Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnapra anderlecht és mu és arsenal nyerni fog?😄
hétvégi FA-ra vkinek tuti tippje?
sztem a pool kikap!
chelsea is ikszelhet,igy elõljáróban
Shep
Miattad nyertek, akkor te vagy a hibás, nem is az a falábú Torres.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
arra tettem, hogy a Pool a második félidõben fog legalább egy sárgát kapni.. Még mondtam is tesónak hogy Lucas Leiva lesz (nem volt merész tipp egy védekezõ középpályásra leadni voksot).. õ meg is kapta a magáét, csak épp az elsõ félidõben (43'). A másodikban a legeslegvégén Skrtel akkorát rúgott az egyik villa játékosba, hogy majd szétreccsent a sípcsontja. de ez a mai bíró nem szeretett sárgát adni. Még Torres góljánál reménykedtem, hátha leveszi a mezét 😄DD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
És nyert a Pool😄DDDd utolsó percben😛

4000----10000

Egész jó😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

csak nem fogadtál a sárga lapok számára?😄 ha kap egy sárgát +ba vagy ha nem akkor meg 0-n 😄 azért ez szép
Matthew Prosac
Hát nekem egy szeló jött, egy ment... Majdnem nullszaldó, a Pool meccs bíróján múlt.. A végén Skrtelnek sárgát kellett volna kapnia, de megúszta. Ezen múlt 😊 :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

villa - pool-t x elment...
pedig bolton-hull x úgynézki bejön...

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Shep
Azért ez is tök tipikus, hogy az Aston végig jobb volt ezek meg bemákolnak a 90+-ban egy nyamvadt gólt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Láttam az a nyomorék rúgta.

Shep
A livertõl most már egy csapatot sem utálok jobban.

bazzz láttad a gólt? egyszeruen hihetetlen :S
megint a poolon bukok 😄
de bazz leszereli a villa-s játékos a poolit erre bazz eladja alabdát és lám gól :S vicccc!
Shep
Annyira tudtam ,hogy az utolsó pillanatban beszivatnak megint. Hihetetlen egy tróger csapat.

WuFraZselic
0-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát ez kész és belõtték, mocskos liver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem lõ egyet az aston villa mert ha ez marad akkor a mu és anderlecht gyõzelemmel csak 20% nyereségem lesz :S
bazzz miért kellett rátok halgatnom a st ruidennel kapcsoatban :S és mértnem raktam meg az elsõ megérzés standard vereséget ?:'(
Shep
Na elszúrja a Liver a 0-0-s végeredmény szelvényemet?

1.00 szorzóval jóváírják.
szevasztok srácok a kilmarnok celtic meccset elhalasztották és én megjátszottam,ilyenkor mi van?
ok 😄 a cercle és bolton gól nekem jött!
szal mostmár egy aston villa gól kéne a mai napra!
aztán jöhet a holnapi kívánság 😄
no,nem baj,holnapra rohadt jó odds van a Kortijk-Brugge meccsre,szeentem meg is rakom V-re,1.95-ért,és még talán a hendi se elképzelhetetlen!!
holnapra:
Rangers,Arseanl,Anderlecht,MU gyõzelmet várok!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Forza Italia
az igaz de ne már ilyen fostalicska csapattal x eljen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
hát a Tel-Aviv sem nyerhet mindig...

köszönöm szépen a Hapoel TA-nak,a mai napra csak KÉT dolgot szerettem volna,Hapoel gyõzelem+Aston Villa gól,de mostmár azt kívánom nyerjen a Pool 0-5-re!!!:@:@

7 perc,és úszik a szelóm,kivéve ha ver egy KURVAA gólt a KURVA hapoel tel aviv....

Matthew Prosac
nekem legelõször is egy pool gólra van szükségem. aztán majd jön a következõ kívánság, ha az teljesül 😄

óóóó ha a Hapoel elbassza nekem....

dragon11
😞

6 perc van hátra,remélem 0-1 lesz mert akkor esélyes lenne a kombim 😄
Genk - St. Truiden 1
Cercle Bruggy - St. Liege 2
Aston Villa - Liverpool X2
Aberdeen - Falkirk 1
Hapoel Akko - Hapoel Tel Aviv 2 (0:1)
Linfield - Crusaders Belf. X2
Newry City - Institute 1X
vz/Espoo Blues - SaiPa 1 (1:1)
vz/Tappara - Pelicans Lahti 1 (4:1)
vz/Graz 99ers - Sapa Fehérvár 1
vz/Villach - Ol. Ljubljana

utolso 4 Hoky!!! Mara ez volt kinezve!!!
VRolee94
Tegnap a Burnley miatt nem nyertem 24675Ft!
Nem bírta volna még ki azt a 10percet! <#boxer><#merges3><#falbav>

New Jersey-Atlanta H
Edmonton-Calgary V
Hapoel Haifa-Maccabi Haifa V
Chelsea-Fulham H
Stoke-Birmingham V
Wolverhampton-Man. City V

Everton-Burnley D

200Ft --> 24675Ft
Rohadjanak meg!

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Forza Italia
1x

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mit tippeltek ere a mecsre : Genk - St. Truiden ????
mára egy ilyet tettem:
Hapoel TA gyõzelem,Aston Villa gól,mindezt 1500 FT-ból,1.82-es oddsért,gondolkoztam egy Cercle-St.Truiden-Liverpool-Bolton gyõzelmen 4/3-ba,de inkább nem raktam meg

na ezért raktam rá ikszet 😄
elsõ gondolatom tuti hazai volt!
aztán sokan azt mondják vendég na mondom akkor legyen az aranyközépút (0-0) döntetlen 😄
a st. truident meg miattatok raktam meg
e kettõ mellé jött az Anderlecht és a MU gyõzelme és mindez kombiban fûszerezve!
megakartam rakni az aberdeen és bolton duo-t 500al de az Aberdeen-t elhalasztották 😄
WuFraZselic
hát ja, kényszerbõl tettem csak rá, rohadt 3as kötés. de amit most leszedtem pénzt bwinrõl nagyrésze megmaradt, 1 héten belül küldöm vissza és akkor nem kell ilyenekkel bszakodni 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Mind2 V 😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Aston Villa-Liverpool
Bolton - Hull City
ezekre mit érdemes rakni?
x mindkettõ??

"nemond h NHLböl élsz amikor még rájátszás sincs most nemazért de kajak kiszámithatatlan new jersey is pittsburgh is bostonrol deatroitol és san jose-rol ne is beszéljünk washington a plánae ovecskintöl függ az egész és hasonlok ráadásul meccsek fele általában x és a hosszabbitásban vagy széplövésben nyer az a csapat amit megtettél "
saját hibámba estem én is ahogy te ugyanugy megtettem san joset 😄

Shep
Ilyen kaparós sorsjegy kaszinós nyerõgép témában nem tudok nyilatkozni, mert ilyesmivel nem foglalkozok, mert ezekben hosszú távon mindig a ház nyer, lehet ugyan olvasni mindenféle csoda szisztémákat rulettre, de hát ott úgy csalnak a termek ahogy nem szégyellik. Kifizetés olyan, mint máshol.

fenrob
Hát hogy mennyire jo pl ha kiveszem a pénzt menyi idö alatt intézkednek, meg nem igazi pénzel játszva a kaparós sorsjegy játékában mindig +ba van az ember, ez csak megtévesztés nem ? szval igazi pénzel máshogy manipulálnák ( yeti-kaparos sorsjegy jatekra gondolok it)
Am azért érdekel a mert nézelödtem és vmeik mecseknek nagyobbak voltak a szorzoi.

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Shep
x lesz az a meccs szerintem.

Shep
Indulhatsz belõle, de ha a fogadási bónuszt igénybe veszed akkor a bónusz pénzbõl nem pókerezhetsz ha jól emlékszem. Jetbull -al kapcsolatban mire vagy kíváncsi?

fenrob
www.jetbull.com ezt az oldalt ismeri vki, vagy vélemény róla ?
és elõzõ kérdésemre is tud választ adni ?😊

jAsOn VoOrHeEs
Aberdeen - Falkirk elhalasztva.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

rooney8
de most komolyan 😄 b csapattal áll föl a Truiden, vagy mi a fene? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fenrob
Hogyha felrakom pl Sportingbet-re 5 ezer ft-t akk pl abbol 500 ft-os pokerversenyen is elindulhatom ? vagy ilyen netes pokeron nagyon erös a mezöny ??

WuFraZselic
az még hozzátartozik, hogy hirtelen felindulásból tettem ezt a szelvényt, ideges lettem hajnali 1kor, hogy arra érek haza póker után, hogy a newcastle egy izmos 0-0t játszott. ráadásul pont elkaptam az ismétlés végét sport1/2õn, ahol az összefoglaló alapján 6-7 góllal nyerhettek volna 😄

WuFraZselic
természetesen nem. de a san josé kurvajó hazai pályán, és sajnos kellett egy 3. meccs. az ottawa+calgary-t akartam, a másik 2 kinálatban lévõ meccs pedig szintén veszélyes volt... ki akartam hagyni, megfogadtam hogy 1.9 alatti NHL szorzót nem teszek meg... Tampát kellett volna :S

ááá szépen hozott volna,sajnálom... De lényeg az,hogy San jose hosszabbitásban behúzta

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit