Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nene
2 gólt kérek itt ,mostmár lesz*rom ha 2-1 lesz csak legyen már még két gól
csuxxxeee
Braga piroslap... még jó hogy nem tettem meg, igaz, a Münchehn és a GAE miatt nem számítana

Matthew Prosac
Ahlen kapusa jól nyomatja ma 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
de nekem nem gyûlnek a pontok

pedig volt jópár ALL IN-em foci fogadásban

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

csyta
Gallipoli-Grosseto 2-1

Matthew Prosac
a sportfogadáshoz se, már bocs. a lényeg hogy nincs igazad, WuFra meg Weed sem ért veled egyet...
úgy persze hogy nem gyûlik a marketpont, ha 140 forintokkal fogadsz. mit vársz?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
de az póker

ez meg sport fogadás
én nem értek a pókerhoz

Istenem a GAE találjon már egy gólt könyörgöm!
Matthew Prosac
tesónak havi 20ezer összejön belöle. csak pókerezik $0,5-$1 téten. ha nagyban nyomod, jól hoz. ennyi. de ne 80 forintokon sírjunk már, levegõt sem lehet belõle venni ma már.
Ahlen meg mostmár maradjon ennyi.

csyta
Mostmár tudom (sárga lapnak köszönhetõen). Hát eléggé az Arles fele áll a gyõzelmi zászló 😄

MaSzKa
de te 50-300eft-al játszol úgy persze gyülik

csyta
Nem tudom, hogy az Arles-Caen meccsen melyik csapat van neon színû mezbe, de azok igen ki fognak kapni 😄

GAE GÓLT!!!
WuFraZselic
érdekes, nálam nem gyûlnek lassan...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
nekem áált egy hét alatt meg van 15-20ezer marketpont és az má jó.....

fsgh
Caen,GAE,Braga kellene. de még egyiken sincs gól... nem hiszem el...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

MaSzKa
marketpontokról annyit hogy lassan gyûlnek
és semmit nem érnek szinte, vagy csak akkor ha rengeteg van belõle

100eft+al kell játszani és állandóan ALL IN-t játszani, legyen valamennyi

nem éri meg szerintem

csuxxxeee
nah 1860 és GAE gólokat!!!

novara 0-2 mind1 😄 remélem a caen nem nyer és no problem.bár így se.
brga gólt és ahlen gólt majd munchen szépítést
w77d
b'inside pontok

kiki888
excelsior 1-1

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

kiki888
hát ma megint mellényúltam...eléggé...ennyit a papírformáról 😄 )=

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Na Linköping megoldott pár szelót,mára egy Braga gyõzelem kell,egy átmenet szelvény maradt.
Matthew Prosac
marketpontokról beszélek te szerencsétlen! bocs de már nem tudom máshogy mondani, mert 10 hozzászólásodból kb 9 egy ordas nagy hülyeséggé kerekedik
a majmok meg szórják csak el a pénzt, az az õ bajuk, aki okos az meg tudja forgatni a bónuszt és profitál belõle. errõl ennyit. inkább örülj hogy kapsz ingyé' néha valamit. tipik magyar mentalitás, neked se jó semmi.

játszunk gólkérõsdit.

elsõnek kérnék egy braga gólt és mielõbb egy Alessandria egyenlítést! mert jó lenne ha fordítanának
MaSzKa
de én nem kapok bómuspontokat 😞

csak akkor ajánlják fel mindig ha 1hónapja már nem fizettem be és 100ft-nál kevesebb van a számlámon

a bónusz csak tóborzásra szolgál/reklám
hogy jöjjenek a majmok pénzt elszórni

Matthew Prosac
Go Ahead meccsen sosem születik gól, már most látom.
mára a MODO hazai volt hokimeccsek közül a biztos számomra, jött is szépen ahogy kell, a Linköpingrõl szépen lefaroltam.

fsgh
33 Arles 0 - 0 Caen

sehogy egyenlõre.

a GAE meg le fog 0-0-ni már megint??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

csyta
Ez még nem azt jelenti, hogy az utolsó nem verheti meg az elsõt..

Ááá, elõször pedig külön-külön akartam a két hokit megfogadni X2-re, de a végén nem tudom miért behúztam egymás mellé a 2-t.. :S

Na nembaj, ismét van egy kis örömöm, utolsó vert elsõt 😄 (bár a Linköping nem hiszem hogy az elkövetkezõ idõszakban sok meccset fog nyerni..)

MaSzKa
a bunda kimaradt 😄

meg a bwin 2-3% átverés

meg a 3-0 után 3-1jön
meg még sorolhatnám<#idiota>

Matthew Prosac
csak a póker rake-ekbõl milliárdokat kaszálnak. mellesleg amit leszednek rólad egy ilyen dolgon amit most beírtál, azt visszadják bónuszpontok formájában amit beválthatsz kp-re.. errõl ennyit.

w77d
yo XD

engedd meg ,hogy kiegészítsem.
ha piros lap van egy meccsen, akkor megnõ a 11es esélye
a bwin a hó miatt nem megy
illik-szabály 😄
3-0 után 3-1 következik
a bwin az ónos esõ miatt is szar lehet/80 ft-okon gazdagodnak meg.. (persze 1 millió felhasználónál már 80 millió forint végülis 😄
Matthew Prosac
akkor szokj le róla lécci, mert idegesítõ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MaSzKa
kiszámoltam: 100eFt-nál már 3300Ft-ot akasztanak le rólad

w77d
jah XXXXXXXD

A jégkorongosok (linköping ) ELADTÁK A MECSET mert ök az elsök a ranglistán svédekél az ellenfelük meg az utolso és 3-4 re kikaptak , nevetséges nem kell nekik a pont de a pénz ugy látszik IGEN , enyi erröl...(a münchen meg egy rakás szar ,ennél én is jobban focizok egy kuwa labdát nem tudnak levenni ... )
Matthew Prosac
Gallipoli 2-0

WuFraZselic
nagyon okos dolgokat tanulhatunk ezen a fórumon

ha piros lap van egy meccsen, akkor megnõ a 11es esélye
a bwin a hó miatt nem megy
illik-szabály 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
nálad ez kötelezõ, hogy minden kommented végére egy félsoros "XDDDD"-t raksz? -.-

42 Alessandria - Novara H 2.65 1-0
39 Gallipoli - Grosseto H 2.48 0-1
43 Arles - Caen V 2.33 0-0

háát a nagy szorzót éreztem ,bár még nincs vége a meccsnek és siman lehet 2-1 is a gallipoli 😄
végülis ez volt a mai poénszelvény 😊

szerk.: az olszoknál fordítva nah... szal nem éreztem a nagy szorzót 😄DD
colchester tippet meg köszi barnaby- ha nem írja be akkor figyelmen kívül hagytam volna..
végülis 1 braga gól kell és a pénzemnél vok.
ha lesz két gól az 1860 mecsen
vagy braga-colcester-de gras nyer
vagy a bemásolt szeló jön akkor már pluszba sikerülne lenni 😄 remélem jön vmicske 😄
csyta
😄 én a Röglére fogadtam, nem a Linköpingre 😊

Matthew Prosac
gólt kérek az Eagles meccsen, 5 percen belül!

dragon11
Cardiff - Peterborough H
West Brom - Scunthorpe H
Manchester City - Bolton H
Swindon - Oldham H
Fulham - Burnley H

Eredõ odds:7,2

Ez így jó, nem ?

w77d
nna gyerkek megjöötem... eléghideg van röviddnaciba boltba menni, de megoldoottam.... hogy állunk? XXXXXXXXXD

Matthew Prosac
nem ezeken a 80 forintokon gazdagodnak meg, hidd el xDDDDDDDDDDDDD

mucsácsó
Hát ezt buktuk =/ kurva életbe...
Ramox
linköping bekaphatja.... mind a két szelóm csak rajtuk fog elmenni már most körvonalazódik.... de annyiszor megfogadtam már hogy nem teszek hokira és mégis....

csyta
Linköping-Rögle 3-4

Ne a HV-n menjen el!!! 😞 😞 😞

MaSzKa
kösz de most számolgatom kicsit átvert a bwin 😞

befizettem 5812ft-ot amiért elvileg a bankszámlámról 5929Ft-ot kéne levonnia a 2% bankadó miatt, de ezek a szemetek 6006Ft-ot vontak le

szerintem ebbõl gazdagodnak meg a köcsögök 😞

a lényeg 1200ft-ot nyertem ma így ezekkel összesen

és hagytam bent még kis pénzt