Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fenrob
Te mindig az alapján raksz H vagy V-t hogy mien a csapat ? vagy helyezés vagy hirek alapján ?. meg látom hogy mindig elég nagy tétbe rakod meg.. akk gondolom +ba jönnek a dolgok

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

WuFraZselic
hogy rohadna meg a newcastle mellett a san josé is... liga 2. és leikszel bmeg...

18 Ottawa - Montreal H 2.15 4-2
20 Edmonton - Calgary V 2.19 1-4

22 San Jose - Phoenix H 1.78 2-2
4000 > 33524

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
annak örülnék, mert 1,35-ért tervezem megrakni, hogy a vendégek lõnek gólt, valszeg 5000-es szelvényen

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
Szerintem az elõrejelzések ellenére sima vendég lesz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
szvsz a Villa - Pool meccs 1-1 lesz

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
egy meccs amit Vre kell fogni.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rooney8
135 1 Genk - St. Truiden 1.87 / 3.20 / 3.45
ez mér ilyen? :D a v sokkal esélyesebb, nem? :D genk hátrébb van bajnokságba, tök szar hazai pályán, truiden meg sokkal jobb vendégként... minden adott a v gyõzelemhez, de mégse... most akkor ez mi? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fsgh
Hendivel fogva volt azért a City 3,3-as szorzóval:)

(2000---6600)

Shep
Volt itt egyáltalán vita?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem kell félni, vissza fogják vonni azt a szelvényt, ha nem is rögtön, de 1-2 nap múlva szinte tuti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szép ez ,a lényeg h jött valami!
holnapra csak én érzem az aston villa hazai gyõzelmét nagyon bíztosra?
nehogy a hazai a 90-ben elvigye a szelód :D
am vannak ilyen bakik,csak sajna nagyon ritkán :D
224 Fulham - Swindon H 1.21
226 Middlesbrough - Manchester City V 1.64
233 Tottenham - Peterborough H 1.20
238 Manchester Utd. - Leeds H 1.19
138 Cercle Bruges - Standard Liege H 3.40
195 Anderlecht - Zulte-Waregem H 1.33
145 Aston Villa - Liverpool H 2.57
204 Manchester Utd. - Wigan H 1.23
Eredõ odds: 40.50664
Matthew Prosac
na ez jött ma. most ráállok az ilyen fogadásokra. Shep, veled meg nem lehet komolyan tárgyalni, úgyhogy részemrõl asszem befejezve a vita, majd ha konkrétumokat írsz magadról is, akkor beszélhetünk.

csyta
:D :D

Ha valaki a bwinen nézi a Wolverh.-M City élõ fogadást, akkor most elég jól járhatott volna :D

0:2-nél volt egy olyan lehetõség, hogy Hendikep 1-0 val.

Itt jön a poén, egy jó 1-1.5 percig ezek az oddsok voltak :
H 1.20 D 7.50 V 15.00 :D (az idióták megfordították az oddsokat)

Rá is raktam egy 2000-est nagy gyorsba :D várható nyeremény 30000 Ft :D

Kíváncsi vagyok ha bejön fizetnek e ..

vágod a szlenget tesó<#vigyor4><#kacsint>

jAsOn VoOrHeEs
Szzrt bezzeg már szépen ki is értékelte a newcastle meccsemet az online szelvényemen. Hú de boldogan nyomhatták meg azt az update gombot. :D

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Shep
Arra gondolok ,hogy csak úgy oda vannak lökve a szavak, vagy éppen csak szó részek. Szavak sorrendje is hibás sok helyen. Azért jobban odafigyelhetnél, akármilyen gyorsan is írsz.

city 0-1
nagyon kéne egy hazai gól majd egy (a mérkõzést végét jelentõ) sípszó
durva? mármint sok a hiba tudom de csak mert gyorsan irok vagy a hangnemre gondolsz .D amugy én nem többmeccsesröl gondoltam az is csoda hogy az az NHL neked bejött nekem eddig a max 5ös kötés volt NHL ami bejött többet merni se raknék azis felért egy kisebb csodával hanem nagyobb tét és 3 NHL nemtöbb..mind1 nemszámit innen ráhagyom matthew-ra :D

Shep
Nagyon durva ahogy írsz. :( Az már több éve volt, mikor még én is játszottam ezeket a sok meccses nagy szorzós szelvényeket. Múltkorában szórakoztam megint velük egy kicsit, de nem igazán van már kedvem próbálkozni és pazarolni az idõt, hogy aztán 1 meccsen menjen el a dolog.

én elhiszem h másképp fogadsz miért ne hinném el lol :D csak azt nem hogy itt egyesek irták h mennyiben és hasonlok übernagy tétekben meg "nagyban" mert ez nem föleg nem galériádban az NHL képböl itélve am ásik 50 dolcsis nyeremény viszont szép :D grat hozzá(?) kevés vagy sok? :D

Shep
Elég kihámozni amit írsz :) Miért olyan nehéz dolog azt elhinni ,hogy valaki más módszerrel fogad, mint a többség?

Shep
Miért mondanám meg? Amúgy meg te már úgyis kiokoskodtad a dolgot nem, egy Kojak veszett el benned? :) Úgyis mindenki azt hiszi, hogy csak okoskodok itt és igazából nem is rakok meg szinte semmit, akkor maradjon csak meg ez a kép a fejekben :) (most azon gondolkodom ,hogy ebbõl vajon majd mit szûrsz le?). Azt amúgy már leírtam korábban is, hogy lóversenyre és NHL-re rakok a legtöbbet. (vajon ebbõl is lenyomozható valami? :))

mindenhol csak hiba van hagyjad már :D loverseny jo rögtön agár gogo ahhoz aztán nemtudom hogy..áhh meg se fogalmazom nemérdemes biztos kened/vágod loversenyeket...ott meg nem 10k forinttal fogadnak(általában) szal akkor gondolom tele vagy lovéval D am meg nhlt max 2kba jo fogadni ha nagyot akarsz durrantani akkor 5k..lenne 5 millám se tennék fel rá ennél többet D pedig jo emrt a legkisebb szorzo amit eddig láttam megkockáztatom 1.75 ebben igazad van jol fizet..dehát leirtam....

Matthew Prosac
ez csak alátámasztja azt, amit gondolok, vagyis hogy kicsiben nyomod.
akkor most te jössz. szóval mennyi az annyi? alaptétet kérünk

Shep
Na látod itt a hiba az elgondolásodban, nem 100e-es szelvényeket kell pakolni. NHL jól fogadható csak nem úgy ahogy te elgondolod, NBA-ben szintúgy, és hát ugye ott a lóverseny is.

nemond h NHLböl élsz amikor még rájátszás sincs most nemazért de kajak kiszámithatatlan new jersey is pittsburgh is bostonrol deatroitol és san jose-rol ne is beszéljünk washington a plánae ovecskintöl függ az egész és hasonlok ráadásul meccsek fele általában x és a hosszabbitásban vagy széplövésben nyer az a csapat amit megtettél nemértem...:o NBA-röl meg most inkább ne..xd
akik meg nagyban nyomják százezer egy szelvény vagy több szelvény x 100k 1es kötés ugyanaz a meccs és a profit csak 150k még akkor is ha félmillát tett fel bizton állithatom hogy 99.2%ban focira tesznek és szerintem te nemvagy abban a 0.8%-ban...sry kicsit off volt dehát..vélemény nyilvánitás szabad :D

"Amúgy az emberek 90%-a imád dicsekedni, vagy megosztani a sikereit másokkal"
persze mert egy felemelõ érzés ha az ember végre nyer :)

na a newcastle-nk és a saját hülyeségemnek köszönhetõen mostmár csak a city iksz húzhat ki a csávából :D
Shep
Fantasztikus vagy, bár az gondolom még rémlik, mikor leírtam ,hogy a foci csak poénból megy a részemrõl.

MrSpock
Newcastle igazán tehetne egy szívességet! Akárhányszor fogadok rájuk nem nyernek,de ha nem,akkor gólokkal idegenben,otthon mindegy.Hétvégén is megszívtam velük, mondom majd most ..de nem.:-(

Go Jeff Go!!!!

Matthew Prosac
na vagyok, csak közben megérkezett a nõm is. fúúú, ez jó hosszú lesz.
maradjunk a mai napi kommenteknél, és akkor matekozzunk egy kicsit. arra kérdésre hogy 10ezerrel megrakta-e volna a chelsea meccsre, hogy mindkét csapat gólt lõ - most pontosan idézek - azt írta hogy "Igen raktam volna". Ez a megfogalmazás számomra egyértelmûen jelzi hogy ennyit nem tett rá. Pár kommenttel késõbb viszont elárulta hogy "3x alaptéttel" megjátszotta, mert õ ennyire biztos volt benne.
Ha ez az alaptét pl 3500, akkor a megjátszott tét ezek szerint 10.500, tehát már rögtön nem azt írja hogy "megraktam volna", hanem hogy "Igen, meg is játszottam ennyivel". Ha az alaptét több, akkor meg azt írja hogy "Többet is tettem rá"...
Amúgy az emberek 90%-a imád dicsekedni, vagy megosztani a sikereit másokkal, és akik ebbe a topicba járnak, azok ne is próbálják tagadni ezt a jellemvonásukat (én nem is tagadom), különben miért írnánk be a nyertes szelvényeinket, egyáltalán miért járnánk ebbe a topicba irogatni? Aki ebbõl él, nagyban nyomja, folyamat nyerõ típus annak nem érdeke egy ilyen fórumon pötyögtetni, meg foglalkozni a "loser-ekkel" vagy közepes nyerõkkel. Ez színtiszta pszichológia.
Szóval ha én Shep lennék, nagy tétben nyomnám, sokat nyernék, hát csak beírnám hogy 100ezerbõl csináltam most 200-at... Nemhinném hogy ezt annyira titkolná... Nemtudom mennyire sikerült érthetõen leírni, mindegy, gondolom a lényeg nagyjából megvan.
Várjuk a cáfolatot!

Newcastle rohadjál meg...
Minden jött pedig :(
Shep
Na csak nem írod le?

Derby száz emberrel védekezik,hát ebbõl se lesz hazai gyõzelem :(
valaki szurkoljon már ki nekünk egy Newcastle gólt:D

cesc fábregas

Macabi gól meg is van,Newcastle gyerünk!!!
WuFraZselic
hát, 1 meccsel kevesebb lesz ezentúl a belgáknál :)

Kizárták az Excelsiort a belga bajnokságból

A Belga Labdarúgó Szövetség kizárta az elsõ osztályból az Excelsior Mouscront, mivel az együttes egymást követõ harmadik mérkõzésére nem állt ki.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
köszönjük, majd értesítünk

amúgy valaki kérdezte, hogy miért tettem 3ezret egy rizikós szelvényre, és csak 1400-al játszottam meg a "biztos" meccseket. hát ezért :D Newcastle és Maccabi is még mindig 0-0, nem túl acélos ellenfelek ellen :D

Üdv!

Kéne nekem egy newcastle és egy macabi gól :)
lassan jöhetne az a Newcastle gól:D

cesc fábregas

jojo ne veszekedjetek :S ha shep nem mondja el h õ h tolja akkor nem,hogy ennek mi az oka azt csakis õ tudhatja :)
Shep
Én meg nem gondoltam volna, hogy azt feltételezed, hogy nem jöttem rá :)
Egyébként lehet több tippet osztottam itt meg az utóbbi idõben, mint te és képzeld a meccsek elõtt.

Nem gondoltam volna hogy nem jössz rá hogy elírás.
Na mind1 , további jó humbukfogadásokat.PERSZE CSAK UTÓLAG legyél okos:D
fogadni fogadott galériábol itélve :D föleg NHL miatt én igy kezdtem NHL-el 500-1500as tét de 6os kötés vagy hány gol-számokra fogadvoa <>5-6 meg ilyeneket max 500al tennék meg nem azzal a bizonyos "alaptéttel" vagy én nem is tudom :D

Shep
Hát fityigel nem is :) Melyik ország hivatalos pénzneme amúgy?

Shep
Fantasztikus vagy, hogy jutottál erre a megállapításra, engem is érdekelne. :)

Ez full unalomrizsa. Te egy árva fityigel sem fogadtál semmire. Ez tipikus, ilyeneket még mi is irogattunk anno a suliban a számtechórákon amikor már nagyon nem találtuk fel magunkat.
Elhiszem hogy kedveled a futballt, de erre vannak más fórumok is.
Puszi!
15 évesen kezdtem,napi 1gramm,cigibe töltve,marihuánát

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ird le pls :D