Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

átnézve sztem a juve nyer
dinamo kijev meglepheti a barcát
a lyon meg hendikeppel is siman fog nyerni!
talán még a 0-2es hendivel is meglehet pakolni õket! de akkor már tutibb a 4 v több gól 😊
lehet a bónuszom erre rakom fel.
6000 el kb.
na majd elolvasom a véleményeteket is 😄
a bordeuaxnak nem létfontosságú a bl (mindeképpen elsõk lesznek),vajon a maccabi haifa meglövi elsõ bl gólját vagypedig lõtt gól nélkül fog távozni?
szép.

A juve nyert 2-1 😄 hát nemtudok szólni semmit,pedig annyira bíztam,hogy 1 gólt látok még :S
most bánom,hogy nem a juve-t raktam meg mint gyõztes!
viszont jövõhéten nálam tuti juve siker a bayern ellen
Matthew Prosac
nemtudom, majd ha a többiekkel együtt találunk egy alkalmas idõpontot. ha az egyik holnap szelvényem bejön, akkor már jövõhéten 😄
ihletett pillanatomban raktam ugyanis 750-el egy szelót, 9 meccs, 120ezer várhatóval 😄DD
ja és ne kérjetek meg rá hogy írjam be mit tettem, majd ha esetleg kezd komolyra fordulni, úgyis elszólom magam 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
a poén szeló meg ugyse jön be amikr a papirforma nem jöne be ez se fog..hol fogiyelni a fulham vagy a palermo ehj

na jo8 gyerekek

www.icewebhu

fergusonpapa
azistenit:S egyszelvény bukta..köszi braga...

www.icewebhu

fergusonpapa
valaol 1-1etlátokvalahol 0-2 nem tom kideriteni remélem utobi..

www.icewebhu

miilann04
1-1

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

fergusonpapa

Leixoes-Sporting Braga eredméynt valaki monjda már el,mert nem tudom seholse megtalálni:S

www.icewebhu

PrisonMan
Hali, igencsak érdekes dolog történt... Bwin-en megtettem egy olyan fogadást, hogy a Sydney FC - North Queensland Fury meccsen a félidõ és a 60:00 perc között hány gól fog esni? A feltett összeg 18400 volt.

Namármost ez egy 2-0-os félidõ után történt, bár ez tök lényegtelen. A második félidõben az elsõ gól az 58. percben lett, még a második a 64. percben. Tehát a az én fogadásom, miszerint a 45:00 és a 60:00 között kevesebb, mint 1,5 gól fog születni nyertes lett (VOLNA!) És mégis vesztes fogadásnak írja ki.

Szerintetek ez mi lehet? Valamilyen technikai malõr? Már kapcsolatba léptem az ügyfélszolgálattal, de azért ha ilyen gyakran elõfordult veletek is, akkor érdemes lesz megfontolnom, hogy érdemes-e egy megbízhatatlan fogadóirodánál maradnom <#wow3><#guluszem1> (megjegyzem, hogy eddig soha egyetlen egy probléma nem volt a bwin-nel, viszont most igen nagy összegrõl van szó, és szerintem jogosan megy fel bennem a pumpa)

Jaaa egyébként a meccsrõl itt vannak összefoglalók:
http://soccernet.espn.go.com/report?id=280859&cc=5739
http://soccernet-assets.espn.go.com/gamecast?id=280859&league=AUS.1&cc=5739

Láma!
olaszokra egy fillért nem tennék...

Holnapra..
Fiorentina-Atalanta H
AS Roma-Lazio H
Kryvbas-Shakhtar Donetsk V
Waalwijk-PSV Eindhoven V
Nijmegen-Twente V
...szerintetek?

Banano
Nah megtört a jég!!!
18 sorozatban vesztett fogadás után véééégre nyertem ,pedig már azt is megfogadtam h többet nem játszok SOHA 😄.
De ma délután 10eurot beutaltam betsson-ra,aztán gondoltam bemelegítésnek jó lesz egy:
man c - chelsea - 2
juve- inter meccs -1

Szóval megtettem õket 3euro-val , chelsea 1-0ra vezet a 8' percben , eddig okésnak látszott csak hát még közel 90' plusz még egy meccs...
Nem néztem amúgy a chelsea meccset de gondoltam mivel 11x-es volt a man c szorzója "bebiztosítom " magam..szal megtettem õket a 30-32. perc környékén 1euroval, 5perc múlva jött a gól 1-1 aztán, második félidõ 2-1,utána meg persze kb 30perc izgulás ..11-es is volt stb de végül is bejött!!!😊
Szóval így 7euro pluszban vagyok!Nah de most egy nyerõ széria jön szóval holnap tökmindegy mire teszek úgyis nyerni fogok.

<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fergusonpapa
nem mertem megtenia real mecset se milan mecset és a juventusra se mertem tenni és tessék...csüt.eu ligában nem votl idöm feltenia szelvényem..4700ftot hozot volna mert mind bejöt..ehj ehj,bezeg ha megteszem öket akkor szivok mert valami történik..😄

www.icewebhu

fergusonpapa
tudom miröl beszélsz énis zenéltem 4-5 évig.de már nem birok kockulni rajta,igy abba hagytam (bár nem is értem el sok mindent) =)

www.icewebhu

Arsenal - Real duón én is szépen kaszáltam,de két nap alatt idegileg tönkrementem (tegnap Bayern - Skalica duó)
Egyébként Snooker 6-4 vezet Murphy

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
szóval Matt, mikor sörözünk? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mixerkedem, és alkalomadtán bulikba zenélek 😊 erre kell elsõsorban a MB, Logic Studio (legjobb zeneszerkesztõ program) cask Applere van =/

meg persze sok sok póker, ami legtöbb esetben sokat hoz. persze vannak ilyen csodás kivételek mint a tegnapi 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Visszavitte az üres üvegeket 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát érthetõ, én sosem kockáztatok többet annál ami belefér, nem éri meg az idegeskedést.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fergusonpapa
mijót dolgozol h macbookra futtya??😄

www.icewebhu

WuFraZselic
meg a másik az, hogy most kb a sírból jöttem vissza, nem akarok ilyet átélni ismét 😊

WuFraZselic
á de én tényleg, nemrég jött meg usaból a macbookom, most egy új PC-t kell beszerezzek mert a mostani meghalt, ha kapok fizut jöv héten akkor kb meg is tudom venni... szóval tényleg nem lesz nagy mixelgetés...
maximum egy ezres, de hasonló meccsekre, nem akarok bukni még egy ezrest sem ilyen 1.9es "háthabejön" meccseken 😄

az Inter - Kazant akarom majd megtenni 1-2k-val magába 😄

és most depis hangulatot letudva, vizsgaidõszak elõtti uccsó buliba elmegyek 😄 remélem nyertek a barca meccsel 😄

<#worship>
am épp feküdni készültem,mondom holnap majd megnézem mi lett 😄 erre odanézek és 2-1
bááárcak lenne még1 gól 😊
Shep
Na juve 2-1 Inter egyenlíthet és vége is lehet akár 😊

Matthew Prosac
holnap már lesz szelvénye a srácnak, most van mibõl... 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Ezt a felhagyok dolgot beírták már itt páran volt aki még 24 óráig sem bírta, van akinek meg sikerült vagy 1 hétig 😊

Láma!
aztakurva!!

bad beat nincs???

Shep
Akkor hajrá csak a vége x legyen 😊

Matthew Prosac
"nincs olyan meccs amire 30ezret mertnék tenni 😄"
akkor mirõl beszélünk? ne kérjünk már ilyet számon rajta, hogy miért nem 1,6os szorzóra rakott, csak 1,2-esre...

holnapra lille lyon hazai!

utóbbi 2 találkájuk alkalmával a lille nyert elõtte ikzeltek!
a lille hazai pályán csak 1 vereséget számlál,szóval sztem ez sima hazai..
kb 2 kiloval megdobom h az egyes kötésbe van
Shep
Akkor az szívás.

buldozer99
az szép 😮

Forca Barca

Shep
Ott nincs Bad Beat Dzsekbot?

WuFraZselic
élõbe játszottam =/

Shep
Ongame network csodái.

ya
én is végülis ha az interen lesz még 2 gól 😄
WuFraZselic
már írtam

Király pár kézben, emeltem 3.500 forintig, a srác visszahívot 5ezerig, megadtam. Flop K, K , 6 (ebbõl az egyik Király és a 6os szív). a srác all-int mond szív A-Q-val,, 38ezer, nekem 31ezrem van, megadom. Pókerem van, gyakorlatilag verhetetlen, és turn + riveren leesett neki a runner runner royal flush, szív J és 10.
én leestem a székrõl

nincs olyan meccs amire 30ezret mertnék tenni 😄
newcastle is hozza mindig a meccsit és én ezért mertem volna megrakni (végülis meg is raktam)
Shep
De mi legalább nyertünk 😊

Shep
Mivel buktál tegnap írd már le!

Matthew Prosac
hát a Newcastle közel sem volt olyan biztos... de te biztos meg merted volna rakni 30ezerrel.

WuFraZselic
megmondtam, hogy 30-40ezres tétnél nem fogok 1.6os meccseket megfogadni, pláne olyanokat amik nem nyernek hétrõl hétre és hozzák az ilyen biztos meccseket (mert a Rapid, Real, Arsenal hazai pályán szinte makulátlan mérleggel bír)

jaaaa azt hittem vmi nagyobb szorzót kaptál el 😄 végülis ez egy 2.es szorzó 😄dd
de azért grat.
Shep
Magába nem is, de kötésbe belefér.

hát ezért bíztos nem 😊
de ne gyere már ezzel 😄 te is mindig ezzel jösz,hogy ilyen kis szorzót nem szabad megtenni 😊
és én nem is bánom,hogy nem raktam meg mert mint látom nem érte volna meg az izgulást 😊
inkább 1.6 ért a newcastle mint a real 1.2 ért :S
na wufa mivel is nyertél? nézük már és gratula
Matthew Prosac
stella a kedvenc söröm 😄

WuFraZselic
154 Arsenal - Stoke H 1.30 (2-0)
183 Rapid Wien - Kapfenberg H 1.20 (3-1)
193 Real Madrid - Almería H 1.20 (4-2)

34.000 > 63.648

ezzel 0án vagyok a tegnapi pókeres bukás után. és asszem egy ideig fel is hagyok a szerencsejátékkal 😊

Shep
Na most már jöhet a Barca 😊