Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Lottózóban mikor ezeket megtetted, hogyan nézett rád a kasszás néni? 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ForRedGlory
Egyszerû... 300.000 a limit a kártyámon, és a pénztárcámban "csak" 40 ezer volt. Megtettem volna sokkal többel is, ha lett volna lehetõségem 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

szép 😄 gondolom a hibázott bünetõnél majd 0-1 nél picikét ideges lettél 😄
am hogyhogy 340 kiloval raktad meg? mértnem csak 300 vagy 350?😛
ForRedGlory
Üdv és KATT, nyertem egy "kisebb" összeget a Milanon 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

fsgh
Na az atlétások se nyernek már ma. mind1 így is van egy kicsi plusz.

lépek is.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
tõlem igen, nagy kérés lenne, fáradt vagyok, sok a vizsga stb 😄

amugy Atletico már szégyenletes, Hertha2 kb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fõleg az elsõnél ?😄DD
am nagy kérés lenne ha két gólt kérnék az atletico mérõzésen? (min 1 gól de nagyon kéne 2 is
WuFraZselic
pedig de könnyû pénz lett volna 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jAsOn VoOrHeEs
Ronaldinho 2. büntetõjénél meg akkor tették elérhetõvé a fogadást, mikor már készülõdött a rúgáshoz. Tehát az eset visszajátszása is lement. Kösz szépen, meg még a aszámláló is menjen végig, aha... :SS Esély nem volt rá megtenni.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

751es szeres pénzt képese ilynekor adni a milan ikszre xDD bzz azér durva ,hogy még ilyenkor is képesek erre adni vmit
WuFraZselic
ne is mond, 20ezerrel megakartam tenni hogy belövi a milan a büntetõt (1.22es odds volt rá!!!), de mire megakartam tenni már lezárták és 5-1et írt eredménynek... persze ekkor még huntelaar neki se futott 😄 rohadékok

atletico meg emberhátrányba került
és ááááá még 1gól az aleticon és jött volna basszus vmi 4 es szorzó xD
ott van bassza meg :S faszé iyen lassu a sportingnál a flash :@
WuFraZselic
Suazo 5-2

arra én meg is raktam félidõ után h lesz még 3 gól xD
am ja most nézem a milan 3. büntetõje amibõl csak 2 õt értékesítettek 😄
WuFraZselic
jó hát így utólag miért nem tettem meg hogy a besiktas - vitesse rendes játékidõbe 4-4 lesz 😄

WuFraZselic
lol, 3. 11es, 5-1

de az 5. ott van xD
áá mértnem mertem megrakni,hogy lesz még 2 gól + huelva gólt szerezáááááh :S na nembaj xD
várok egy 2.genoa gólt
azz 1 gól még a milanon és 2 minimum az atleticon
WuFraZselic
majdnem ott az 5. Gattusotól...

hm, eléggé bíztam a Genoában, hogy elsõ idei meccsükön bizonyítják, nem megérdemelten vannak a 12., de úgy néz ki tévedtem 😄 pedig ilyen kerettel simán 4-nek kéne lenni... 😄

Oziris666
Közben Huelva vezet Athletico ellen!
(kéne egy Forlán gól vagy vmi)

fsgh
Azta kurva élet😮OO Mekkor gólt lõt Boriello?!!?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Oziris666
Nem gyenge félolló😊

bazdmeg micsoda gól XD

fsgh
jaja. raktam egy Genoa,Depor,Atl. gyõz szelót 3/2 systemben. ha 2 bejön nyertem.

egy másik szeló:

Valencia-Depor 2,5over
Milan-Genoa 2,5 over

1050>3685 😊

fsgh
és nyert a depor is😊

melyik is? atl nyer akkor nyersz?
milan keményen tolja 😄 0-1 --> 3-1 😄DD
ez már nem lesz 3:3 😞
fsgh
lehet a Genoa már nem fog nyerni😄

fsgh
Racing bejött😊

Már csak az Atletico kell arra a szelvényre...

Oziris666
Ezaz vazze nem kell ezt bonyolítani ,mindkét csapat lõ gólt azt csá😄

fsgh
Na ott is van a valencia gól. De elég a jóbol. nehogy egyenlítsenek...

oooooooooooot van 😊)))
énis ezt mondom :S egy szépítés azt viszont látásra 😊
fsgh
Valencia meccsen legyen még egy gól és kész

Ezaz Milan!!Hajrá!!2-1

besiktas meg 4-4 xDDDD
mérgemben 3-3 nál megraktam,hogy 6.5over 3szoros pénzért és mellé a valencia- 2.5 overre 😄
valencian még1 gól és megvan 😄
fsgh
na a milan gól is megvan. mostmár gogo genoa😄

WuFraZselic
ott a milan 1-1, maradjon is így 😄

Oziris666
Ezaz Alcoron,Milán gól zsír

(na egy Valencia gól és bodottá😄 )

Oziris666
Remélem nem nyomi Dinnnyó rugja a 11est megint...

fsgh
Vezet a Genoa, Depor, és Racing. eddig nem rossz😄

0-1 😄DDD
én meg poénból megraktam,hogy milan iksz és atl kikap xD
rooney8
is-is 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
Eddig úgy fest jól döntöttem ,hogy a Villareal helyett a Racinget raktam meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
csakaZIKSZ

fsgh
Na Milan meccsre csak pár dolog kell😄 :

Nyerjen a Genoa, de azért a Milna is lõjjön gólt, és 2,5 over legyen

azért ez teljesíthetõ...😄DDd

WuFraZselic
mert többen is mondták itt, hogy a hazai gyõzelem tuti 😄

rooney8
hát én se értem... 😄 amúgy mi ez a többes szám? 😄 csak õ...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

olympiakosz nekem is fájt de nem a vereségért hanem mert nem tudott senkise legalább 1 gólt lõni a második félidõben
az elsõ két esetet én is tapasztaltam,egy szelvényen belül...majd beszartam az örömtõl,amikor lefújták a japán meccset,de a mocskos kenguru gecik meg leadták meccsüket 2-0-ról emberelõnyben

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának