Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
cesc fábregas
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tottenham- West Ham
x2
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
062 3 Newcastle - Derby 1.37 / 3.85 / 6.85 H
newcastle is pontot veszített múltkor, úgyhogy most nekik is kell (igaz torony magasan vezetik a bajnokságot, de akkor is 😊 )
055 3 Peterborough - Cardiff 2.85 / 3.15 / 2.14 V
cardiff múlthéten kikapott egy gyenge csapattól, ezért most már nyerniük kell 😊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
041 1 Stoke - Birmingham 2.38 / 3.15 / 2.67 V
birmingham jó formába van stoke meg már jó pár meccse nem nyert... szerintetek? 😄
214 NY Islanders - Philadelphia H 2.30 ---hazai régen ,nagyon régen nyert a Philadelphia ellen és csakis ezért rakok erre hazait 😊
azaz normálon nyomtad vagy kombiba? mert kombin ugye vágod h több 10esed is van ha van 1 11-esed?
de a totón lett egy 11 és 10 es találat...mondjuk msot nem jól fizet 755+255 😊
de legalább jött vmi 😄
GGMU
* Tottenham v West Ham Mérkõzés nyereményszorzók
o Tottenham 1.40
* Everton v Burnley Mérkõzés nyereményszorzók
o Everton 1.571
* Wolverhampton v Manchester City Mérkõzés nyereményszorzók
o Wolverhampton 4.50
* Aston Villa v Liverpool Mérkõzés nyereményszorzók
o Aston Villa 2.55
* Portsmouth v Arsenal Mérkõzés nyereményszorzók
o Arsenal 1.50
am hogyhogy most lesz megint forudló ilyen korán?
cesc fábregas
na közben rooneynak köszönhetõen 1-1 😄 (persze nem szó szerint de tõle indult)
berbatov meg mint aki alszik :S tök gáz a srác :S egy nagy 0-át ér a megmozdulásai
hejjj mostmár 1 mu gólt kérek és minden tökéletes
jönne a hendis iksz ill a 2.5 over
vezet a mu! épp kimentem egy pár percre persze h akkor született a gól 😄
egyébként nagyon veszélyes ez a hull,majd a végén rafael hibázott el egy ziccert!
a hull kapusa meg milyen szépen mellélõtt a labdának xD
a mozgóképeket meg én pl ps+ imagerdey-vel csináltam vagy 2-3 éve :😄D szal nekem is kéne újjítani 😄
de egyéként a fórumon van egy topik és abban lehet kérni hogy csináljanak neked..csak mond meg milyen akarsz....
logómûhely
GGMU
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
megtettem a Rangers, Arsenal gyõzelmet 2ezerrel jött belõle 6120.
MEg még raktam egyedül a hendikeppes arsenal gyõzelmet ami 2000bõl 5600at hozott😄
És van még 1 szelvényem mára:
Rangers nyer hendivel
anderlecht nyer hendivel
740---->11000
ebbõl meg már jött a rangers. szal hajrá anderlecht😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
GGMU
239 Hibernian - Rangers V 1.83
251 Gent - Anderlecht 1. félidõ eredménye D 2.04
244 Arsenal - Aston Villa: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 2.05
én fogadtam..eddig 2 jó..már csak Gent-Anderlecht kell félidõ X és hogy nyerjen a Zulte 😄
200-->2755
GGMU
AA Gent-RSC Anderlecht,mindkét csapat sorozatban 6 gyõzelmet produkált,a két topformában lévõ csapat,nagyon nagy meccs lesz,megraktam X2-be
most vagy lesz egy ilyen forduló h 0 idegenbeli gyõzelem vagypedig jön aminek h lesz végre 1.
sztem 1 góllal nyer a mu és ez nekem tökéletes eredmény lenne 😊
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit