Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a próféta beszéljen belõled tesó,mert ha ezek közül csak 4 meccsen az lesz,amit tippelsz,akkor ma nem kicsit nyerek!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Matthew Prosac
egy két pontos tipp, hogy mit várok ma:

Bolton - Lincoln 2-1 (félidõ: 1-0)
Fulham - Swindon 3-0 (félidõ: 1-0)
M'brough - Man City 2-2 (félidõ: 1-1)
Millwall - Derby 1-0
Milton Keynes - Burnley 2-3 (félidõ: 2-1)
Nottingham - Birmingham 1-1 vagy 2-1
Plymouth - Newcastle 1-1 (félidõ: 1-0)
Sunderland - Barrow 2-0 (félidõ: 2-0)
Tottenham - Peterborough 4-0 vagy 4-1 (szünet: 2-0)
Reading - Liverpool 0-2 (szünet: 0-0)

Atletico Madrid - Sevilla 2-1 (szünet: 0-1)

többi meccsre inkább nem tippelnék, Aston Villára meglepetést szimatolok, Wigan meccs megfejthetetlen, Evertonnal nem foglalkozom, Portsmouth búcsúzhat, akárcsak a Stoke... mindenesetre raktam 9 szelvényt, meglátjuk hogy mit ad a gép ma.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Liverpool,Chelsea :)

hétvége legnagyobb tutija sztem a rangers lõ gólt 1.22 ért kb.
sztem nyernek is és 4 v több gól lesz a rangadók rangadóján.
sevilla nem egyszer kétszer botlott az elmúlt idõszakban :D
szal tényleg 3 esélyes,ezért lesz 2-2 :D

én mondtam,hogy a liverpooltól várok botlást ,de a chelsea is max 1 góllal fog nyerni sztem
WuFraZselic
szerintetek ma melyik PL csapat botlik FA-kupában?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atl. Madrid - Sevilla mindkét csapat szerez gólt: Igen 1,60-ért?

cesc fábregas

fenrob
bocs, köszi

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Matthew Prosac
itt folytasd az elkezdett gondolatot.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fenrob
Vki szokott itt neten pókerozni ??

rooney8
jó most egyszer-kétszer becsúszik egy ilyen, de amúgy papír :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
sevilla - getafe 1-2. közelmúlt. ennyit a "papírról", hagyd a p*csába a papírt.

rooney8
papíron sima v :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
talán mert háromesélyes meccs ? :D

fenrob
Döntetlen: tét visszajár (DNB) itt pl megrakok ilyenbe 5 mecset H-ra ha mind bejön akk nyertem ? és ha egy D van benne és a többi bejöt?

rooney8
163 1 Atl. Madrid - Sevilla 2.55 / 3.10 / 2.52 V
mér ilyen magas az odds? :D

Matthew Prosac
aki neten fogad, annak ajánlom holnapra a Glentoran meccsét (észak-ír bajnokság). Nemigazán értem a szorzót (1,4) a helyezések alapján, nézzétek meg! Szerintem én bejátszom.

fenrob
Mennyivel rakod meg egybe õket ?

hnapra meg lett a végsõ döntés:
Everton,Tottenham,Fulham,City, gyõzelem

Fulham - Swindon H
Wigan - Hull City D
Valencia - Espanyol H
Barcelona - Villarreal H

Szerintetek?
WuFraZselic
ó igen, most látom (látok :D). egy Valencia, Real, MU, Everton gyõzelmen gondolkodom :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na ezaz... félek h a PL-es csapatok bukni fognak... ennek ellenére megraktam az everton-tottenham-fulham-bolton négyest ,ja meg a chelsea-mu is sztem nyer.
a pool-nál várok bakit.
Matthew Prosac
teli leszünk FA-kupa meccsekkel. vagy nagy kaszálás lesz, vagy nagy bukta :D

Matthew Prosac
kinek mi a noname :) a walesi ligát speciel nyomon követem már vagy 4 éve, a Dover meccsnél meg szimplán a statisztikára hagyatkoztam, vagyis arra, hogy a hazaiak már 5 meccse nem nyertek, az elsõ 7ben voltak a találkozó elõtt (ezzel a gyõzelemmel pedig már 3.ak), és hogy a vendégcsapat hátulról a harmadik.. Ez épp elég :D

WuFraZselic
:) ott folytatod, ahol abbahagytad :D

szívesen átnézném holnapra a kínálatot, de nem látok :D

Matthew Prosac
énsem tudom. szilveszteri buli közben 3x rókáztam, aztán hazafele úton még 1x félre kellett állni a kocsival. kb fél 6kor le is feküdtem... aztán kettõkor felkeltem, nõmmel lementem kajálni, õ lennmaradt, én visszajöttem a gép elé, és megnéztem hogy tudok-e valami értelmeset rakni ma. elsõ terv az volt hogy 20.000-t rakok a TNS-re és akkor 4000-et hoz, ha bejön. De aztán úgy voltam vele, hogy nem rakok ilyen meccsre 20-at.. így kerestem mellé még egy meccset és csökkentettem a tétet. még jobban is jöttem ki :D

WuFraZselic
amúgy nem is tudom mihez gratuláljak, a nyereményhez, vagy hogy Te már délután 3ig feltudál kelni + kiválasztani 2 meccset <#idiota>

fenrob
Tökmind1 hogy hova regisztrálok, minden oldal "kb" egyforma nem ?

WuFraZselic
BWIN

szép,velem az a baj,hogy ilyen noname meccsekre nem teszek nagyobb összeget :S pedig látom lazán jött mind2 meccs :S én mára nem tettem semmit,beültem blackjack-re,holnapra viszont van pár FA-s elképzelésem

fenrob
EZ mien oldal ? és mire jok a pontok ?:D

Matthew Prosac
BUÉK Mindenkinek <#hawaii>

fenrob
1-2 hét és reggelek vmien netes oldalon és ott fogom nyomni a fogadást, de azért a feling kedvéért néha beülünk haverokkal lottózóba :D

fenrob
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek .

WuFraZselic
boldog új évet mindenkinek

szerencsejáték-sikerekben gazdag legyen 2010

Forza Italia
Felébredtem xd

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BUÉK kisgempák xd<#pias>

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :)

cesc fábregas

dragon11
Csatlakozom!:)

Láma!
nyereményekben gazdagabb boldog uj évet mindenkinek!

100 ftos alaptéttel kell játszani,viszont ja 10*es alaptétet kell fizetni a kombihoz.de sztem a faq-ban szépen levan írva :S
1000ft-os alaptétet nyomsz be akkor 10 kilot kell fizetned
de 1000 forintos tétben is feladhatom kombinált fogadásban?
elõre is köszi!
akkor a feladás is csak 100 forint? mert én úgy gondoltam hogy ezer:S
akkor a 3/5 alatt mit jelent az a 10x ?
Köszi a választ!
1.47 , 1.23 , 1.70 -ennek az ossz szorzója
3.07
tehát 3,07*100 ft
azaz 307 ft-ot nyersz ha 5bõl bejön 3 :)
a lényeg az ossz szorzót mindig az alaptéttel kell szorozni :)
na még1szer BÚÉK és fogadásokban gazdag Újévet kívánok mindenkinek
<#pias><#wave>
Valaki tudna nekem segíteni hogy ha kombináltba játszom akkor pl a 3/5 ös 10X es és az Egységnyi fogadásnál meg 1x 100 akkor ezer forint a feladás és annyival is szorzandó akkor pl ha 3 meccs bejön aminek 1.47 , 1.23 , 1.70 a szorzója akkor a nyeremény 3073 Ft? vagy hogy mûködik a kombinált fogadás? valaki segítsen ! Köszönöm
Banano
Azé..<#integet2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Majd legközelebb oda írjuk Banán ....<#action><#wink>
Banano
<#idiota> Akkor oda kell írni h "elõre is.." de nem csak boldog új évet mert még nincs az.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Sziasztok! Megtettem ezeket a meccseket!

Manchester - Wigan H
Fulham - Swindon H
Wigan - Hull City D
Valencia - Espanyol H
Barcelona - Villarreal H
500>>>>>4.665 Ft

Szerintetek?