Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinamo kijev meglepheti a barcát
a lyon meg hendikeppel is siman fog nyerni!
talán még a 0-2es hendivel is meglehet pakolni õket! de akkor már tutibb a 4 v több gól 😊
lehet a bónuszom erre rakom fel.
6000 el kb.
na majd elolvasom a véleményeteket is 😄
A juve nyert 2-1 😄 hát nemtudok szólni semmit,pedig annyira bíztam,hogy 1 gólt látok még :S
most bánom,hogy nem a juve-t raktam meg mint gyõztes!
viszont jövõhéten nálam tuti juve siker a bayern ellen
ihletett pillanatomban raktam ugyanis 750-el egy szelót, 9 meccs, 120ezer várhatóval 😄DD
ja és ne kérjetek meg rá hogy írjam be mit tettem, majd ha esetleg kezd komolyra fordulni, úgyis elszólom magam 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
na jo8 gyerekek
www.icewebhu
Leixoes-Sporting Braga eredméynt valaki monjda már el,mert nem tudom seholse megtalálni:S
www.icewebhu
Namármost ez egy 2-0-os félidõ után történt, bár ez tök lényegtelen. A második félidõben az elsõ gól az 58. percben lett, még a második a 64. percben. Tehát a az én fogadásom, miszerint a 45:00 és a 60:00 között kevesebb, mint 1,5 gól fog születni nyertes lett (VOLNA!) És mégis vesztes fogadásnak írja ki.
Szerintetek ez mi lehet? Valamilyen technikai malõr? Már kapcsolatba léptem az ügyfélszolgálattal, de azért ha ilyen gyakran elõfordult veletek is, akkor érdemes lesz megfontolnom, hogy érdemes-e egy megbízhatatlan fogadóirodánál maradnom <#wow3>#wow3><#guluszem1>#guluszem1> (megjegyzem, hogy eddig soha egyetlen egy probléma nem volt a bwin-nel, viszont most igen nagy összegrõl van szó, és szerintem jogosan megy fel bennem a pumpa)
Jaaa egyébként a meccsrõl itt vannak összefoglalók:
http://soccernet.espn.go.com/report?id=280859&cc=5739
http://soccernet-assets.espn.go.com/gamecast?id=280859&league=AUS.1&cc=5739
Fiorentina-Atalanta H
AS Roma-Lazio H
Kryvbas-Shakhtar Donetsk V
Waalwijk-PSV Eindhoven V
Nijmegen-Twente V
...szerintetek?
18 sorozatban vesztett fogadás után véééégre nyertem ,pedig már azt is megfogadtam h többet nem játszok SOHA 😄.
De ma délután 10eurot beutaltam betsson-ra,aztán gondoltam bemelegítésnek jó lesz egy:
man c - chelsea - 2
juve- inter meccs -1
Szóval megtettem õket 3euro-val , chelsea 1-0ra vezet a 8' percben , eddig okésnak látszott csak hát még közel 90' plusz még egy meccs...
Nem néztem amúgy a chelsea meccset de gondoltam mivel 11x-es volt a man c szorzója "bebiztosítom " magam..szal megtettem õket a 30-32. perc környékén 1euroval, 5perc múlva jött a gól 1-1 aztán, második félidõ 2-1,utána meg persze kb 30perc izgulás ..11-es is volt stb de végül is bejött!!!😊
Szóval így 7euro pluszban vagyok!Nah de most egy nyerõ széria jön szóval holnap tökmindegy mire teszek úgyis nyerni fogok.
<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
www.icewebhu
www.icewebhu
Egyébként Snooker 6-4 vezet Murphy
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
meg persze sok sok póker, ami legtöbb esetben sokat hoz. persze vannak ilyen csodás kivételek mint a tegnapi 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
maximum egy ezres, de hasonló meccsekre, nem akarok bukni még egy ezrest sem ilyen 1.9es "háthabejön" meccseken 😄
az Inter - Kazant akarom majd megtenni 1-2k-val magába 😄
és most depis hangulatot letudva, vizsgaidõszak elõtti uccsó buliba elmegyek 😄 remélem nyertek a barca meccsel 😄
am épp feküdni készültem,mondom holnap majd megnézem mi lett 😄 erre odanézek és 2-1
bááárcak lenne még1 gól 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
akkor mirõl beszélünk? ne kérjünk már ilyet számon rajta, hogy miért nem 1,6os szorzóra rakott, csak 1,2-esre...
utóbbi 2 találkájuk alkalmával a lille nyert elõtte ikzeltek!
a lille hazai pályán csak 1 vereséget számlál,szóval sztem ez sima hazai..
kb 2 kiloval megdobom h az egyes kötésbe van
én is végülis ha az interen lesz még 2 gól 😄
Király pár kézben, emeltem 3.500 forintig, a srác visszahívot 5ezerig, megadtam. Flop K, K , 6 (ebbõl az egyik Király és a 6os szív). a srác all-int mond szív A-Q-val,, 38ezer, nekem 31ezrem van, megadom. Pókerem van, gyakorlatilag verhetetlen, és turn + riveren leesett neki a runner runner royal flush, szív J és 10.
én leestem a székrõl
newcastle is hozza mindig a meccsit és én ezért mertem volna megrakni (végülis meg is raktam)
de azért grat.
de ne gyere már ezzel 😄 te is mindig ezzel jösz,hogy ilyen kis szorzót nem szabad megtenni 😊
és én nem is bánom,hogy nem raktam meg mert mint látom nem érte volna meg az izgulást 😊
inkább 1.6 ért a newcastle mint a real 1.2 ért :S
na wufa mivel is nyertél? nézük már és gratula
183 Rapid Wien - Kapfenberg H 1.20 (3-1)
193 Real Madrid - Almería H 1.20 (4-2)
34.000 > 63.648
ezzel 0án vagyok a tegnapi pókeres bukás után. és asszem egy ideig fel is hagyok a szerencsejátékkal 😊