Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt elsõ ízben hazai gyõzelmet mondtam volna de az idei barátságos meccsen elért 0-3 illetve az ,hogy a lazio még nem ikszelt ebben a szezonban azt súgalja, hogy erre inkább ne fogadjunk mert bizony jöhet az X.
inter-sampdoria
ide kellene wufra véleménye mert én azt mondom, hogy az inter ezt a meccset behúzza de én az intere nem fogadok soha de ez a meccs eléggé "tuti"nak tûnik, a szorzó is full reális.
juve-bologna
1.25
lóf*sz szorzó de utóbbi 3 meccsükön ikszeltek, kikapni nem hiszem, hogy most fog a jó formában levõ juve aki pont egy rossz formát mutató bologna ellen játszik hazai pályán
189 Internazionale - Sampdoria H 1,50
190 Juventus - Bologna H 1,24
Eredõ odds: 1,86000
helsingborg-göteborg
jöhet a hazai gyõzelem
zaragoza-granada
idén bajnokin idegenben 2-0ra ment a zaragoza végül 2-1re nyertek. hazai pályán szerintem megint nyerhetnek..
malaga és atletico is nyerhet de szerintem de spanyol kupa visszavágós így idegenben az x is bõven jó aztán hazai pályán majd kitömik a jelenlegi ellenfelüket 😄
psg-marseille
nem rég bajnokin ez a két csapat vagy inkább Gignac és Ibra (?) döntetlenre végzett egymással 😄
bármi lehet ez a meccs, talán hazai de psg-ben benne van az iksz is eléggé
nice-lyon
szerintem a lyon kiesik a kupából
inkább 1Xre mondanám , de poénból megtehetjük a hazai gyõzelmet is
Nordsjaelland - Midtjylland
1.12ért sem tudott rendes játékidõben nyerni idegenben a nords , szerintem ez most sem fog sikerülni. Kikapnak. Azért nekik sok a bajnokság,bl meg még a kupa is?
"poén" szelvény!
189 Internazionale - Sampdoria H 1,50
190 Juventus - Bologna H 1,24
153 Helsingborg - Göteborg H 1,88
175 Zaragoza - Granada H 1,94
154 Nordsjaelland - Midtjylland V 2,95
142 Nice - Lyon H 3,05
Eredõ odds: 61,03717
szóval a juve-inter duót tudom mondani holnapra és dönteni nem tudok, hogy a helsingborg vagy a zaragoza az amelyiket hozzá lehetne csapni....
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
chelsea-mu nálam most is háromesélyes, ill. overre is nagyon több esélyes. ott talán 2-1es chelsea gyõzelmet várnék... de jó lenne tudni ki lesz a játékvezetõ
na nézem
Jó beszélhetünk róla , mármint az utalásról késõbb.
enelenn: most már kéne utalnod valami szerény összeget is nekem , nem gondolod ? 😄 😄 : D
holnapit még nem néztem meg! hol fogadsz?
Holnapra valami hasonlóan jó tipped van?
a durva,hogy sportingbeten pl. élõben az overekre nem is tudtál volna fogadni mert mire engedték volna addigra felfüggesztették volna 😄DD
bet365nél mondjuk így simán jött volna de így is a gyors gólok miatt gyorsnak kellett volna lenni 😄 bár mondjuk most mivel az 5.szorzós vezet így simán tolnék a félidõ over 5.5re 😄DD
Valaki tudna segíteni?-->*(0-1)Schalke - Sandhausen H?
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
2k oda...
100 vs 48
veszélyes támadás
82 vs 23
😄D
azért a 3-3 jöhetne ám
raktam is az overre, remélem nem basznak ki velem
am kaput eltaláló/elkerülõ lövés
13/21 vs 3/2
szöglet
16 - 0
😄
dinamo zagreb 2-0ról már 2-2 (1.18ért)
nk zagreb 1.2ért 1-0ról 1-2 😄DDDDDDDDDDDDDd
Al Kuwait SC v Al-Shabab
Half Time Over/Under 1.5 Goals
Over
3.40 +1.5 Nyertes
1:1
😄
al kuwait v fc ufa meccsen kéne félidõben 1-1 gól 😄 egyiken jön már jó...
46 Cremonese - Reggiana H 1,70 0-0
48 Valladolid - Real Sociedad H 1,97 2-2
47 Sporting CP - Académica H 1,49 0-0
Eredõ odds: 4,99001
Tét: 1000 Ft
45 Sheffield Utd. - Portsmouth H 1,74 1-0
39 Horsens - FC Köbenhavn H 3,75 1-0
36 Ruch Chorzow - Gornik Zabrze H 2,46 0-0
40 Brann Bergen - Lilleström H 1,58 2-3
51 Valladolid - Real Sociedad: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,80 4 gól
Eredõ odds: 45,65047
Tét: 200 Ft
14 Dinamo Moszkva - Dinamo Riga H 1,35 3-1
47 Sporting CP - Académica H 1,49 0-0
45 Sheffield Utd. - Portsmouth H 1,74 1-0
Eredõ odds: 3,50001
Tét: 500 Ft
a vereséget megérdemlem mert elemzéskor még írtam is, hogy a sportingnál benne van az X esélye is, erre én marha teszek rájuk. bár vki írta,hogy sok az academicánál a sérült így csak beraktam no meg ugye az academica a bajnokságban eddig mndig borította a papírformát (odds szerint)...
sajnálom ezt most nagyon
demons: 90'+1'-ben 😄
500 HUF Nyitott Egyszeri (1.500 HUF) Labdarúgás
Mordovya v Zenit Petersburg
Over/Under 1.5 Goals
Over
3.00 +1.5
500 HUF Nyitott Egyszeri (1.100 HUF) Labdarúgás
Mordovya v Zenit Petersburg
Over/Under 1.5 Goals
Over
2.20 +1.5
112 Groningen - ADO Den Haag H 1,79
Eredõ odds: 4,11700
én ezt rakom de kupa meccs révén lehet nem kéne erre nagy összeget szánni!
reading gyõzelmet gondoltam elsõre de õket jó pár éve rendre verjük! Szerintem döntetlenre végez az arsenal ma este...
egyébként értelmes meccs nincs ma... max egy reading gól 😄