Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez olyan mintha Forredglory kb beírná,hogy bilbao lõ gólt/inter lõ gólt 😄
persze lezártuk ezt a témát de mostmár tényleg nem értem a titikolózásod lényegét!
van aki 100 ft-al játszik van aki 100ezerrrel és õk se titkolják cask te 😄 azt meg kétlem hogy egy egy meccsre akár 1 milliót raknál fel 😄DDD
Super Bowl XLIV - Winner
Nyertes
Melyik csapat nyer?
Az Ön fogadása: Egyes, New Orleans Saints
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert tegnapi szériám után egy kis nyerésnek is örülék , nem baj ha nagyon kicsi az odds ...Mert akkor megteszem nagyal
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
barnabyka: valamikor véget kell érnie a hazai veretlenségnek,na meg mára semmi más használható meccset nem találtam...bezzeg hokiból van 5 tucat XD
Valencia-Valladolid:H
Lens-Le Mans:H
Düósseldorf-Duisburg:H
Birmingham-Wolverhampton:H
Bilbao-Xerez:H
Osasuna-Tenerife:H
1000-->23284Ft
A Dormtund meg elvitte a másik 10 ezret amit nyertem volna,de ez is szép.
félidõ vendég lesz
végeredmény x2
4 gól lesz ezen a meccsen xD
azt lehet egyik tippem sem fog bejönni
Persze ezek közt van hétvégi mérkõzés is!
a barca persze nem kap ki,de egy rangadón bármi de bármi megtörténhet 😊 és hát jövõhéten bl ?!
124 West Bromwich - Scunthorpe H 1.40
239 Derby County - Birmingham H 2.95
119 Derby County - Newcastle H 3.55
245 Leverkusen - Wolfsburg H 1.61
37 1860 München - Ahlen: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2.95
43 Arles - Caen D 2.75
231 Lyon - Lens H 1.35
88 Boulogne (H) vagy Guingamp (V) jut tovább H 1.40
182 Augsburg (H) vagy 1. FC Köln (V) jut tovább H 1.71
189 *(1-0) Osnabrück - Schalke H 2.59
135 Sporting CP - Benfica: A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 3.15
199 Arsenal - Liverpool H 1.98
223 Getafe - Sevilla H 2.45
236 Atl. Madrid - Barcelona H 4.40
1860 München-Ahlen H 1.54
Arles-Caen V 2.43
2000---->~7400
és egy NHL-t éjszakára:
Philadelphia-New Jersey V 2.25
2000----->4500
ez lesz az elsõ NHL-es szelóm,remélem bejön 😛
kupakupakupa
persze jó a bayern de a fürt nem véleteln jutott el eddig! ekkora szorzóért én tuti nem rakom meg! inkább ha lehet akkor 1.7ért kb azt tenném,hogy a fürt lõ gólt 😊
--
a new orleans nyert 😄 mondtam is,hogy 2.25 ért inkább ezt kéne megrakni mint az ellenfelet 1.45 ért xD na nembaj nem bánkódóm jó volt így tegnapra az osasunsa-mallorca-genk trióval nyerni 😄
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
végülis az összeg engem nem zavar mert mint látjuk van aki 70el megtol két 1.09es szorzót és nyer rá 10 kilot kb.
most maszka kicsiben próbálja ugyanezt.
de 1.03ért miért éri meg fogadni az már nekem is magas 😄
mondom 1.1 még oké (mrt pl leverkusen lõ gólt ennyit ad rá és hát ennyiért igy megéri),na de az 1.03 az duuuurvaaaaaaaa
1000 ft ot kockáztatni 30 ft-ért .. 😮
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megprobálom ma viszahozzni a minuszomat szerintetek erre a 2v3 gol lesz a mecsen-re egy nagyobb öszeget tenni ?
1860 München - Ahlen A mérkõzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz - 3.15 / 1.93 / 2.95
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Everton - Chelsea V 1.70
Parma - Internazionale V 1.80
4,9266 => 6000 -> 29560
Ez a betclic-es 6000-re szerintetek jó lenne?
Bár a Leverkusen a múltkori meccs után... Kicsit gondolkozok még rajta..
Vagy ezekbõl vmit:
Bordeaux - Monaco H 1.59
Bayern München - Dortmund H 1.40
Manchester City - Stoke H 1.40
Bár az is lehet, hogy csak a Chelsea-Intert rakom meg, odds: 3,06.. az se rossz..
Ötletek? xD
Honda - The Power of Dreams
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Chelsea - Cardiff 1.15 / 6.15 / 13.00 Sz 23:50 febr.13
ezeket nézem jõvõhétre
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
1400-ból 5670 még talán, de azért az sme egy olyan egetrengetõ dolog XXXXXD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
sztem ebben nincs semmi szar
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont az 1,03-as szorzó belegondolva 15forint pluszért kétlem,hogy megérné és ésszerû lenne.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
5-0 , 5-1, 5-1 😄
:S
tutti nagy már a hó
matt mondta h a nap tutija a fio gyõzelem de más is a hazait favolta! hangsúlyozom nálam ez a mérkõzés tipikusan 3 esélyes volt.