Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Vezet a Villa😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
neharagudj, de te amúgy is általában buksz bónusz ide vagy oda...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Hát ha szarul játszod akkor persze, hogy buksz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
aki nem olvassa el a feltételeket meg is érdemli.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa
én mindig a bónuszok miatt bukok
mert amúgy nem fizetnék be

legközelebb szarok a bónuszokra

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banano
Én semmit,bónusz tudom h nem jótékony célból van..😄..csak sokan úgy állnak hozzá hogy ,,húú meg haaa 500eFt bónusz stb.." aztán pofára esnek mert nem kapják meg a pénzt.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
miért mit vársz? hogy 500eurót csak úgy hozzádb*sznak, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül? csak én vagyok úgy a bónuszokkal, hogy örüljön ha kap az ember? más meg szívja a fogát hogy milyen feltételekhez van kötve.. elképesztõ

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

De ez olyan, hogyha nem találod el akkor kapsz olyan értékben ingyenfogadást, de csak egy eseményre teheted fel és csak a nyereméynt kapod meg. Tehát mondjuk így van 1000 értékû ingyenfogadásod, azt felteszed egy 3-as szorzójú meccsre, nyersz, akkor csak 2000 lesz a számládon 3000 helyett. Remélem érthetõ 😊
Banano
Jó én nem erre értettem,lehet hogy ez jó, sõt vannak tényleg "jóffféle"😊 akciók,de a többség nem ilyen pl voltam egy olyan oldalon ahol 500euro a bónusz de azt 50x kell megforgatni..de viszont a betclic-nél korrektül vissza adták az elsõ bukott fogadásomat...mondjuk a másodikat már nem.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Úgy hogy ha fogadsz arra hogy pl. 2-1 lesz és pl. 1-2 lett akkor nem buksz semmit mer 48 órán belül visszafizetik a fogadásod árát

ha elolvasnád a részleteket akkor nem beszélnél hülyeséget 😊
ez nem olyan,ennek a feltétele az,hogy a kapott összegett megint csak 1 meccsre teheted fel!
tehát most fogadsz a brémára 1000ft-al és teszem fel iksz lesz akkor kapsz 1000ft bonuszt aminek felhasználási feltétele,hogy csupán 1 mérkõzés kimenetelére teheted fel!
Tehát gyüjtõre nem 😊
Banano
Mindig is volt ilyen és mindig van valami átbaszás benne pl 243432423x kell megforgatni a nyereményt.

fenrob
Hamburg SV - Werder Bremen - vasárnap 15:30 Fogadjon a Hamburg-Werder Bremen mérkõzés pontos végeredményére és, ha nem találná el, akkor adunk Önnek egy második esélyt – akár 10.000 Ft-os ingyenes fogadást!
Ez hogy lehetséges?
Fogadjon bármekkora összeggel legfeljebb 10.000 Ft értékben a Hamburg-Werder Bremen mérkõzés pontos végeredményére. Például, fogadjon 10.000 Ft / EUR 38/ USD 56 értékben, a Hamburg gyõzelmére, 4-1-es végeredményre. Ez az eredmény 51-es szorzóval fizet, így ha eltalálja, akkor akár 510.000 Ft-ot is nyerhet. Ha azonban más lenne a mérkõzés végeredménye, mint amire Ön fogadott, akkor a tét ingyenes fogadásként kerül jóváírásra 48 órán belül 10.000 Ft tét összegig. Az így kapott ingyenes fogadás felhasználható akármilyen egyedi fogadásra. Az ingyenes fogadással történt fogadás után csak a nyeremény kerül jóváírásra számláján.
http://hu.sportingbet.com bocsi a reklámért csak gondoltam szolok😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

gyá bwinen csináltán ping pong on 500 ból 2200 ft ot😄

na ez kész ,vicccccc
a pohang 8 emberrel van míg az estudia meg 11el és így nem képesek lõni egy nyamvadt gólt????
Brimigham-Blackburn V 2.9
Bolton-West Ham D 3.2
Man.utd-Wolwerhampton H 1.22
Nancy-Gran Cararia H 1.73
5875 öt nyerhetek 300 ból

51szeres szorzó van a döntetlenen és van még 10perc hátra 😄
ennyiért nem szabad kihagyni 😛

persze vmi oknál fogva már le is vették ezt a lehetõséget 😄
Pohang 3 piros -->behalok ha
ver1.: 3as emberhátrányban egyenlít a pohang
ver2.: ha nem lesz még 1 gól : D
egyébként megraktam ,hogy a pohang lõ gólt 2.3as szorzóért! mikor kaptak egy pirosat már felment a szorzó 4.5re 😮
fsgh
Mára:

Villa és Rangers gyõzelem.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

tippmax 😛
rooney8
ez lesz akkor 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Forza Italia
szimpatikusabb ez mint az elõzõ

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

rooney8
x-re nem akarok... 😄 inkább ez?

094 1 Birmingham - Blackburn 2.20 / 3.20 / 2.90 H

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Forza Italia
x

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

rooney8
163 1 CFR Cluj - PSV 2.50 / 3.10 / 2.56 V
szerintetek? :S psv már biztos továbbjutó, de cluj még nem gyõzött egyszer sem...

x
hát akkor nyersz ha D -re raksz hogy bármi lesz az eredmény 1gólal kell vezetnie a Estudiantes LP-nek minden más már nem D

Shep
Ha nyer a hazai, vagy ha döntetlen akkor nyersz.

te hol látod ezeket a gól lövõ eseményeket????? nekem a 087-es az a Leeds-Accrington 3 esélyes fogadás,és a tippmix.hu oldalon nézem a teljes ajánlat rovatban...és a többit se találom amit te beírtál,pedig annyira jónak tánik,hogy 2000-rel meg is tenném 😮

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

081 1 *(1-0) Pohang - Estudiantes LP

itt ha hazaira teszek,akkor hogy nyerhetek? mert ha D-re,akkor ugye max 1 gólos különbséggel nyerhet az estudiantes

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

87 Bolton - West Ham: West Ham szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.33
97 Valenciennes - Auxerre: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 2.07
68 Dundee Utd. - Rangers: Dundee Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.41
Eredõ odds: 3.88187
nálam Auxerre 3 esélyes de 3 gólt várok!
bolton meg sztem kifog kapni :S
ill Dundee-Rangers hazai!!!
Forza Italia
Románia - Dél Korea kézi meccsre mit tennétek??

Shep
A video elég durva, biztos sok Don "The Dragon" Wilson filmet nézett a kapus.

Shep
Mi lenne, vagy lecserél valakit a mester és beáll helyette a 2. kapus, vagy egy mezõnyjátékos ölti magára a kapus szerepét, volt már ilyen nem 1x.

fenrob
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-bruce_lee_nek_kepzelte_magat_a_kapus_-30259
azt ienkor mivan ? nincs kapus a játékba ?😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
Na sok lett a szóismétlés 😞

Shep
sosem értettem ,hogy miért kel 1 v. akár több meccset ugyanazzal a kimenetellel több szelvényre is rárakni. Nem azt mondom ,hogy nálam nem csúszik be ilyen hiba, de annyi szelvénynél amennyivel én játszok 1 nap annyinál sajnos becsúszhat ilyen hiba, de aki 1-2 szelvényt rak 1 nap az miért rakja, mikor ha pont az megy el akkor a többi szelvényt is viszi. Na mindegy.

Matthew Prosac
Auxerre meccset X-re teszem. Bolton tûnik még jó fogadásnak mára, meg az Estudiantes.

fergusonpapa
*(0-1) Manchester Utd. - Wolverhampton H
Leeds - Accrington H
Sunderland - Aston Villa V
Dundee Utd. - Rangers V

9x

Leeds - Accrington H
Valenciennes - Auxerre V
Sunderland - Aston Villa V
Birmingham - Blackburn H

22x

végül ezek letek,az arsenalra nem akartam tenni,mert nem mai mecs xD

reméljük valameik bejön

www.icewebhu

ob+ cottbus iksz jött 😄
de a 4 v több gól megint nem :S vicccccc
3.hete h 0 v 1 gól van a meccsen :S
MaSzKa
West Bromwich A. 2 - 2 Queens Park R.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Mondtam ,hogy a WBA fog beszivatni mindenkit, úgy is lett, hogy rohadjanak le ahol vannak.

fergusonpapa
lesz😄 na véleményt kérek 😄

www.icewebhu

vajon holnapi MU meccsen lesz 4 gól? xd

fsgh
2-2

csak hogy senkinek se legyen jó.

ráadásul a 93.percben.. áhh.

fergusonpapa
200-200 lesz rá

www.icewebhu

fergusonpapa
holnapra..szerintetek??

*(0-1) Manchester Utd. - Wolverhampton 1.54 / 4.25 / 4.45 H
Burnley - Arsenal 6.05 / 3.45 / 1.52 V
*(1-0) Burnley - Arsenal 2.47 / 3.50 / 2.37 V
Dundee Utd. - Rangers 3.55 / 3.30 / 1.90 V

10.5x

*(1-0) Burnley - Arsenal 2.47 / 3.50 / 2.37 V
Valenciennes - Auxerre 2.12 / 3.00 / 3.30 V
Sunderland - Aston Villa 2.62 / 3.15 / 2.44 V
Birmingham - Blackburn 2.20 / 3.20 / 2.90 H

42x

www.icewebhu

jött a rostock X, jött a reggina félidõ X, úgy látszik jön a QPR, és a redva unireán megy el.. mert *(0-1) vendégbe tettem, tehát nekem az x lett volna jó, vagy a vendég.. na mind1.. talán hnap 😊

WuFraZselic
Livingston 6-1 -.-

faszom, ha a WBA bassza el...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio