Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem fordít a mallorca mert naggyyon kéne a hazai gyõzelem
Honda - The Power of Dreams
ez a mai nap a fordítások napja ,szóval én tudom hogy az arsenal nyerni fog kb 3-1re :) kötelezõ! egyrészt bajnoki címre is esélyes lehet másrészt a szelvényeimen rajta van és valamin nyerni kéne ma
(de most nézem, vezet a Bolton, Blackburn is... full meglepetés-nap, sok esélyt nem fûzök a 2 meccsemhez...)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de ez csak akkor érdekes ha a Getafe meccsen lesz 2 vagy 3 gól...
Lorient - Lyon 4vtöbb gól (1-3)
Toulouse - Nancy X (0-0)
Genoa - Bari H 1,9 (1-1)
4/5 systembe volt rakva 200forinttal. Ha a Lille belövi a végén azt a helyzetet, akkor 11.000, ha csak a Lille-n megy el és a Genoa nyer akkor 10ezer, ha egyik sem ment volna el akkor 58ezer. annyira nem voltam messze az igazságtól
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mallorca meg nyerjen már pls
közben óriási Lille lehetõség maradt ki
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!