Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 1 A WOLFSBURG

Matthew Prosac
Dzeko 1-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
1-1 fasza...

www.icewebhu

WuFraZselic
hát a Del Piero le, Poulsen be cserénél én már éreztem, hogy bajban lesznek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
hopp most nézem. mekkora ték😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
sajnos a bayern nyer szelvényem asszem meghalt az atletico és a chelsea (0-1) h miatt 😄 bár chelsea még nyerhet hendivel, de az atletico esélytelen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fergusonpapa
mit hagyot ki a milan...

www.icewebhu

Matthew Prosac
már le is fújták a meccset?...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
Na a MU még lõjön egyet hogy megnyugodjak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ja😄 de azt benéztem. félidei 2-3 volt az😄

én hülye farok megakartam tenni bayernt és mindenki lebeszélt roola pf xd királyság pedig nah mind1 xd

fergusonpapa
les hálistenek

www.icewebhu

Matthew Prosac
Hopphopp Bayern 😄DD
alakul az a 2-3 😄

WuFraZselic
vezet a bayern!!!!!!!!

fergusonpapa
kicsit akad nekm

www.icewebhu

WuFraZselic
a milan csak akkor esik ki, ha nyer a zürich és a marseille

WuFraZselic
én 2 wba góllal már +ban lennék =/

fergusonpapa
hát igen,lényeg h hajrá Milanés MU

www.icewebhu

Ha netalántán a milan kikapna és a marseille meg leixelne akkor mit néznek a gólarányt vagy az egymás ellenit?

fsgh
45' Reading 1 - 3 Crystal Palace

Oléééé😊

Matthew Prosac
3 Boro gól, 2 Maccabi és én már boldog vagyok 😄
bár utóbbi szerintem inkább arra a rekordra gyúr, hogy egyedülálló módon 1 gólt se tudjon rúgni a csoportkörben és úgy essen ki 😄

buldozer99
Milan gyerüüüüüünk! Nehogy kibasszatok velem...

Forca Barca

WuFraZselic
akkor 2. félidei kivánságmûsor:
1 maccabi, 3 atletico, 1 chelsea, 1 real, 2 milan, 2 wba, 3 boro, 1 leeds, 3 leicester gól 😄 ja és ne kapjanak 😄 hirtelen csak ennyi

Matthew Prosac
Ráadásul a Wolfsburg egy olyan 3 tagú védõtrión nem tud átjutni, aminél Carrick meg Fletcher a középsõvédõ 😄

PrisonMan
gyerünk már Milááááááááááááááááááán

fsgh
Várok hogy valaki 3-0-ra vezessen a BL-ben és akkor rakhatom a tutit😄D

ezt a kérdést annyira nem értem..

szerintem holnap is a fontosabb meccseket lehet majd nézni, szóval nem csak egyet ami a digin megy élõbe. ilyen lapfüles megoldás van, kattintgathatsz a meccsek között. most jelenleg ezt a 4 meccset nézheted. gondolom azt az adást nyomatják be ide amibõl õk az összefoglalót csinálják.

fergusonpapa
ost azért szivás lesz h a wolsburgnak égetõ szüksége vann a gyözelemre mert a CSZKA vezet..inkánkapnak 6ot mint hogy bukjanak...a mu védelem meg most..:S

www.icewebhu

Shep
Wolfsburg remélem fordítani tud

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azért reménykedem, hátha x-el az Atlétika és a többi meccs is jóra fordul 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fergusonpapa
ah de jo egyszere 2 mecset nézhetek most 😄

www.icewebhu

Shep
Ezen amúgy milyen meccsek mennek még ,minden ami a digi sporton megy?

amúgy fent van egy olyan rész, hogy F.A.Q. !!!

itt nézelõdj elõször.

fergusonpapa
köszönöm 😊

www.icewebhu

Matthew Prosac
akkor vedd a fáradságot, és tájékozódj. már neharagudj de nem egy kvantumfizika egy szelvényt kitölteni.
gyûlölöm ha valaki lusta, kész válaszokat vár aranyba öntve, ahelyett hogy megmozdulna

regisztráljatok a digisport.hu-n. kb. fél perc alatt meg van, aztán menj az élõ meccsekre, és lehet nézni a wolf-mu-t (itt van kommentár), zurich-milan, marseille-real, juve-bayern. utóbbi 3-nál nincs kommentár, de a képminõség az kiváló.

Shep
Banner, de attól még reklám volt 😊

karribi
meglesz

fergusonpapa
ha már linkeled a vackjaidat biztos nem fognak válaszolni😊

www.icewebhu

fergusonpapa
elég pontos a milan remélem beletudnak huzni ,unom h midig olasz csapatok miat bujókoma szelóimat

www.icewebhu

Már ne haragudj, de nem az a lényeg hanem a kérdésemre szeretnék választ kapni.
fergusonpapa
szenved??van Streamed hozá??

www.icewebhu

milan ugy szenved mint pöcsfaragó lc egy elsõ osztályú csapat ellen.

Shep
Javítés 2 meccsen 😊

Matthew Prosac
na akkor az egyik szeló el is ment, ahol marseille félidõ hazaira volt rakva, a másikon ott a Maccabi és a Boro hazaira.. Aha.Esélyes.

Shep
Azért az is mi vérprofi már, hogy angol bajnokság 20:45-ös meccsek 1 meccsen van csak gól és az is rossz helyen, képtelenség.

a zurich a milan mumusa?D a zurichnek még gólt sem fognak lõni? 😞
ha wba-milan-atl. lõ gólt akkor ott vagyok ahol elindultam 😄
szal egy wolfsburg-juve-marseille-hazai ill. bordeaux iksz ebbõl a 4bõl jön legalább 3 már +ba lennék
vagypedig a realon még 2 gólt és a mu-on meg még 3 akkor is +ba vok 😄 szal hajrá srácok xD
fsgh
35 Reading 1 - 1 Crystal Palace

és egyenlít a Reading... Nem ér semmit a Blackpool csoda ha nem nyer a Palace:S

fergusonpapa
CSZKA VEZET

www.icewebhu