Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
20 Edmonton - Calgary V 2.19 1-4
4000 > 33524
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ez mér ilyen? :D a v sokkal esélyesebb, nem? :D genk hátrébb van bajnokságba, tök szar hazai pályán, truiden meg sokkal jobb vendégként... minden adott a v gyõzelemhez, de mégse... most akkor ez mi? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(2000---6600)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
holnapra csak én érzem az aston villa hazai gyõzelmét nagyon bíztosra?
am vannak ilyen bakik,csak sajna nagyon ritkán :D
226 Middlesbrough - Manchester City V 1.64
233 Tottenham - Peterborough H 1.20
238 Manchester Utd. - Leeds H 1.19
138 Cercle Bruges - Standard Liege H 3.40
195 Anderlecht - Zulte-Waregem H 1.33
145 Aston Villa - Liverpool H 2.57
204 Manchester Utd. - Wigan H 1.23
Eredõ odds: 40.50664

Ha valaki a bwinen nézi a Wolverh.-M City élõ fogadást, akkor most elég jól járhatott volna :D
0:2-nél volt egy olyan lehetõség, hogy Hendikep 1-0 val.
Itt jön a poén, egy jó 1-1.5 percig ezek az oddsok voltak :
H 1.20 D 7.50 V 15.00 :D (az idióták megfordították az oddsokat)
Rá is raktam egy 2000-est nagy gyorsba :D várható nyeremény 30000 Ft :D
Kíváncsi vagyok ha bejön fizetnek e ..
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nagyon kéne egy hazai gól majd egy (a mérkõzést végét jelentõ) sípszó
akkor most te jössz. szóval mennyi az annyi? alaptétet kérünk
akik meg nagyban nyomják százezer egy szelvény vagy több szelvény x 100k 1es kötés ugyanaz a meccs és a profit csak 150k még akkor is ha félmillát tett fel bizton állithatom hogy 99.2%ban focira tesznek és szerintem te nemvagy abban a 0.8%-ban...sry kicsit off volt dehát..vélemény nyilvánitás szabad :D
persze mert egy felemelõ érzés ha az ember végre nyer :)
na a newcastle-nk és a saját hülyeségemnek köszönhetõen mostmár csak a city iksz húzhat ki a csávából :D
Go Jeff Go!!!!
maradjunk a mai napi kommenteknél, és akkor matekozzunk egy kicsit. arra kérdésre hogy 10ezerrel megrakta-e volna a chelsea meccsre, hogy mindkét csapat gólt lõ - most pontosan idézek - azt írta hogy "Igen raktam volna". Ez a megfogalmazás számomra egyértelmûen jelzi hogy ennyit nem tett rá. Pár kommenttel késõbb viszont elárulta hogy "3x alaptéttel" megjátszotta, mert õ ennyire biztos volt benne.
Ha ez az alaptét pl 3500, akkor a megjátszott tét ezek szerint 10.500, tehát már rögtön nem azt írja hogy "megraktam volna", hanem hogy "Igen, meg is játszottam ennyivel". Ha az alaptét több, akkor meg azt írja hogy "Többet is tettem rá"...
Amúgy az emberek 90%-a imád dicsekedni, vagy megosztani a sikereit másokkal, és akik ebbe a topicba járnak, azok ne is próbálják tagadni ezt a jellemvonásukat (én nem is tagadom), különben miért írnánk be a nyertes szelvényeinket, egyáltalán miért járnánk ebbe a topicba irogatni? Aki ebbõl él, nagyban nyomja, folyamat nyerõ típus annak nem érdeke egy ilyen fórumon pötyögtetni, meg foglalkozni a "loser-ekkel" vagy közepes nyerõkkel. Ez színtiszta pszichológia.
Szóval ha én Shep lennék, nagy tétben nyomnám, sokat nyernék, hát csak beírnám hogy 100ezerbõl csináltam most 200-at... Nemhinném hogy ezt annyira titkolná... Nemtudom mennyire sikerült érthetõen leírni, mindegy, gondolom a lényeg nagyjából megvan.
Várjuk a cáfolatot!
Minden jött pedig :(
cesc fábregas
Kizárták az Excelsiort a belga bajnokságból
A Belga Labdarúgó Szövetség kizárta az elsõ osztályból az Excelsior Mouscront, mivel az együttes egymást követõ harmadik mérkõzésére nem állt ki.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amúgy valaki kérdezte, hogy miért tettem 3ezret egy rizikós szelvényre, és csak 1400-al játszottam meg a "biztos" meccseket. hát ezért :D Newcastle és Maccabi is még mindig 0-0, nem túl acélos ellenfelek ellen :D
Kéne nekem egy newcastle és egy macabi gól :)
cesc fábregas
Egyébként lehet több tippet osztottam itt meg az utóbbi idõben, mint te és képzeld a meccsek elõtt.
Na mind1 , további jó humbukfogadásokat.PERSZE CSAK UTÓLAG legyél okos:D
Elhiszem hogy kedveled a futballt, de erre vannak más fórumok is.
Puszi!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának