Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
úgy terveztem, hogy mindig két sportágat rakok egy bannerra és ha kész az összes, akkor minden oldalbetöltésnél egy véletlenszerû bannert tölt be
kész az elsõ; foci és kosár (szerintem a két legpopulárisabb sport, így azért csináltam ezt elõször)
így nézne ki a topikban
és maga a banner
vélemény? mit csináljak máshogy? 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
pár hete bajnokin 1-1 re végeztek egymással pedig akkor 20 percig a dortmund még emberelõnybe is került...
(Ha beírod keresõbe, hogy "wufra", kiad jópár trollkodó hsz-t...)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ˆ Effe88
Dátum: 2013.05.22. 22:01 Adta: tomsolo
Multireg:
Effe88
IrEfMoZs
Tominnyó
Brno gól 1,7 pipa
Jihalva gól pipa
Sigma olumuc gól Bukó
tét 3000
másik szelóm ez jött
Debrecen - gyõr GG
Gefle- göte GG
Brescia gól
Novara - empoli GG
Aik meccs 1,5 over
Brno gól
tét 500 odds 14
úgyhogy a mai nap +4ezer azért leszophat az olumuc bár tuttam hogy mikor az elsõ 4 cseh meccsen volt hazai gól akkor az uccsó kettõn legalább az egyiken nem lesz , talán a jobbikon lett
😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mind2cs gól
1,6x
<#sir>#sir>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Monfils OK 1,5
Troicki OK 1,15
Veszprém OK 1,4
Eger OK 1,47
Liberec OK 1,61
és Sassari (feljön hatalmas hátrányból egy negyed alatt, vezet is, és a végén csak bukik)NEMOK 1,35
odds 7,6. 4k ból jött volna 30k
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
de még nem írták jóvá
gondolom erre is várni kell majd egy napot mint a tippmaxra
sebaj
majd holnap folyt😉
valerenga gólt raktam mixen
de ezen a szar cseh meccsen nem lesz 2.5 over 😄😄😄
az elsõ fogadásom a tippmixpron
gyõztesXD
sarsporg-valeranga mind 2 cs gól+viking gól😉
kivi vagyok mennyire gyorsan írják jóvá
mert még tennék ma egyet:😄