Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
ott is van a Lorient gól ahogy mondtam elõbb

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
nem hiszem el hogy a Lyon meccsen még nincs gól.... pedig nekem kettõ is kéne...

w77d
úgy néz ki, hogy a kärpát hosszú idõ után ma elõször legyõzi a Lukko-t...

Sunsetjoy
Mallorcára mennyit raknátok háromesélyesben a Getafe ellen? Elég biztosnak tûnik...
Mallorca 1.80
X 3.40
Getafe 4.30

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

w77d
minimum 2 db Lyon gól kéne még

Matthew Prosac
érik egy Lorient gól. Elég jól nyomják.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Genoa és Lille gólt kérek most 😊

Na Bologna 2-2 elég lesz már...
AlieN911
Íígy van... Fordítás! Indítvány támogatva!

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
Atalanta 2-2 Ezazzzzzzz

AlieN911
Wáááá...pi*safa*z... Nemá.. Márszej-Bordó gyõzelmet várok

Én ma jól alszok,ma nem raktam semmit 😄
Hajrá srácok!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

fordíthatnak ,mert muszáj!
amugy meg le mans 9 meccs 9 vereség 3 lõtt gól széppp és pont a marseille ellen lesznek képesek pontot szerezni? naaa neeeee!
fordítást kérek méghozzá nagyon nagyon gyorsan
w77d
további szelvényeim másznak a kuka felé.... gyerekek ha ezt a mai közel 100-at is elbukom nyomtalanul, akkor asszem egy kis idõre kiszállok.... sok a kb 250ezer ft kevesebb mint egy hét alatt...

LE Mans is vezet hát de szuper:S
Pff..ezek a franciák egy utolsó mocskok..

csyta
Vezet a Le Mans is.. oda a szeló...

WuFraZselic
vezet a Le Mans xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
Lyon elkezdhetne már remekelni...

Matthew Prosac
Elõször is kérnék egy Genoa, majd egy Atalanta gólt.

akkor a vendég mégnehezebb 😞
1 szeló oda
1 kombison meg a további 4 mérkõzésnek jönnie kéne (toulouse,kotrijk,psg iksz,liv-tott 4 gól min
Lille ég már 2-0 a szösónak fasza
Matthew Prosac
Sochaux 2-0 :C
így nehéz lesz az X, amit raktam rá

WuFraZselic
nekem egy bordeaux-marseille-toulouse-aston villa gyõzelem kéne (meg egy lyon, kortrijk, fiorentina)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
ezaz mégegyet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

csyta
Genoa-Bari 1-1

WuFraZselic
Genoa egyenlített, vezet a Sochaux

Matthew Prosac
Genoa 1-1! Ezaz!!!

Matthew Prosac
Sochaux vezet

w77d
de jó lenne a 2-4 XXXD

csyta
Az elnök szerint 2-4 volt megbeszélve a Kärpät vezetõségével, de valami nem stimmel a játékvezetéssel.. <#vigyor>

w77d
ha-ha-ha XD

szereted a lekváros buktát? mert akkor ez a te napod
w77d
csörgesd de sürgõsen mert nyûgös leszek ha ma is csak bukok XXXXD

Oziris666
Tegnap is nagy meglepit okoztak a Szlovének franc gondolta h ma is...
(6gól simán ledolgozható)

csyta
Kärpät-Lukko 2-1 két harmad után

Helyzetek : 16-16

Szerintem megfordítják..mindjárt rácsörgök az elnökre.. <#vigyor3>

w77d
ááá a mai nap is nagy bukta lesz 😞

w77d
fordítson a Lukko könyörgööööm.. a szelvényeim fele arra épül...

én nem kapok?? 😊

AlieN911
Hááááárommmm - nulllaaaa nigger😄
Nagyon úgy néz ki, hogy bejön az Afrika kupás szelóm 😊

csyta
Ez a mai nap jól kezdõdik..

Szlovénia-Németország 8-2 15'

pfff......

Matthew Prosac
remélem rá fog baszni arra a Bari, hogy már úgy húzza az idõt, ahogy csak lehet

Matthew Prosac
Bologna 2-1. Így már jobb.

Atalanta nem adja magát 2-1
Forza Italia
ez a baj
bírok se akarják h bejöjjön:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Bologna 2-0 !!!remek.
csyta
Bologna 2-0

Matthew Prosac
Ezaz. Koman most csinált egy tizenegyest a Genoának. Csak épp a bíró nem így látta...

Forza Italia
Genoa egyenlíts léccccci

Matthew Prosac
Benin 2 percen belül 2 helyzetet lõtt mellé 6 méterrõl. Nemrossz. Megraktam hogy lõnek gólt, de most tettem le arról hogy be is fog jönni.