hogy nem játszottam meg a Real-t...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

buldozer99
2-2

Forca Barca

Shep
2-2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

közben vezet a Bordeaux is

cesc fábregas

Shep
Hát nekem kedvencem a Real, de a Barcat is szeretem még ha ez sokak szerint elképzelhetetlen is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szerintem Wufra most legszivesebben tuti lefejelne 😊

én nagyon sajnálom,ha nem nyer,nem kívánnám senkinek,hogy ne nyerjen(vagy veszítsen 34 ropit),de mivel az õsi riválisról van szó,nem tudok szomorkodni.
és bocsánat,ha valakit ezzel megbántottam,nem az volt a célom.

cesc fábregas

Shep
Láttunk már ilyet, ne szarjatok be megfordítják (vagy nem és csak x lesz)

an igen 1.2 ért nagyon megérte megrakni a realt 😄 én bánkódhatok hiszne az arsenalon van még1 gól akkor nyerek mert a realon megvan a 2.5 gól felett.... :'(
Shep
Dean meg lesz a 4 gólod az Interen, nyom az Inter de még egy Juve gól is szinte biztosra vehetõ. 2-2 biztos lesz még a kijelzõn.

Real 1-2 vicc 😄D

cesc fábregas

almeira xDDDDDDDDDDD LOOOOOOOOOOOOOOOOL
ugye az esélyelen csapatnak mekkora esélye van nyeni xDDDD
na jövõhéten tuti marseille gyõzelmet várok a real ellen<#hawaii>
buldozer99
1-2 na lol...

Forca Barca

34 kilot nyerhetsz ha nyer a real?(de ugye ezaz hol a marseille is kellett?

Inter meg 1-1 na még2 gólt 😊
ki nézi a meccset? mennyire pörögnek a srácok?
WuFraZselic
na jó vezet az almeira, én most dõlök egy késbe

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

1-2 😄😄😄😄😄
Real Lol na még ha õk se nyernek 😊
Shep
Ha neked is 34e lenne rajta nem igen röhögnél :s

buldozer99
pf real 1-1

Forca Barca

Shep
A kutya mindenségit neki ha nem nyer a Real.

Inter most 3,1 azért már érdemes lehet megrakni 😊

Real 1-1 😄D

cesc fábregas

WuFraZselic
1-1 bazmeg, neeee

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 1-1 a REal

buldozer99
piroslap meg tuti lesz...

Forca Barca

Shep
Real lõhetne még egyet, hogy ne kelljen izgulni.

Shep
Lol alighogy megraktam hogy Inter lövi a kov9t lõtték is 😊

buldozer99
Ott is van, Eto'o 😉

Forca Barca

WuFraZselic
Inter 1-1 😊

Shep
Úgy nézem az Inter nemsokára egyenlít.

fergusonpapa
addig jok a szelvényeim😊)

Mára van egykis izgalom pl a

Leixoes - Braga V

Am a két szelvényem

falkirk - Rangers V MEGVAN
Mantepellier - le mans H MEGVAN
Leixoes - Braga V
Young Boys - Xamax H
Lille - Lyon V

3200 ft hoz

A poén szelo meg

Fulham - sunderland D
Livorno - Chievo V
Palermo - Cagliari D
YoungBoys - Xamax H
Lille - lyon V

19315ft..😊

IMÁDKOZOK h az 1. bejöjön,második két döntetlen miat neces de hát..majd elhántolok pár szotyit mecs közbe 😄

www.icewebhu

WuFraZselic
gondoltam hogy erre is gondoltál xD

vezet a juve ja 😄 rájuk gondoltma vagy iksz,döntetni nem tudtam igy a 4 v több gólt raktam 😄 szóval még 3szor akarom látni a juve-inter mecsel kapcsolatos beírást 😄
buldozer99
gyerünk Inter!

Forca Barca

Shep
Ha ha vezet a Juve

vezet a Juve :\

cesc fábregas

Shep
Hát a játék alapján sanszos.

Shep
Én ismerek olyat aki építési vállalkozó volt pár évvel ezelõtt, megkapta a tetõ árát (amit meg kellett volna csinálnia) pár milka volt és eljátszotta a kaszinóban. Valami 200e maradt és még azt is fel akarta tenni ,hogy hátha visszajön és akkor szóltak neki ,hogy hé ne legyél hülye.
Egyik haver meg nagy játékgépes volt régen, tavaly nyáron beült 1000 Ft-al az egyik gépbe elpörgette rakta be a következõt az is elment neki rakná az újat, mondom álljál le, mert elmegy minden. Felállt és elmentünk a lebujból, út közben mondta, hogy jó, hogy leállítottam, mert ha nem szólok minden lóvét ami nála van beküldi a gépbe, mert ha belekezd egyszerûen nem tud megállni, és sajnos rengeteg ilyen akarat gyenge ember van. Én 1x játszottam ilyen pénznyerõs hülyeségen, akkor is úgy volt ,hogy kifigyeltük ,hogy egy fazon már több 10e-el volt benne és nem adott neki semmit, na a többiek kitalálták dobjunk össze egy keveset és pörgessünk hátha majd adja, na jó mondom 700Ft-ot beleadok a vége az lett, hogy megdupláztuk a lóvét. Ennyi elég is nekem ebbõl 😊

Xerez - Atletico Madrid V 1,80 (0-2)
Montpellier - Le Mans H 1,70 (2-1)

<#vigyor2>

cesc fábregas

kone bejött és 1 perc múlva bevágta a marseille 3.gólját
dettó 😄

cesc fábregas

buldozer99
juxe x kell a félidõben.😉

Forca Barca

****Juve-Bayern
ha ma nyer a juve akkor nyerni fog a bayern ellen is.
***4 v több gól tuti
*****Wolfsburg - Manchester United hazai!!!!!!
*Atl.Madrid-Porto H
Marseille-Real Madrid Döntetlen
Lyon - Debreceni VSC Hazai
******Olympiakos - Arsenal (hendivel hazai)-egyébkén meg lehet simába is
Sevilla - Glasgow Rangers ----ez 3 esélyes ezért iksz?:S - kihagyom -
*Kijev-Barca ( ha a barca ma nem nyer akkor hendivel hazai)-de egyébként is lehet - itt keresek meglepit
*Inter-Kazan Hazai! de csak 1 góllal)
Liverpool-Fiorentina iksz

csillagoztam az erõsséget 😄
juve-wolfsburg a legtutibb 😊 elválik mi lesz belõle 😄
szal ezeket megrakom egy szelvényen egy kombiba sztem majd átnézem tabellákat ki hogy áll mi a helyzet velük..stb azt rakok egy másiat is!
WuFraZselic
jaja, multkor kaszinóba a tag beült 40ezerrel, sok számot játszott, de megtette a 8ast 4ezerrel, és körbe tette felesbe/negyedelve. fekete 8 lett, nyert majdnem 300 ezret, és még azután is 40-50 ezres köröket játszott... mekkora bukóba lehet? 😄

Shep
Na ja de lehet elõtte már elbukott 1 milliót, ezért nem igazán lényeges, hogy mennyit megy felrakni. Volt már olyan is ,hogy valaki valamelyik NBA csapat ellen nyomta és már tizenakárhanyadjára is nyertek és õ meg már a ház árával ment fogadni csak ,hogy végre visszajöjjön a lóvéja és hát akkor is nyertek. Azért mert valaki valamire sokat rak még nem biztos, hogy pluszos 😊

WuFraZselic
én a kasimpasa meccsel leírtam a török bajnokságot örökre =[
(bezzeg a Twentét megtettem, és megverték õket, a mocskok)

Shep
1-3 a Marseille, na ezek nem a szégyen Sevilla.

Na Marseille 3-1 csávó több mint 200ezret kaszált...
a fura az,hogy tegnap a besiktas is botlott és ezek utan ki gondolta volna,hogy a másik " nagy " is bukni fog?:S