Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Tottenham 1-0 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Pompey - Coventry 0-1. Várható volt

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Ezazz, vezet a Burnley!

fsgh
Vezet a Palace😊 ez is jó.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
lassan tényleg jöhetne egy Tottenham gól, nyugatólag 😊

Matthew Prosac
Everton 1-1

50% teljesítve
Fulham 1-0 😊

cesc fábregas

hálisten+ a fulham is,na tottenham is beindulhatna 😛!
city kezdõrõl vkinek infoja? 1.45ért megéri megrakni h lesz 2 gól a meccsen?😄 vagy a tuti 1.12 a minimum 1 gólért?
fsgh
Vezet a Villa és a Numancia😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
Fulham 1-0!!!!!!!!!!
Sunderland 1-0!!!!!!!!!! (Malbranque volt, nem egy csatár - de leszarom 😄)

banok
hajrá Fülöp+egy Sunderland csatár. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Everton 1-0

Matthew Prosac
Everton + Villa vezet
#25979: Sunderland meccsen egy deka hó nem esik. Ellenben nyomnak a vendégek...

banok
A 'Boro-City meccsen magyarázatot kapunk arra, hogy miért marad el annyi meccs ma a szigeten. Eszméletlen ítéletidõ van. Havasesõ a hardcore fajtából.

Matthew Prosac
úgylátom kelleni fog egy Barrow gól ahhoz hogy a Sunderland felébredjen..

kössz! csak mert a vv-k szempontjából fontos lett ezt tisztázni...
8' sok a 0:0 ás eredmény
20 perc mulva ránézek az eredményekre és remélem nekem kedvezõen fognak alakulni
Matthew Prosac
nem számít semmiféle idegenben rúgott gól. ha a második meccs is x, akkor már hosszabbítás jön.

szóval ha iksz akkor újrajátszás azaz ha a city idegenben leikszel akkor jön a visszavágó hazai pályán.Eddig stimm!
Na már most ha idegenben 1-1 otthon 0-0 akkor számít az idegenben lõtt gólvagypedig akkor megint jön a hoszabbítás/büntetõ ?
Matthew Prosac
sokan tettünk a Sunderlandre, ha valaki követni akarja itt a stream.

Matthew Prosac
"Atletico Madrid - Sevilla
1.5 gól fölött 1.22"

ezt énis megraktam egy 5000es kombi szelvényen, de már egyre jobban félek tõle 😊

erre azt mondom,hogy a múltkor az atletico meccs 0-0 volt, akkor éreztem h itt 3 gól lesz --> jött is vmi 4es szorzó volt rá live fogadásra 😄
de annyira féltem tõle h nem mertem megrakni :S
itt meg az atl-sevillan én õszinítén szólva 4 gólt várok mindenképp,csak most eszembe jutott a bl-es sevilla eredmény mikor lõttek egy 11es gólt és kalap
szóval picit tartok tõle én is ,de azt mondom ha az elsõ 30percben vki betalál akkor meglesz a 4 is
fsgh
én voltam😄

tökéletesen!
erre van az álltalad egyszer említett póker topic...
viszont valóban most csak megemlítette amit..na akkor félidõre srácok szorítsatok!

de már félek,mindjárt látok vagy 3 helyen olyat,hogy a PL_es csapat vesztérsre fog állni :SSS
jó,van benne valami. Én csak azért mondom,mert nem arrol akart szerintem irkálni,csak közölte velünk,hogy lelt valamit idegeskedés helyett. Egyébként mára 30 euro a Liverpool Vendégre,és a City X2 re.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
szerintem meg egyszer és mindenkorra tisztázzuk le, hogy a póker a blackjack vagy a félkarú rabló nem az Internetes Fogadások, Tippmix" topicba való. Ha csak annyit ír hogy pókerezni fog közben, hát tessék, nem szólok be(le), de ez kicsit már túlmutatott ezen. Egyetértünk?

banok
arra nem lehet valahol fogadni, hogy hány meccs marad ma el? <#idiota>

jó,oksa 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Shep
Szerintem meg, pont, hogy nyerniük kellene már hazai pályán. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Most mi bajod azzal,hogy leirta,mivel fogja eltönteni az idejét az idegeskedés helyett,mert ugye fogadott a kupa-meccsekre. Szerintem felesleges amit csinálsz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

fsgh
akkor csak én nyertem velük sokat az utobbi idõben😄 lehet azért hittem azt hogy nyertek mostanában. Mind1, attól még tartom a vendég tippem😊

Matthew Prosac
offtopic <#ejnye1>

lol,fél 5kor indul egy freeroll,130. is kap még 3 eurót,a fõdíj meg valami 70-80 euró,beneveztem,meglátjuk mi lesz 😄 2000 embert ha megelõzök,kapok 3 eurót 😄 addig se nézem legalább az FA eredményeket 😊

Shep
??????????????????

Deportivo La Coruña - Valencia 0-0
2009-12-12 Valencia - Real Madrid 2-3
2009-12-06 Athletic Bilbao - Valencia 1-2
2009-11-28 Valencia - Mallorca 1-1

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Barca is jól játszik,mégse fognak ma kikapni egy fosgyenge Villareal-tól 😊

esetleg mert jól játszanak? 😄

meccsenként mennyit tettél? vagy kombiba raktad???

fsgh
Valencia-Espanyol V 7,00

Valencia túl sokat nyert mostanában valamikor botlani fog. Talán most.

Matthew Prosac
hát ez így túl egyszerûnek tûnik -.-

banok
nekem ma
Bolton-Lincoln H
Everton-Carlisle H
Fulham-Swindon H
Plymouth-Newcastle V
Sunderland-Barrow H
Tottenham-Peterborough H
Reading-Liverpool V
tét: 1000 HUF várható nyeremény: 6710 HUF

Shep
Lassan tényleg minden meccset elhalasztanak :S

Na bekínáltam egy iet,meg tippmixen még egy párat 😊

Middlesbrough - Manchester City
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Manchester City
1.60
Stoke City - York City
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Stoke City
1.35
Huddersfield Town - West Bromwich
Mindkét csapat szerez gólt?
Törlés
Tipp: igen
1.60
Nottingham Forest - Birmingham City
Dupla esély
Törlés
Tipp: Nottingham Forest vagy X
1.39
Everton - Carlisle United
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Everton
1.25
Blackpool - Ipswich Town
Mindkét csapat szerez gólt?
Törlés
Tipp: igen
1.80
Fulham - Swindon Town
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Fulham
1.20
Tottenham - Peterborough United
Félidõ/Végeredmény
Törlés
Tipp: Tottenham / Tottenham
1.50

19.46
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként

15564.44 EUR
Nyerési esély
fsgh
Mára 2 merész tipp: Poll és City is nyer kettõs hendikeppel.

tedd meg williamhillen,ott még az idõjárásra is fogadhatsz XD

Matthew Prosac
Van egy olyan tippem is mára, hogy a kupameccsek felét elhalasztják 😄
eddig Bristol-Cardiff, Accrington-Gillingham,Brentford-Doncaster lefújva.

igazából nekem ez lenne egy megérzésem,ami lehet jön,lehet nem:
MU-Leeds hendivel X
Osasuna-Real hendivel V
kb 6-os odds jönne ki(nem néztem utána),ha valaki bátor,egy ezressel lazán megdobható! én már nem teszem meg,mert már van egy ilyen szelóm:
Barca-Villareal félidõ X
Osasuna-Real félidõ V

Matthew Prosac
várok jah, de aztán lehet hogy naív vagyok 😄
#25941: egy jófajta 3-1 kisülhet a Mu-meccsbõl, de õszintén szólva itt most nincs olyan elõérzetem az eredménnyel kapcsolatban, mint általában (pl legutóbb a Wigan ellen), így pedig nehéz. 2-1 is könnyen elképzelhetõ, és szerintem A-B' vegyes csapattal állunk majd fel (Obertan-Owen-Welbeck hármast a kezdõbe várom), ha pedig így lesz, akkor az összeszokottság hiánya miatt nyögvenyelõsebb lehet a kelleténél. Én azt mondom nézz utána, hogy mi lesz a várható kezdõcsapat holnap a Mu részérõl, aztán dönts..

2 Bolton - Lincoln: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.27
8 Everton - Carlisle: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.27
14 Fulham - Swindon: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.28
20 Middlesbrough - Manchester City: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.33

Eredõ odds: 2.74580

tottenhamot és barca-t se mertem bevállalni :S
newcastle meg sztem kikap de 2 bukó elég volt velük 😊
vagyis szinte mindenhol félidõben vársz gólókat..
összeszedek 5 meccset és megrakom h félidõ 0.5 over
WuFraZselic
MU hendivel szerinted játszik?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio