Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Petõfi rádió Sport hírek
" Sem a Chelsea sem a Man.City nem tudta elcsábítani az Atl.Madrid sztárját
Radamel FÁLKÁNT " Én ezen majd beszartam amikor meghallottam :D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
cesc fábregas
hannover-inter , rakd meg ezt a kettõt szerintem ennek a nyereménynek is bõven lehet örülni :D bár te tudod :DD
chelsea-mu

168 Hannover - Dynamo Dresden H 1,35
189 Internazionale - Sampdoria H 1,50
172 Cacereno - Malaga V 1,40
173 Real Jaen - Atl. Madrid V 1,33
197 Chelsea - Manchester Utd.: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1.66
elsõ ránézésre ez eléggé tetszik, 40bõl hozna 250ezret. az over 2.5ben nem vagyok biztos annyira, de anélkül is 3.8as odds...
schalke 2 gól
de egy 5-3at tippelek :DDD
esetleg kínos 6-1
szóval a 6.5 over eléggé baráti...
bepróbálod?
cesc fábregas
nem tudom, felkel a nap :) Inter, Malaga, Hannover, Atletico jónak tûnik
4/3ba megy egy ilyen
154 Nordsjaelland - Midtjylland V 2,95
142 Nice - Lyon H 3,05
171 Lierse - FC Bruges H 4,15
192 Lazio - Torino D 3,35
Eredõ odds: 125,08774
vagy 5/3ba ez + hozzácsapom az intert..
15el pedig mainz, dortmund, wigan
cesc fábregas
Juve gyõzelemre mit mondasz?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Oké, hogy ligakupa, de azért ez szégyen az Arsenalra nézve...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hétvégére a MU-Arsenalra ezeket tippelem :D
Persze az rvp mesterhármas picit erõs lehet, azt most picit méregbõl írtam, bár ki ellen szerezne mesterhármast ha nem a volt csapata ellen :D

hétvégén MU hendivel nyer, teszem is meg
gigapoénszelvény
189 Internazionale - Sampdoria H 1,50
190 Juventus - Bologna H 1,24
153 Helsingborg - Göteborg H 1,88
175 Zaragoza - Granada H 1,94
154 Nordsjaelland - Midtjylland V 2,95
142 Nice - Lyon H 3,05
197 Chelsea - Manchester Utd.: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,66
171 Lierse - FC Bruges H 4,15
170 Genk - Standard Liege H 1,85
Eredõ odds: 777,89735
lierse gyõzelmet annyira érzem biztosra mint tegnap a horsenst! tökre alap a vendégek veresége!!!
14. vs 2.
hazai csapat régen nyert , vendégek meg elég szar formába vannak a lierse utóbbi 5 egymás ellenin gólt se tudott lõni, szóval aki neten fogad annak ajánlom a hazai csapat gólt lõ opciót! Jó vétel lehet..
Genk - Standard Liege
genk rohadt jó formában van így nem hinném, hogy az eddig veretlen genk pont most fog kikapni illetve azt sem ,hogy a liege pont ma szerzi meg elsõ döntetlenkét a bajnoságban!
dmeons:
bazdmeggggggggggggggggggggggggggggg mondom én hogy szarok vagyunk az Is****b****** m****g
hétvégén hendivel rakom a kibaszott MU-t .
175: Zaragoza - Granada H 1.94
186: Atalanta - Napoli V 2.05
143: Montpellier - Bordeaux D 2.95
167: Düsseldorf - Mönchengladbach V 2.45
ÖSSZ: 28,74