Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Drogba 1-1. Afrikai légió.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Cselzire én x2-t raktam, mert az afrikai légiós bagázs már hazautazott, így aztán a csapat veleje lényegében hiányzik ráadásul Malouda is pihenget a 2 nappal ezelõtti pirosa miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
na végre vezet a Milwall is, most már bírják ki!!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
persze, az aztán nagyon alap, hogy ma a Chelsea hazai pályán kikap a Fulhamtõl... hagyjuk már ezeket a hülyeségeket

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

közben barnsley 2-1 :)
bazz pedig annyira alap lett volna h ma a chelsea kikap :S
eddig ujabban ikszelgettek :S otthon veretlenek persze h kikell kapniuk .S meg a fulham jó motanság :S csak tudjátok nálam az is játszott a chelsea melett h idegenben nyert az odavágón :D
ja de bazz én meg ez helyett a félidõre a birmingihamot raktam meg.
chelsea lõne kettõt akkor a jönne a hendis iksz :D
barnesley hazai kéne
stoke iksz oké
city iksz ok lehet
jAsOn VoOrHeEs
Hát itt nemhogy fordítás, de még egyenlítés se lesz szerintem. ^^ Veszett mód jól védekezik a Fulham.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

a Chelsea egy kula,szar,fos csapat...ha a Manchester nem lenne szar formába,2.helyrõl nézhetnék a vörösöket...remélem még Gera vág vagy kettõt

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Matthew Prosac
nekem is sokminden fordul meg a fejemben, még jó hogy nem írom be mind -.-

dicsaaak még meg is fordult a fejemben a fulham félidei vezetése :D 5.5 ért :S de monodm áá ez a chelsea mostmár tuti nyerni fog...
WuFraZselic
gólgazdag PL fordulónak nézünk elébe

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kéne egy Chelsea gól még félidõ elõtt

cesc fábregas

jAsOn VoOrHeEs
Lesz ám tömörülés az élmezõnyben, ha ez így marad. :]

elég arc gólt rúgott :D

Gera :@

cesc fábregas

chelsea 0-1 :D

Matthew Prosac
Gera góóóóóóóóóóóóóóól

miért nem a chelseat-t adja az eurosport2 ?

WuFraZselic
62 Newcastle - Derby County H 1.37
26 Hapoel Haifa - Maccabi Haifa V 1.46
66 Stockport - Leeds V 1.35 (2-4)
1400 > 3780

27 Tottenham - West Ham H 1.40 (2-0)
66 Stockport - Leeds V 1.35 (2-4)

73 Millwall - Bristol Rovers H 1.85
3000 > 10489

WuFraZselic
LOL. most nézem hogy nyert a Leeds, pedig 2-2-t írt a 90. percben, már eltemettem mindkét szelvényem :DDD

jah.. remélem a többiek is ilyen simák lesznek
Matthew Prosac
Tottenham 2-0, sima

Forza Italia
Tottenham 2-0 eddig ezis jó

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a kurva anyjukat a leeds-ieknek,mi a faszért nem tudták ezt nyújtani egész meccsen?? :DDDDD

Forza Italia
Stockport - Leeds 2-4 meleg volt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tottenham-West Ham (0-1) H 2.08
Blackburn-Sunderland D 3.25
Chelsea-Fulham (0-1) H 2.00
Everton-Burnley H 1.59
Stoke-Birmingham D 3.15
Wolves-City D 3.35
.
200---->45.000 <#buck><#boxer>

Forza Italia
vezet a Leeds. Nehogy kiengedjék mert megõrülök

de legalább single-be a Tottenham-West Ham 1. félidõ H-m bejött

nah,megint jön a faszaság,az uccsó veri az elsõt :) és rajta is van az egyik szelómon...komolyan mondom megrakom a Derbyt...áhh,faszomba,bundageci

Forza Italia
2-2 gyerünk Leeds mégegyet

jAsOn VoOrHeEs
Az utolsó 10 fordulóban mindig kikaptak, persze most tök utolsóként megverik az elsõt. Hahaha...

Forza Italia
király a Leeds vesztésre áll az utolsótól.

na sztem a city az aki ma tuti nem fog nyerni :D dekitudja lehet behuzzák
chelsea-tottenham-newvastle a tuiti :)
báár a chelsea lehet kikap :D
fsgh
Én ma raktam egy olyat hogy Drogba több gólt lõ ma mint Zamora :D
2,25-ért:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
jha nem jó. Remélem behúzza a Leeds

csyta
Stockport-Leeds 1-1

Forza Italia
vezet a Leeds ezaz

Forza Italia
Na akkor hajrá Leeds

fsgh
QPR-re elég nagy az odds. pedig szerintem simán behúzhatják:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hát,én annak a híve vagyok,hogy minnél nagyobb téttel akarok játszani,annál kevesebb eseményt rakok fel,de szvsz ennyi papírforma nem fog születni,persze szurkolok neked :))

Szerintetek bejöhet a szelvényem?
rooney8
szerintem gyõz :D ha begyûjtik a 3 pontot akkor akár a 4. helyre is feljuthatnak (ha megnyerik az elmaradt meccset... :D) tehát hajtani fognak :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Én ezeket fogadom meg 2 ezerrel
044 Wolves-Manc City V
057 Scunthorpe-West Brom V
066 Stockport-Leed V
201 Portsmouth-Arsenal V
205 Mant utd-Wigan H handivel nyer
209 Kilmarnok-Celtic V handivel nyer
254 Osasuna-Real Madrid V

Eredõ Odds:30,90925

Várható nyeremény 2000-->61820 Ft
Szevasztok srácok
Forza Italia
City ma x el

fenrob
sportingbeten hogy lehet kombináltan fogadni ? mert ha megrakok pl mecseket azért is külön kel fizetni és csak utána lehet öket kombiba nem ?
nem vágom anyira

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

mára ezen gondolkodok nagyon: City+Newcastle gyõzelem 5000-bõl megküldve 12015-öt hozna!! szerintetek? :S Újkastély hazai pályán nagyon jó,és a Derby pedig formáját tekintve inkább alsóközépcsapat,a City-n pedig nagyon jó odds van,1.78 és õk is kezdenek feljönni!

csyta
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy szeretnék 10000-et feltölteni valamelyik fogadóirodához (kivéve Bwin, már 4 éve ezen játszok). Melyik lenne a legcélszerûbb kezdõbónusz szempontjából ?

Elõre is köszi a választ