Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
na te meg a másik fele... =/ Cagliari hazai pályán szerintem csak az Intertõl kapott ki, egy nagy csapat sem tudott ott rajtuk kívül nyerni... a Roma meg végképp kiszámíthatatlan, bizonyította

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
aki 40et tesz egy rangadóra meg is érdemli =/ nem értettem miért voltatok ennyire biztosak a hazai sikerben, ez mégiscsak egy fontos meccs mind2 csapat életében =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
haverom 40et bukott olympiakoson

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

én idegbajt kaptam a csicska ROMA-tól. 50 ezret buktam ezen a szánalmas csapaton. soha többet nem rakok rá.
kraawz
Ma szerintem egy-két sportfogadó idegbajt kapott 😄

Amikor Jemen 2-0ra ment Japán ellen
Ausztrália 2-0ról és emberelõnybõl X-re hozza Kuvait ellen
Vagy amikor a Cagliari a semmibõl 90+ visszahozott 2 gólt 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Oziris666
Olympiakos is elmegy a picsuba

Forza Italia
visszavágós jó nekik az x

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
Csak nem akar vezetést szerezni a Villar.:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hát ebbõl nem lesz fordítás
fsgh
énm meg a Villarealtól... olyan 1-1 lesz mint a ház:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kösz
banner alatti rész - streamek - klikk
Forza Italia
http://www.iraqgoals.net/ch4.html

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Valahol nem lehet nézni az Olympiacos-Athén meccset?
Félek Olímpiacos mecstõl innen fordítani nem lesz könnyû bezzeg a neccesebb mecs bejön(Paok)
én csak 2 gól 😄
Forza Italia
2. félidõbe Olimpiakosz feltámadást és fordítást szeretnék

fsgh
Villareal félidõben 1-1 :@@

köszi😊
am ez a szelvényem:

Siena-Fiorentina: V
Atalanta-Napoli: V
Milan-Genoa: H
Alcorcon-Racing: V
Arsenal-Bolton: H

500bol 9650 az Arsenal meccs nelkul

Shep
Nekem volt egy Juve-Arsenal kötésem. Lehet jobb is, hogy az Arsenal elmarad mivel a Juve nyert így már biztos a pénz és nem kell az Arsenalon izgulni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
igen, nyerhetsz, 1.00ként írják jóvá

üdv!az lenne a kérdésem,h ha elmarad egy meccs(Arsenal-Bolton) akkor annak leveszi a szorzojat de attol meg nyerhetek ha atöbbi meccs jo??
elõre is köszönöm a válaszokat😊

igen
hétvégére én ezeket nézegettem:
Arsenal-Everton H 1.38
Wigan-Aston Villa V 2.33
1000--->3215

Valladolid-Atletico V 2.51
Tenerife-Barcelona V 1.40
1000--->3514

nagyon csalóka szerintem az Aston Villa,és az Atletico oddsa,pedig nagyon sima meccsnek tûnnek

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ez tippmixen is így van?

ÁÁÁÁÁÁ ilyen nincs 1-2
Shep
Jól van az Atén vezet úgy fest itt ér véget a mai siker történet. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
engem a Villarreal is vonz, de ezt már beírtam tegnap
(Inter, Barca, Bordeaux, Sevilla/Villarreal, Real gyõzelem)

Bordeaux-Barca-Sevilla hármas nagyon csábító egy nagyobb tétre,de elõbb megvárom a Racing mai kupabéli szereplését,mert ha faszául játszanak még egy iksz is benne lehet a Sevilla-Racing meccsbe

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ÁÁÁÁÁÁÁÁ 1-1 Buzi Athén
Hétvégére ezek közül vállogatok:
Arsenal-Eveton H 1,38
Bordeaux-Rodez (kupa) H 1,20
Xerez-Valencia V 1,55
Real-Mallorca H 1,33
Tenerife-Barcelona V 1,40
villareal-Almeria H 1,49
Sevilla-Santander H 1,50
Szerintetek?Van ezen kívül még jó pár meccs de ezek jónak tûnnek😊
fsgh
Ott a Paok vezetés is😊

LIL D
Mármint holnap! Bocs

1.00 szorzó van

arsenal-bolton elhalasztva ...
Olympiakos 1-0 😊

cesc fábregas

WuFraZselic
faszom, befújták lesnek Llorente gólját, közbe messze nem volt az..
5x szorzó volt hogy 15-30. perc közt 0.5nél több gól lesz, egy ezressel küldtem meg... még van 2 percük

balintka
Sziasztok! Bwinen, ha elhalasztották a meccsemet akkor 1x odds-ra átírják, vagy meg kell várni még lejátszák?

mivel rendes bajnoki így valószínû nincs hoszabbítás
pedig megfordult a fejemben,hogy megrakom a pontos eredményt de csak azért mert tegnap is eltaláltad!
bazz délutan ota a dortmund meg ausztrália mecsen nem igaz nem tudtak gót lõni a szerencsétlenek :S
Shep
Ma sehogy, mivel szombaton lesz 😊

Forza Italia
ma???
szombaton max

LIL D
Hali.
Mit gondoltok hogy fog zárulni ma a Hull City - Chelsea? Sztm v lesz!😊

Shep
Rossi leugrott a motorról és vágott egy gólt? 😊

16' Celta Vigo 0 - 1 Villarreal

1,22-ért ajándék volt a vendég gól 😊

cesc fábregas

fsgh
Vezet a Villareal!! Gyerünk Paok!

Shep
A Villareal szerintem húzós lesz.

WuFraZselic
neten fogadtam (szrt) 😄, csak ezt tettem ma lottózóbam hazafelé:
154 Chievo - Internazionale V 1.8 (0-1)
1500 > 2700

fsgh
Hosszas agyalás után ezt raktam:

Shep
Akkor holnap lazázhatsz egyet a lottózóban 😊

WuFraZselic
aham, csak ma délelõtt tettem fel pénzt bwinre. nagyrészét már tegnap fogadtam (#26641)