Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
arsenal<#worship>na még 1et 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

smith09
2-2
nah porto gólókat kérnék de izibe -.-

WuFraZselic
Villa fordított, természetesen... kibaszott toulouse

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
Kortrijk 2-0!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
vvvége 😄

nna hajrá Arsenal, még minimu egy gól és nullszaldós vagyok ma XD

MaSzKa
vagy 3-nál több gólra érdemes fogadni?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

rooney8
na gyerünk arsenal 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jaaaj 😄 90+2 ben jött megint a gyõztes gól 😄 azaz gyõztes szelón xD
w77d
nna mostmá fujják le a Getafe meccset mert megõrülök ha lesz még egy gól..

rooney8
arsenalnak jöhetne 1 😊

w77d
jó lenne...

WuFraZselic
igen

WuFraZselic
Fio 2-0!!!! ezaz, Kortrijk meg el ne bassza

MaSzKa
még 1egy 11-es lesz az arsenal meccen?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

WuFraZselic
Tottenham egyenlíthet

bazdmeg mit védett emberünk

w77d
hajrá hajrá 😊

viszont a Getafet lefújhatnák már...

WuFraZselic
lol, ilyen osztálytársam nekem is volt középsuliba 😄

rooney8
na gyerünk arsenal... már csak 2 kell 😊

w77d
Mallorca mostmár nehogy fordítson mert megharapom a heregolyóm

WuFraZselic
vezet a Kortrijk!!!
na húzza ki a Fioval egyetemben!

Oziris666
Érik az X-em

WuFraZselic
mi? ez is bajnoki meccs, nem? (livescores szerint)
mondjuk gyanús hogy hétvégén is bolton ellen játszottak...

smith09
ha az arsenal így folytatja. de a Mallorca.....
w77d
jóóó egy már van

Matthew Prosac
1-2. de még mindig nem mondanám hogy van esélyetek 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
nna most az Arsenal meccsen még két gólt!!!

w77d
nekem ez jó, gólra mentem XD

naja :XDXD

Oziris666
Ilyenkor szólhatnál elõre h mit tett meg😄

Matthew Prosac
valami ezer éves hsz-ban. a lényeg hogy meccseket képes befolyásolni, akkora loser. ha megrakná single-ben brazíliát san marino ellen, valószínûleg még azt a fogadását is el tudná veszteni 😄 ha õ valamire azt mondja hogy tuti meccs, akkor rakd meg az ellenkezõjét és tutira nyertél.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na otthon 100%os mérleggel rendelkezik,eddig eljutott meg bajnokságban 3-1 re nyert most meg 0-2 ... vicc
rmélem 1et vállalnak azért
Matthew Prosac
Mallorca cumizik 0-2.

dragon11
Arsenal mit csinál? ezen fog elmenni a tippmixem, gg.

WuFraZselic
melyik hsz-ben? 😄

amúgy elmegy ak urva anyjába a Toulouse, Villa 0-2rõl fordítani fog úgygondolom :S kéne egy Kortrijk gól nagyon!

LOL, 2-2 a Villa és blackburn piros

Oziris666
2:2 Ezaz Villa fordítást kérek

Matthew Prosac
gyerekek, az Arsenalban ne is reménykedjetek egy percig se. Loser haverom megrakta õket. Meséltem már róla itt a topicban. Aki tudja mirõl van szó, az érti...

Oziris666
Blackburn piros Villa 11es

w77d
gyerünkimá Mallorca!!! vagy ha neki nem megy akkor még egyet Getafe!!!

AlieN911
Ilyen támadásokból sokat-sokat... 3 gól kéne! Nem gondoltam volna, hogy ezen ennyit izgulok :S

Honda - The Power of Dreams

Mallorca is😄😄😄 Vicc ami ma megy...
smith09
köszi
kraawz
bet-at-homeon teljes csõd a mai napom, -16 euro

Sportingbeten volt 4$-om, poénból elkezdtem élõre rakn , 7 meccs alatt 15$-om lett belõle, szal ott +11 $...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ajjaj 55 év :S pont kerek h megszakadjon a sorozat :S de nevetséges ,odavágón sokkal jobb volt az arsenal most meg itthon 0-2re szívni 😞
vicc
rooney8
hát... most akkor az arsenalt kérem, hogy legalább rúgjon 3at, mert 10k van rajta 😊

Sunsetjoy
Mallorca: Justin.tv/sports

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Oziris666
😄
Lehet még az X-is erõs volt Arsenal szempontból

AlieN911
Majdnem megfogta...Wááááá... Nem tetszik ez nekem...
Bár 1955 óta nem tudtak nyerni az Arsenal ellen...Jó lenne ha ez maradna is így!

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
Bolton 0-2 😄SA😄S:ASD:AD:S😄AS??DASD?AS

smith09
szia pénz...