Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
biztos a nagy hó miatt van
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Zaragoza - Sevilla 2-1 a félidõben
de jó hogy 1X-et tettem 😄 remélem marad, és jön mellé a Fiorentina 1X
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bazzz te se vagy függõ 😄
am múlthéten elhatároztam h nem játszok a héten :S erre nem bírtam ki :S
jövõhét pénteken meg válthatom be az utalványaim xD
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hát tegnap -18500ba zártam a napom.
De ma nem hagyott nyugodni a tegnapi Fener-Diyar X2 tippem 😄
Feltoltam egy 10est a kártyáról, és csak megtettem tétjeim (ugye ez még nem függõség ?!?! 😄 😄)
Fenerbahce-Diyarbakirspor X2 4.33
10000->43300 Ft
és sztem a racing keményen vissza akar vágni az atleticonak 😊
ha fogadnék akkor 1X de mivel sokszor szopattak meg igy nem rakok az atleticora 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Arra gondoltam, hogy hét közben ha 4-0 nyertek ugyanebben a felállásban akkor csak nemfog nekik gondot okozni a végkimenetel megismétlése ma sem.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Így estére:
Colts,Atl.Madrid,Roma ..hármashoz mit szóltok?(:
H: Motherwell-Hamilton (1-0)
H: (0-1) PSV-Den Haag (2-0)
V: Boulogne-Monpellier (0-2)
H: Birmingham-Wolverhampton (2-1)
H: Athletic Bilbao-Xerez (3-2)
odds: 13
H: Inter-Cagliari (3-0)
odds: 2
H: Mallorca-Villarreal DNB (1-0)
H: Osasuna-Tenerife (1-0)
odds: 4
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
a visszavágón is szívni fognak,csak kérdés h mennyire...
japep.: jah 😞((((