Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Genoa hihetetlen
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
(szabadrúgásból született a gól)
THX!
közben nígéria is vezet...
egyiptomom kéne 2 gól ,lehetõleg max 1 hazai és 1 vendég gól...
nígérián is 1 gól kéne és ez is hazai legyen .!
szerk.: smith09,tessék!
Bologna-Atalanta:1x
Toulouse-Nancy:H
Marseille-Le Mans(0-1)H
Nice-Auxerre:1x
Grenoble-Bordeux:V
Lorient-Lyon:x2
Mallorca-Getafe:H
Mechelen-Westerlo:H
Arsenal-Bolton:H
250-->12597Ft
Hétvégén Arsenal nyert az afrikai játékosai nélkül is remélem ma is így lesz.
Bologna - Atalanta
Tipp: Bologna vagy X
1.31
FC Toulouse - AS Nancy
Tipp: FC Toulouse
1.80
Marseille - Le Mans
Hendikep 0:1
Tipp: Marseille
1.85
Nice - Auxerre
Tipp: Nice vagy X
1.41
Grenoble Foot 38 - Girondins Bordeaux
Tipp: Girondins Bordeaux
1.45
FC Lorient - Lyon
Tipp: X vagy Lyon
1.33
RCD Mallorca - Getafe
Tipp: RCD Mallorca
1.80
KV Mechelen - VC Westerlo
Tipp: KV Mechelen
2.00
Arsenal - Bolton Wanderers
Tipp: Arsenal
1.18
50.39
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként:250 Ft
12597.34 Ft
Mallorca-Getafe:H
Mechelen-Westerlo:H
Marseille-Le Mans:H
Toulouse-Nancy:H
1500-->15099 Ft
1.93ról indult és már 11:12 körül már csak 1.8 volt
hazai pályán félelmetes a mallorca! 8/8 asszem, bajnokságban ugyanebben a felosztásban 3-1 re nyert a getafe ellen 😄
szóval én már nagyon félek tõlük viszont single-ba és szelvényen is szerepelnek
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
142 Nimes - Bastia H 1.70 2-1
134 Roda - PSV V 1.43 0-1
110 Philadelphia - Columbus H 1.83 5-3
Eredõ odds: 4.44873
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1335 Ft
ma tettem fel :
181 New Jersey - Florida H 1.75
243 Arsenal - Bolton H 1.18
235 Mallorca - Getafe H 1.80
Eredõ odds: 3.71700
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1115 Ft
#29478: Az.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
fõleg az idegenbeli 2-0után itthon is nyerünk szerintem!
de vmiért csak 1 gólós sikert várok épp ezért hendivel nem is mertem megrakni! Aztán a végeredmény lehet 3:1 lesz 😊
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
egy tippmix és egy bwin logót kérhetnék én is ? 😊
Minden ami nem a fogadással kapcsolatos
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy tényleg hamár íg szóba került, elég legyen csak annyi, hogy szerencsés vagyok (nem úgy mint az elmúlt pár napban) 😄
Egyébként engem aztán rohadtul nem izgat ki mennyi pénzbõl játszik és hogyan, tõlem aztán aki hülye az a házát is eljátszhatja (vannak ilyenek sajnos). Én játszom a magam játékát és kész.