Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 gólt kérek itt ,mostmár lesz*rom ha 2-1 lesz csak legyen már még két gól
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
pedig volt jópár ALL IN-em foci fogadásban
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
úgy persze hogy nem gyûlik a marketpont, ha 140 forintokkal fogadsz. mit vársz?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ez meg sport fogadás
én nem értek a pókerhoz
Ahlen meg mostmár maradjon ennyi.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
és semmit nem érnek szinte, vagy csak akkor ha rengeteg van belõle
100eft+al kell játszani és állandóan ALL IN-t játszani, legyen valamennyi
nem éri meg szerintem
brga gólt és ahlen gólt majd munchen szépítést
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
a majmok meg szórják csak el a pénzt, az az õ bajuk, aki okos az meg tudja forgatni a bónuszt és profitál belõle. errõl ennyit. inkább örülj hogy kapsz ingyé' néha valamit. tipik magyar mentalitás, neked se jó semmi.
elsõnek kérnék egy braga gólt és mielõbb egy Alessandria egyenlítést! mert jó lenne ha fordítanának
csak akkor ajánlják fel mindig ha 1hónapja már nem fizettem be és 100ft-nál kevesebb van a számlámon
a bónusz csak tóborzásra szolgál/reklám
hogy jöjjenek a majmok pénzt elszórni
mára a MODO hazai volt hokimeccsek közül a biztos számomra, jött is szépen ahogy kell, a Linköpingrõl szépen lefaroltam.
sehogy egyenlõre.
a GAE meg le fog 0-0-ni már megint??
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ááá, elõször pedig külön-külön akartam a két hokit megfogadni X2-re, de a végén nem tudom miért behúztam egymás mellé a 2-t.. :S
Na nembaj, ismét van egy kis örömöm, utolsó vert elsõt 😄 (bár a Linköping nem hiszem hogy az elkövetkezõ idõszakban sok meccset fog nyerni..)
meg a bwin 2-3% átverés
meg a 3-0 után 3-1jön
meg még sorolhatnám<#idiota>#idiota>
ha piros lap van egy meccsen, akkor megnõ a 11es esélye
a bwin a hó miatt nem megy
illik-szabály 😄
3-0 után 3-1 következik
a bwin az ónos esõ miatt is szar lehet/80 ft-okon gazdagodnak meg.. (persze 1 millió felhasználónál már 80 millió forint végülis 😄
ha piros lap van egy meccsen, akkor megnõ a 11es esélye
a bwin a hó miatt nem megy
illik-szabály 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
39 Gallipoli - Grosseto H 2.48 0-1
43 Arles - Caen V 2.33 0-0
háát a nagy szorzót éreztem ,bár még nincs vége a meccsnek és siman lehet 2-1 is a gallipoli 😄
végülis ez volt a mai poénszelvény 😊
szerk.: az olszoknál fordítva nah... szal nem éreztem a nagy szorzót 😄DD
colchester tippet meg köszi barnaby- ha nem írja be akkor figyelmen kívül hagytam volna..
végülis 1 braga gól kell és a pénzemnél vok.
ha lesz két gól az 1860 mecsen
vagy braga-colcester-de gras nyer
vagy a bemásolt szeló jön akkor már pluszba sikerülne lenni 😄 remélem jön vmicske 😄
West Brom - Scunthorpe H
Manchester City - Bolton H
Swindon - Oldham H
Fulham - Burnley H
Eredõ odds:7,2
Ez így jó, nem ?
befizettem 5812ft-ot amiért elvileg a bankszámlámról 5929Ft-ot kéne levonnia a 2% bankadó miatt, de ezek a szemetek 6006Ft-ot vontak le
szerintem ebbõl gazdagodnak meg a köcsögök 😞
a lényeg 1200ft-ot nyertem ma így ezekkel összesen
és hagytam bent még kis pénzt