Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Inter, Genoa, Udinese és Bilbao meccsen legyen legalább 2 gól 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
83' Alicante 1 - 0 Mallorca B
75. perctõl emberhátrányban a vendégek. Mostmár csak meglesz!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
ja ja

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
Na akkor HAJRÁ Lautern

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kraawz
Nos, bwinen felhoztam már magam 2000rõl 8000re, így raktam ma 5k-ért szelókat 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
yeap. akkor az Espanyol B-vel játszott otthon 0-0-t.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ööö múltkor az alicante volt aki miatt nem nyertél ugye?
Matthew Prosac
jah most nézem, hogy:
HT Alicante 1 - 0 Mallorca B
nagyon helyes

Forza Italia
igen
1 jut ki egyenes ágon 2. selejtezõ

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sziasztok!

Na tegnap bebizonyosodott mennyire megbizhatóak az 1.1 meg hasonló oddsok látsd Benfica...mondjuk portugáloktol nem kell sokat várni...na mindegy ma hagyom a kicsiket,meg a nagy nevüeket is kivéve a Fenert hendibe,aztán meglátjuk😊
1 jut ki 2.ok meg pótseli ugye?
moldova-san marino-t megverjük!
finnektõl 4 pontot hozunk el és hát sztem svédek elleni ütközet fog dönteni a kijutásról!
Szerintem kb ugy irtad le,ahogy a végsõ sorrend is lesz majd a meccsek után

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Forza Italia
EB selejtezõ csoportunk

Holland, Svéd, Finn, MAGYAR, Moldova, San Marino

nekemis fio gyõzelem a gyanús,a lilák szar formában vannak,mutunak is pápá,a roma jó formában van,kupában is jók az esélyeik,így nyer a Fiorentina!
tegnap kb ebben az idõpontban írtam,hogy a Lever meccsre 1X-et teszek,mert õk se nyerhetnek mindig,és bejött,igaz csak 200-al lõttem meg,de akkoris!
SZAL MA NYER A FIORENTINA!!!!!!<#wave>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

WuFraZselic
a chelsea meg ezt ölbe tett kézzel fogja nézni 😄

talán egy szöglet és Vermaleen gólt fejel?
vagy Fabregas mint középpályás a 16os sarkáról megküdi és gól?
Arshavin csinál egy két cselt és bombagólt lõ ?
talán így 😛
WuFraZselic
akkor mind1 😄 1000t tettem rá, összefolytak a sorok 😄 remélem bejön

kiki888
én a portot hendivel raktam

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

jAsOn VoOrHeEs
Az az elsõ góllövõ a mérkõzésen. Amúgy csak 1.60 van rá, hogy szerez gólt. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

dragon11
Sztem Fiorentina fog nyerni, de reméljük nem..😊

PORTO vs NAVAL milyen esélyek vannak szerintetek , könyü mecs lesz ? PORTO most nagyon jó formában van.
WuFraZselic
Milito lõ gólt 3.5ért. ez komoly 😄

Matthew Prosac
egymás ellen általában 1-0-t játszanak, mostanság mindkét csapat elég gólszegényen játszik, tehát összességében necces, de én 2-0t érzek oda.

Forza Italia
sztem jha

WuFraZselic
olympiakos hendit mennyire érzed?

Osasuna - Tenerife H mehet srácok?
Attila8805
Szerintetek bejöhet?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Matthew Prosac
elég nagy az esély hogy nyer mindhárom. az inter szinte bizonyos. én ezzel a kis poénnal nevezek mára. a Lemonától félek hogy X lesz, a többi aránylag rendben van sztem. még a Bari félidõ tehet keresztbe. várható 46e.

WuFraZselic
mondd má' meg, hogy lesz 2es az arsenal meccs csatár nélkül xD

a Sevillát sem merném megtenni, a Mallorca meg igaz hogy kurvajó hazai pályán, de benne van egy 2-2 is

Matthew Prosac
te a rangadókra mindig sok gólt vársz, pedig nagy százalékban pont azok szoktak agyontaktikázott 0-0-ás félidõt hozni, aztán jobb esetben esik 2 gól kb. mondom: nagy százalékban. a legutóbbi Mu-Arsenal pont kivétel volt de...

WuFraZselic
szerintem is nyer a fio
(ha nyer a lautern - inter - bilbao hármas, meg is teszem. ugye nyernek?! 😄)

Forza Italia
Mallorca - Villarreal meccset csak én érzem hazainak???😄

kiki888
na én is tettem egy szelót 200-ért, a következõk (nem röhög<#idiota>) :
birmingham - wolves H 1,74
chelsea - arsenal D 3,20
atalanta - bari H 2,25
fiorentina - roma V 2,44
zaragoza - sevilla V 2,00
(hendi) Porto - Naval H 1,58

200->19.320
lol

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

<#wow1>pont ez a nap tutija? én még 2esélybe se mernék rá mit rakni (igy 2-2õt tippelek)
am ha tuti akkor meg nekem a che-arse x2 ill 4 gól lesz minimum
Matthew Prosac
furcsamód a mai általam tutinak tartott meccs pont egy rangadó. Fio-Roma hazai. aki pedig esetleg a napoli gyõzelmén gondolkodik, az tegyen le róla..

w77d
fogalmazzunk úgy, hogy egy utolsó esély a szerencsejátéknak XD

kraawz
Én valszeg megrakom a Colts-ot

jAsOn VoOrHeEs
"kiszopott a Juve is... kész.. én kiszáltam.... mai nap 400k minusz, semmi sem jött.......... a fassssszom"

Üdv újra a hosszú kihagyás után. xD Ha egyszer már beszippantott, utána már nincs kiszállás ebbõl az ördögi körbõl. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Forza Italia
nekem is😄 mind 1 meccsen

w77d
a hosszabb az 1 meccset veszíthet, azt kombiba raktam....

WuFraZselic
tegnapi 9 szelvénybõl 1 sem jött be... és mind1ik 1-1 meccsen ment el... én már nem mondok inkább semmit 😊

Banano
Superbowl-ra ki mer fogadni?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

w77d
mond azt hogy ezek bejönnek majd XD

kraawz
ha elég nehézkesen is,de bejött

3000 -> 5100 Ft

WuFraZselic
elég hullámzó mind2 csapat

Forza Italia
mért?? 😄
Azért remélem H lesz😄

Barnabyka
de nem is jó annyira szerintem😊

Forza Italia
Feyenoord - AZ H 2.10 ért nem is rossz😄

Barnabyka
remélem is(: