Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ne is mondd 😄 de gondolj bele, kiírná a fogadóiroda a háziszabályzatba, mekkora bevételük lenne...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Ez annyira kész ez a "tétel", hogy azóta is röhögök ha eszembe jut 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Real-Milan a 2 továbbjutó, csak az a kérdés milyen kombinációval jön ki. Lehet akár REal x, Milan x is, Milan nyer Real x, vagy mindkettõ nyer (bár ez szerintem nem valószínû) ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
így van, a zürich megverte a milant, úgyhogy ma illik visszafogadni a milant

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
a faszt, chelsea és milan mellé a WBA-t vagy M'brought teszem asszem

Shep
Tudom, de itt minden nap elhangzik valami õsi bölcselet, már csak ezért is megéri ide járni 😊

Shep
Tudom, csak hülyülök, most ilyen hangulatban vagyok 😊

Valami majd azért összegyûjthetné a szabályokat és be lehetne tenni a bannerba.
Gondolok itt az illik visszafogadnira, a 3-0 után 3-1 jön és hasonlók 😊

Real nem nagyon fog nyerni marseille otthonában😄

egy ilyenen filózok kb 2000 ft-al megtenni :S

123 Atl. Madrid - Porto: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.37
117 FC Zürich - Milan: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.34
112 Juventus - Bayern München: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.88
Eredõ odds: 3.45130
WuFraZselic
én mára erre teszek egy 2ezret
FC Zürich - Milan V 1.40
Chelsea - APOEL H 1.34
Marseille - Real V 2.35 vagy Maccabi Haifa - Bordeaux 1. félidõ eredménye V 3.6

és ezeket fontolgatom:
FC Zürich - Milan 1. félidõ eredménye V 1.84
Juventus - Bayern München 1. félidõ eredménye V 3.6
Wolfsburg - Manchester Utd. 1. félidõ eredménye D 2.07
Chelsea - APOEL Nicosia 1. félidõ eredménye H 1.74

jaaa de vhogy nálam egy rangadó mindig 2:2 <#idiota>
a hétfõikre meg azért mondok ikszet mert kurva régen volt iksz a hétfõi játéknapon :S
WuFraZselic
jaja, hát ez az új szabály 😊

baszki, te már 3 hete elakarod lõni a gólgazdag 2:2es döntetlen szelvényed 😄 😄 mondtad már 3x a hétfõ esti bundesliga 2-re, a juve-interre, az arsenal-chelseare... 😄

dehogy komoly 😄 csak világolnak

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nem konkrét rád értettem 😊
volt itt rajtam kívül 3-4 személy aki szintén az olasz b hazait rakta meg 😊
szóval tudom mit beszélek.

maszka.: sztem a chelsea ma nyerni fog és én a bordeax-n azt érzem,hogy nem fog kikapni (azaz a csoportot veretlenül fogják zárni!
ma meg a juve mecsen gólzáporos 2:2es döntetlent várok 😄
kíváncsian várom az estét ! és remélem sok mecsen potyogni fognak agólók.
Shep
Hülyeségeket beszélsz, én a németek miatt buktam, olaszra nem is raktam 😊

Chelsea ha nyer adják nekik a kupát is? Ez komoly? Minden nap tanulok itt is valamit 😊

MaSzKa
és szerinted nyer ma a Chelsea?

hol lehet olvasni valami fasza elemzést?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Lehet azt kéne

siman,csak én a marseille real-ra hazait teszek
Juventus-Bayern-Münch H 2.2
Wolfsburg-Manchester-City H2.1
Atl.Madrid-Porto H 1.78
Marseille-Real Madrid D 3.25
4/3 ba megéri

ja megmondtam,hogy az olasz miatt bukjuk el mindannyian a szelvényeinket 😞
nem bántásképp de neked ennyire megéri 300 ft-ot 100 ft-ért kockáztatni?
ha nem a pénzrõl szól akkor meg tehettél volna több meccset 😄
persze oké,hogy sok kicsi sokra megy de sztem ezt igy nem éri meg játszani.
ha kevésre mégy akkor is például nálam a duplázó a minimális szorzó,hogy vmire fogadjak.
összesen 2.00 szorzó alattira h tegyek az kizárt.

most kéne am 100 kiloval megtenni a lyon gyõzelmét.
MaSzKa

Rockynhooo
Juventus - Bayern München 2.20 H
FC Zürich - Milan 1.4 V
Chelsea - APOEL Nicosia 1.34 H
4,12

300al csak hogy izguljak .D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ha drogba ottvan,akkor komolyan veszik a meccset,és ha õ ottvan,az gólt jelent,szal Chelsea-re fogadók no para

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

jAsOn VoOrHeEs
Mármint hogy megteszem-e? Szerintem igen.

Cech - Ivanovic, Carvalho, Terry, A. Cole - Essien, J. Cole, Kakuta, Lampard - Anelka, Drogba

Chelseafc.hu mondjuk kérdõjelezi Terry és Ashley Cole játékát is.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
akkor jó vagy X2-vel...

áhh,ikszre fog menni Blanc,szal megteszem a Real meccset fateromén,enyémen sajna már tegnap megraktam a Bordeaux meccset X2-be...

MaSzKa
és a Chelsae?

jAsOn VoOrHeEs
Manchesteri oldalon például igen csak érdekes húzás Carrick-et a védõsorban szerepeltetni. 😄 Wolfsburgot szinte biztos, hogy megteszem.

jAsOn VoOrHeEs
Itt a previews-okban egyébként találtok a többi meccshez is a várható kezdõket. Vagy akár eurosport honlapján a 'Coming Up' fülnél.

Atletico-Porto szerintetek?

Atl. Madrid - Porto H 1.78

Nem vagyok benne biztos.
Forza Italia
nem semmi. pöttyet tartalékolnak

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jAsOn VoOrHeEs
Ez alapján a [url=http://goal.com/en/news/1716/champions-league/2009/12/07/1671932/champions-league-preview-maccabi-haifa-girondins-de-bordeaux[/url]kezdõ[/url] alapján én inkább ódzkodnék a Bordeaux-tól. 😊

Probable Starting XI: Rame; Jurietti, Glombard, Sane, Placente; Jussie, Fernando, Traore, Sertic; Bellion, Cavenaghi

WuFraZselic
hát papíron inkább a Realt (mivel a Bordeauxnak tényleg tétnélküli a meccs...) - de szerintem várj egy kicsit, remélem találok várható Bordeaux-kezdõt

(ugye arról ne is beszéljünk, hogy 400 ezer euró jár szerzett pontért, ami nem hiszem hogy szarul jönne a Bordeauxnak 😄 - Maccabinak meg végképp nem, tudom 😄)

fater szelvényét is én kezelem,ezen a kettõn vacilálok neki:
Maccabi-Bordeaux V 2.70
Marseille-Real Madrid V 2.35
melyiket érzed biztosabbnak?? Bordeaux sokkal jobb csapat mint az izraeli,de viszont már semmi tét egyik oldalon se...a Real jó,a Marseille se rossz,és azért a Velodrome-ban lehet meglepetés...

WuFraZselic
ááá 😊
az egyik vendégen tuti elmegy.

fergusonpapa
szerintetek??

Chelsea - APOEL Nicosia 1.34 / 4.45 / 8.70 H
FC Zürich - Milan 6.70 / 3.80 / 1.48 V
Besiktas - CSZKA Moszkva 2.58 / 3.20 / 2.60 V
Wolfsburg - Manchester Utd. 2.10 / 3.30 / 3.25 V

16x

www.icewebhu

WuFraZselic
amúgy én a bayern meccsre mondtam hogy abszolút 3 esély 😛
a Bordeaux-ra kezdõcsapat függvényében mondok végleges ítéletet 😄 Maccabi nem lõtt gólt, és a Bordeaux már továbbjutottként is megverte a juvét... szóval ekkora oddsért meglehet próbálni a vendégeket... de majd még átnézem 😄

MaSzKa
http://bl.tv2.hu/2009/12/07/a-harmadik-hely-a-tet/

azt írják tartalékos csapat a Chelsea-é

:S

WuFraZselic
persze, hogy viccelek

rossz az ok-okozat elméleted. nem azért kell nyernie a chelseanek, mert BL-t akar nyerni. gondolom nagyobb téttel akarod megjátszani, ezért keresel egy indokot amibe kapaszkodhatsz, hogy miért tedd meg õket 😊 de amúgy szerintem is nyernek (de ennek semmi köze hogy BL-t akarnak-e nyerni vagy sem, szimplán sokkal jobb csapat a Chelsea)

ez így van,sajna,ha most nyernek az APOEL ellen,megnyerték a BL-t...ezért olyan fontos Cech-nek ez a meccs!!!

WuFraZselic
Inter nem meggyõzõ a bajnokságban? akkor miért vezetik 4 ponttal? 😄 és miért csak 2 idegenbeli vereségük van, relatíve erõs csapatoktól? 😄 a bl-ben egyetértek, de nézd már meg az utóbbi 3-4 évet a serie a-ban... ha ez nem meggyõzõ... :S

MaSzKa
ez most komoly vagy csak viccelsz?

ejj fiam,nem azt mondtad,hogy a Bordeaux abszolút 3 esélyes? 😛 nekem az Inter abszolút nem meggyõzõ,se a Bl szereplése,se a bajnoki szereplése...ha az Milan nem ragadt volna be szeptemberben,akkor õk vezetnék a tabellát...dehát,mondhatom ezt egy Interista-nak XD

WuFraZselic
... igen, az APOEL legyõzésével a BL-címet is automatikusan átnyújtják

MaSzKa
A Chelsea-nél ebben az idényben nem szeretnének lemaradni a BL-trófeáról

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/cech-vegre-megnyerne-a-bl-t-a-chelsea-vel-2008158/

akkor nyerniük kell nem?

WuFraZselic
vállalsz visszafizetési garanciát? 😄
mert akkor 100al is megdobom szívesen 😄

nálam Chelsea - Inter - Lyon a hét tutija, de erõsen gondolkodom egy bordeaux - barca - stuttgart gyõzelemben is

fergusonpapa
sztem inter és a barca gyözelme is biztosra vehetõ

www.icewebhu

Forza Italia
West Brom - Cardiff ????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szvsz erre a BL hétre 3 tuti meccs van:
Milan,Chelsea,Lyon gyõzelem! akinek sürgõsbe kell egy kis költõpénz,10k-ból dobja meg